- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
Benim daha yeni, ilerde muhtemelen senin performansına ulaşırımEmin ol benim kadar psikopatlasimis olamazson be doktorlarin instsgram sayfalarındaki hastalarini ekleyip tek tek fotograflarina kadar bakiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha yeni, ilerde muhtemelen senin performansına ulaşırımEmin ol benim kadar psikopatlasimis olamazson be doktorlarin instsgram sayfalarındaki hastalarini ekleyip tek tek fotograflarina kadar bakiyorum
İnşallah benim de iner yoksa ipe takip asilacam:)Benimde cok kalkikti hatta boyle kalirsa naparm diye sizlaniyordum. Simdi daha inmesin keske biraz daha kalkik olsaydi diyorum :) merak etme o kalkiklik duzeliyorda sislikleeer tam bi kabus. Burnumun bi tarafina dokundgmda icjnde bi sertlik var ve yamuk gosteryo burun ucumu bende ona takmis durumdayım
Benim 13. Günümde bandajim cikti 1 2 hafta sonra yavas yavas indi. Merak etme sonra biraz kalkik kalsaydi keske diyeceksinİnşallah benim de iner yoksa ipe takip asilacam:)
Kavis kısmı zaten odemden dolayı kendini çabuk belli etmez de uç kısmı bağırır estetik diye
Ne kadar süreçte oldu inmesi?
Benim silikonlar 10 gün kalacak dedi dr
Ahahahahha umarim gerek kalmaz cidden zor bir surecmis. Ameliyat tan once aman nolck ne var sanki falan modundaydim suan kendimi kaybettim. Bide surekli elim burnumda tik gibi bisi oldu surekli sislerme doknyorm.Benim daha yeni, ilerde muhtemelen senin performansına ulaşırımÜnlülerin burunlarına falan bakıyorum
Sence kavis erkeksi hatları golgelemis mı?Benim 13. Günümde bandajim cikti 1 2 hafta sonra yavas yavas indi. Merak etme sonra biraz kalkik kalsaydi keske diyeceksin
merhaba geçmiş olsun. Bence kavis kısmına hiç takılma. Alnın bombeli, yuvarlak sa düz burundan kavisli burun daha çok yakışır. Hem daha genç ve enerjik gösterir. Ben iki kere burun ameliyatı olmuş biri olarak söyleyebilirim ki ilk ameliyattan sonra yüz ifadeniz değişiyor. Buna hazır olmak lazım. Özellikle düşük burunlar biraz kaldırılınca çok kalkmış gibi geliyor. 1 seneye biraz iniyor. Yeni yüzünüze zamanla alışıyorsunuz.ilk ameliyatimda kemik kırılmasına rağmen ağrım olmamıştı. İkincisinde 10 gün boyunca hem burnum hem başım hem de ön dişlerim ağrıdı. Şimdi 2 ay oldu hiç bi sıkıntım yok. endiselenmek için çok erken. 1-2 ay sonra foto paylaşırsanız biraz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.gecmis olsunSence kavis erkeksi hatları golgelemis mı?
Alnım geriye doğru doğal olsun diye kavis yapmış hafiften kimisi kavis istediğim gibi değil kemerli diyor orasının odemli olma ihtimali var mı
Doğal olsun dedik minnacık bırakmış
Doktoruna güveniyorum instagramdan paylaşmış bu fotoğrafları zaten iyi iş cikarmasa paylasmazdi sanıyorum hiç konuşmadık bile ben kendisine bıraktım doğal olsun yeter diyemerhaba geçmiş olsun. Bence kavis kısmına hiç takılma. Alnın bombeli, yuvarlak sa düz burundan kavisli burun daha çok yakışır. Hem daha genç ve enerjik gösterir. Ben iki kere burun ameliyatı olmuş biri olarak söyleyebilirim ki ilk ameliyattan sonra yüz ifadeniz değişiyor. Buna hazır olmak lazım. Özellikle düşük burunlar biraz kaldırılınca çok kalkmış gibi geliyor. 1 seneye biraz iniyor. Yeni yüzünüze zamanla alışıyorsunuz.ilk ameliyatimda kemik kırılmasına rağmen ağrım olmamıştı. İkincisinde 10 gün boyunca hem burnum hem başım hem de ön dişlerim ağrıdı. Şimdi 2 ay oldu hiç bi sıkıntım yok. endiselenmek için çok erken. 1-2 ay sonra foto paylaşırsanız biraz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.gecmis olsun
Ameliyattan önce on iki fotoğraf çekti ameliyat sırasında on iki tane daha çekmiş ben şekli hakkında konuşmadım o da bana sormadı bile elledi sağına soluna baktı çekti gittiBence bu düz bir burun olacak ..
çok uykunuzu kaçırıyorsa doktorunuza sorun ben sormuştum " burnum kalkık mı olacak "diye "Hayır ."dedi .O günden sonra artık içim rahat
ama inmesi uzun sürebilir ..bugünden yarına inmez ..
Aynı gün revizyon için hasta geldi ucunu hafif kaldırayım mı diye sordu adama adam istemedi ondan sonra düşünce düşük diye geliyorsunuz yanıma dediBence bu düz bir burun olacak ..
çok uykunuzu kaçırıyorsa doktorunuza sorun ben sormuştum " burnum kalkık mı olacak "diye "Hayır ."dedi .O günden sonra artık içim rahat
ama inmesi uzun sürebilir ..bugünden yarına inmez ..
Aynı gün revizyon için hasta geldi ucunu hafif kaldırayım mı diye sordu adama adam istemedi ondan sonra düşünce düşük diye geliyorsunuz yanıma dedi
Erkeksi hatları bozmadigina inanıyorum yoksa facia olur
Ben doğal istedim ucu inik olunca nefes açısından da sıkıntı çıkartıyor beni psikolojik olarak da fizyolojik da iyi hissettirsin yeter doğallık iyidirbazı insanlar hafif geniş burun kanatları olan , ucu az eğik burunları beğenebilir ,bu düşük burun mu oluyor ?
( daha tam olarak tanımlara hakim değilim )
Utanmasam Kızılderili burnu isterdim ama deli gibi görünmekten korktum açıkçası ,
Ucu kalkık burnu ben de hiç sevmiyorum ..
Atel varken dahi 6 gün oldu ilk geldiğinden değişme var hafiften indi gibi:)Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Çok sabırlı bir süreç seni bekliyor. Bandajların alındığında şiş olacak belki daha kalkık oturacak ama sonra yavaş yavaş inecek. Benim bandajlarım çıktıktan sonra çok şişti alnıma kadar yapıştı diyebilirim ama suan indi insallah daha çok 33. Günüm benim. 1 haftadır hızlıca iniyor. Sabırlı olmak gerekiyor