Burun estetiği oldum

StreetDog

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2017
31
9
1
34
Merhaba arkadaşlar ,
4 gün oldu bugün morarmalar azalmaya başladı silikonlar 10 gün kalacak denildi burnum istemediğim şekilde kalkık duruyor kemere müdahale olduğu için kalktığını zamanla düştüğünü söyledi doktor ama kafayı çok taktım lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız...

Herkes çok beğeniyor ama ben aşırı pişmanım yamuk burnumu özlüyorum :(((

Merhaba geçmiş olsun. Daha atel bile çıkmadı anladığım kadarıyla, şekli tam olarak belli olmuyordur. Şişlikler, ödemler, burnun kalkıklığı zamanla azalacaktır. İstersen yüzün görünmeden foto koy, bakalım. Bence sana garip geliyordur alışkın olmadığın için. Yamuk hali daha iyi değildir bence. Benim de 5.günüm. Şu an için gayet memnunum. Sabrediyorum asıl halini görebilmek için. Biraz zaman lazım.

Ben erkeğim , dudaklarım bile kapanmiyor odemden 4 saat sürdü ameliyat kafaya takıyorum ucu düz olsun yeter..
img1498130251799.webp
img1498131602699.webp

Ben erkeğim , dudaklarım bile kapanmiyor odemden 4 saat sürdü ameliyat kafaya takıyorum ucu düz olsun yeter..Eki Görüntüle 2013128 Eki Görüntüle 2013127
Eski burnun biraz düşükmüş, ucunu biraz kaldırmış. Tamamen eskisi gibi olmaz ama baya iner böyle kalmaz, bir kaç aya yerine oturur. Hafif kavis olması da kötü değil, güzel durur indikçe. Ben beğendim, başarılı bir ameliyat olmuş.

Eski burnun biraz düşükmüş, ucunu biraz kaldırmış. Tamamen eskisi gibi olmaz ama baya iner böyle kalmaz, bir kaç aya yerine oturur. Hafif kavis olması da kötü değil, güzel durur indikçe. Ben beğendim, başarılı bir ameliyat olmuş.
Çok stres yaptım , alın yapım oval geriye doğru ondan kavis yaptı sanıyorum düzlük bile kemer gibi duruyor çünkü , tek derdim uc kısmı
Erkeksi dursun yeter birkaç milim sadece...

Çok stres yaptım , alın yapım oval geriye doğru ondan kavis yaptı sanıyorum düzlük bile kemer gibi duruyor çünkü , tek derdim uc kısmı
Erkeksi dursun yeter birkaç milim sadece...
O kadar iner hiç merak etme. Burada resim paylaşan arkadaşlar var 1 ay 6 ay 9 ay diye, onları incele. İçini rahatlatır biraz. Benim de hala ödemler şişlikler var, hiç stres yapmıyorum.

O kadar iner hiç merak etme. Burada resim paylaşan arkadaşlar var 1 ay 6 ay 9 ay diye, onları incele. İçini rahatlatır biraz. Benim de hala ödemler şişlikler var, hiç stres yapmıyorum.
Bayan olsam inmesin diye dua ederdim:) pek estetikle derdim yoktu parmak bogumu kadar et vardı almışken düzeltelim çok çirkin duruyor dedi
Devlet hastanesinde plastik cerrah ay sonu özel muayenesine geçiyor son ameliyatlarına yazmıştı yurtdışında bile kliniği var gitmeden olayım dedim umarım pişman olmam , zaten resimleri kendisi çekip paylaşmış
Nerden bulastiysam...

Allah belami verseydi de ameliyat olmasaydım eve kapandim acısı dert şekli dert
İnşallah biraz şiş kalır da kaba durur az
Ağrı sızı yok diyenler de reklam yapmiyorsa bir şey bilmiyorum ölüyorum gunlerdir

Sizin ameliyatiniz hangi teknikle yapıldı ?
Benimki açık teknik ve lazerle yapıldı lazerle yapılınca eskiye dönme ihtimali varmış sevinebilirim belki

Canim ben o degisim resimlerini bi turlu bulamadm nasil bakiyoruz

Ağrı sızı yok diyenler de reklam yapmiyorsa bir şey bilmiyorum ölüyorum gunlerdir
Merak etme o kalkiklik normale dönecek

Sizin ameliyatiniz hangi teknikle yapıldı ?
Benimki açık teknik ve lazerle yapıldı lazerle yapılınca eskiye dönme ihtimali varmış sevinebilirim belki

Benim de ağrım olmadı valla. Açık mı kapalı mı bilmiyorum sormadım açıkçası ama piezo cerrahi yöntemi kullanıldı. Hep dik yatıyorum, bol su içiyorum,ilaç ve damlaları aksatmıyorum. Şişliklere de ara ara buz uyguladım. Sizin biraz da moral bozukluğundan bence. Doktorunuzla konuştunuz mu peki, ne diyor bu duruma? Belki lazerle öyleyse 6 ay sonra ufak bir işlemle düzeltirsiniz. Ama ben yine de bir miktar inme olacağı görüşündeyim.

Benim de ağrım olmadı valla. Açık mı kapalı mı bilmiyorum sormadım açıkçası ama piezo cerrahi yöntemi kullanıldı. Hep dik yatıyorum, bol su içiyorum,ilaç ve damlaları aksatmıyorum. Şişliklere de ara ara buz uyguladım. Sizin biraz da moral bozukluğundan bence. Doktorunuzla konuştunuz mu peki, ne diyor bu duruma? Belki lazerle öyleyse 6 ay sonra ufak bir işlemle düzeltirsiniz. Ama ben yine de bir miktar inme olacağı görüşündeyim.
Yüzüme yakışan burun yapmış da doğallığı bozuldu diye üzülüyorum
Eskiden buradaki başlıkları okur bunlar deli mi o acıyı çekiyorlar derdim ben de delirdim sonunda
Çekilecek dert değil keşke hiç böyle şeyler olmasaymis

Ben biraz kafayı bozdum galiba :KK70: Eski konulara bakıp estetik olan kişilerin profillerinden albümlerine bakıyorum. Bir kaç kişiye denk geldim, gerçekten de burunlar çok güzel oturmuş bir 6 7 ay sonra.
Sizin var mı resimlerinizi ?
Ben umarım doktora olan guvenimden pişman olmam , aynı gün revize ameliyat olacak olan bir subay vardı adamda hafif çıkıntı kalmış dr onu nasıl birakmisiz öyle diye kahkahalarla ameliyata aldı , adam saç da ektirecegini söyledi kendisine
Umarım pişman olmam

Sizin var mı resimlerinizi ?
Ben umarım doktora olan guvenimden pişman olmam , aynı gün revize ameliyat olacak olan bir subay vardı adamda hafif çıkıntı kalmış dr onu nasıl birakmisiz öyle diye kahkahalarla ameliyata aldı , adam saç da ektirecegini söyledi kendisine
Umarım pişman olmam
Atıyorum özelden foto. Doktor trajikomikmiş gerçekten.

inşallah
Kavis durumu hoş duruyor gibi durmadan da dolguyla çözüm bulunur ama ucu kalkık burun tam kabus olur rüyama bile giriyor :KK43:
Benimde cok kalkikti hatta boyle kalirsa naparm diye sizlaniyordum. Simdi daha inmesin keske biraz daha kalkik olsaydi diyorum :) merak etme o kalkiklik duzeliyorda sislikleeer tam bi kabus. Burnumun bi tarafina dokundgmda icjnde bi sertlik var ve yamuk gosteryo burun ucumu bende ona takmis durumdayım

Ben biraz kafayı bozdum galiba :KK70: Eski konulara bakıp estetik olan kişilerin profillerinden albümlerine bakıyorum. Bir kaç kişiye denk geldim, gerçekten de burunlar çok güzel oturmuş bir 6 7 ay sonra.
Emin ol benim kadar psikopatlasimis olamazson be doktorlarin instsgram sayfalarındaki hastalarini ekleyip tek tek fotograflarina kadar bakiyorum

Back
X