Kızlar bugun burun estetiği oldum. Ama yüzüm şiş. Gözlerim kapandı kapanacak. Daha önceden ameliyat olan ve bu durumu atlatanlar yardimci olabilir mi bana. Ne yapmam lazım.
Kızlar bugun burun estetiği oldum. Ama yüzüm şiş. Gözlerim kapandı kapanacak. Daha önceden ameliyat olan ve bu durumu atlatanlar yardimci olabilir mi bana. Ne yapmam lazım.
Öncelikle çok geçmiş olsun..Yüzünüzün şişmesi gayet normal bir şey.. bob bol buz tutun ve arnica jeli ihmal etmeyin. benim eşim ben uyurken bile buz koydu yüzüme ve sadece 1-2 gün yüzümde hafif şişlik olmuştu ama sonra geçti. Bir de ben 2-3 yastıkla falan uyuyordum o da şişliklerin olmasını engelliyormuş..
Gecmis olsun oncelikle arkadaslarin dedigi gibi buz onemli ama ben ameliyat oldugum gun hastanedeki gibi ameliyat eldivenini suyla doldurp dondurduk el gibi parmaklari iki yanagin ustune koyuyordum hatta uyurken bile ustundeydu eriyince ikincisiyle deisdokus yapiyordum hem cok sismedi hem de morarma olmadi...
Geçmiş olsun bende Esabil beye ameliyat oldum. İlk gün morluk kremini sürekli sürdüm ve buz kompleksi yaptık. 3 4 günde yüksek yattım fazla morarma şişme olmamıştı bünyemden ötürü ama. Yinede panik olmanıza gerek yok 1 haftaya bişeyiniz kalmaz :)
Geçmiş olsun, korkmayın ilk başta şiş oluyor, 2 haftaya tamamen geçer, tabii ilk hafta çok büyük bir kısmı geçmiş olur :) burnunuzdaki ödemin daha çabuk inmesi için de az tuz, bol su ve salatalık tüketin
Merhabalar burun ameliyatı olalı 12 gün oldu. Size kısaca neler yaşadığımı anlatıcam. İlk başta biraz tedirgindim ama nasıl bir cesaretse karsr verdim olmaya ve çok araştırdım Esabil hocayı hatta özel hastanelerde çalışan arkadaşlarım esabil hocada oldu ameliyatını. Ameliyattan çıktıktan sonra 4 kere kan kustum. Korkmayın iyi birşeymiş bu. İlk 3 gün çok şişti suratım morardı çok korktum gerçekten yüzüm tanınmıycak hale gelmişti.. Sonra yavaş yavaş indi çünkü buz tedavisi yaptım. Şimdide yüzüm tam oturmadı yerine bazen garip geliyor suratım hatta çoğu kişi noldu sana diye şaşırıyorlar. İnşallah düzelir En başta Esabil hocaya kocaman teşekkürler çok seviyorum çok iyidir. Güzel bir ameliyat oldu tavsiye ederim