Burun estetiği oldum

Benimde cok kalkikti hatta boyle kalirsa naparm diye sizlaniyordum. Simdi daha inmesin keske biraz daha kalkik olsaydi diyorum :) merak etme o kalkiklik duzeliyorda sislikleeer tam bi kabus. Burnumun bi tarafina dokundgmda icjnde bi sertlik var ve yamuk gosteryo burun ucumu bende ona takmis durumdayım
İnşallah benim de iner yoksa ipe takip asilacam:)
Kavis kısmı zaten odemden dolayı kendini çabuk belli etmez de uç kısmı bağırır estetik diye
Ne kadar süreçte oldu inmesi?
Benim silikonlar 10 gün kalacak dedi dr

İnşallah benim de iner yoksa ipe takip asilacam:)
Kavis kısmı zaten odemden dolayı kendini çabuk belli etmez de uç kısmı bağırır estetik diye
Ne kadar süreçte oldu inmesi?
Benim silikonlar 10 gün kalacak dedi dr
Benim 13. Günümde bandajim cikti 1 2 hafta sonra yavas yavas indi. Merak etme sonra biraz kalkik kalsaydi keske diyeceksin

Benim daha yeni, ilerde muhtemelen senin performansına ulaşırım :KK70: Ünlülerin burunlarına falan bakıyorum
Ahahahahha umarim gerek kalmaz cidden zor bir surecmis. Ameliyat tan once aman nolck ne var sanki falan modundaydim suan kendimi kaybettim. Bide surekli elim burnumda tik gibi bisi oldu surekli sislerme doknyorm.

Benim 13. Günümde bandajim cikti 1 2 hafta sonra yavas yavas indi. Merak etme sonra biraz kalkik kalsaydi keske diyeceksin
Sence kavis erkeksi hatları golgelemis mı?
Alnım geriye doğru doğal olsun diye kavis yapmış hafiften kimisi kavis istediğim gibi değil kemerli diyor orasının odemli olma ihtimali var mı
Doğal olsun dedik minnacık bırakmış

Sence kavis erkeksi hatları golgelemis mı?
Alnım geriye doğru doğal olsun diye kavis yapmış hafiften kimisi kavis istediğim gibi değil kemerli diyor orasının odemli olma ihtimali var mı
Doğal olsun dedik minnacık bırakmış
merhaba geçmiş olsun. Bence kavis kısmına hiç takılma. Alnın bombeli, yuvarlak sa düz burundan kavisli burun daha çok yakışır. Hem daha genç ve enerjik gösterir. Ben iki kere burun ameliyatı olmuş biri olarak söyleyebilirim ki ilk ameliyattan sonra yüz ifadeniz değişiyor. Buna hazır olmak lazım. Özellikle düşük burunlar biraz kaldırılınca çok kalkmış gibi geliyor. 1 seneye biraz iniyor. Yeni yüzünüze zamanla alışıyorsunuz.ilk ameliyatimda kemik kırılmasına rağmen ağrım olmamıştı. İkincisinde 10 gün boyunca hem burnum hem başım hem de ön dişlerim ağrıdı. Şimdi 2 ay oldu hiç bi sıkıntım yok. endiselenmek için çok erken. 1-2 ay sonra foto paylaşırsanız biraz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.gecmis olsun

merhaba geçmiş olsun. Bence kavis kısmına hiç takılma. Alnın bombeli, yuvarlak sa düz burundan kavisli burun daha çok yakışır. Hem daha genç ve enerjik gösterir. Ben iki kere burun ameliyatı olmuş biri olarak söyleyebilirim ki ilk ameliyattan sonra yüz ifadeniz değişiyor. Buna hazır olmak lazım. Özellikle düşük burunlar biraz kaldırılınca çok kalkmış gibi geliyor. 1 seneye biraz iniyor. Yeni yüzünüze zamanla alışıyorsunuz.ilk ameliyatimda kemik kırılmasına rağmen ağrım olmamıştı. İkincisinde 10 gün boyunca hem burnum hem başım hem de ön dişlerim ağrıdı. Şimdi 2 ay oldu hiç bi sıkıntım yok. endiselenmek için çok erken. 1-2 ay sonra foto paylaşırsanız biraz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.gecmis olsun
Doktoruna güveniyorum instagramdan paylaşmış bu fotoğrafları zaten iyi iş cikarmasa paylasmazdi sanıyorum hiç konuşmadık bile ben kendisine bıraktım doğal olsun yeter diye

Bence bu düz bir burun olacak ..
çok uykunuzu kaçırıyorsa doktorunuza sorun ben sormuştum " burnum kalkık mı olacak "diye "Hayır ."dedi .O günden sonra artık içim rahat
ama inmesi uzun sürebilir ..bugünden yarına inmez ..

çok uykunuzu kaçırıyorsa doktorunuza sorun ben sormuştum " burnum kalkık mı olacak "diye "Hayır ."dedi .O günden sonra artık içim rahat
Ameliyattan önce on iki fotoğraf çekti ameliyat sırasında on iki tane daha çekmiş ben şekli hakkında konuşmadım o da bana sormadı bile elledi sağına soluna baktı çekti gitti
Ameliyathaneye girip çıkmam arasında 5 saat geçti bunun bir saati genel işlemler olsa 4 saat sürdü ameliyat ugrasmasa bu kadar süreceğini sanmam
Hafif kavisi anlarım alnım geriye doğru o yüzden kemer aşırı rahatsız ediyordu ama işte millet kız burnu gibi duruyor deyince...

Aynı gün revizyon için hasta geldi ucunu hafif kaldırayım mı diye sordu adama adam istemedi ondan sonra düşünce düşük diye geliyorsunuz yanıma dedi
Erkeksi hatları bozmadigina inanıyorum yoksa facia olur

Aynı gün revizyon için hasta geldi ucunu hafif kaldırayım mı diye sordu adama adam istemedi ondan sonra düşünce düşük diye geliyorsunuz yanıma dedi
Erkeksi hatları bozmadigina inanıyorum yoksa facia olur

bazı insanlar hafif geniş burun kanatları olan , ucu az eğik burunları beğenebilir ,bu düşük burun mu oluyor ?
( daha tam olarak tanımlara hakim değilim )
Utanmasam Kızılderili burnu isterdim ama deli gibi görünmekten korktum açıkçası ,
Ucu kalkık burnu ben de hiç sevmiyorum ..

bazı insanlar hafif geniş burun kanatları olan , ucu az eğik burunları beğenebilir ,bu düşük burun mu oluyor ?
( daha tam olarak tanımlara hakim değilim )
Utanmasam Kızılderili burnu isterdim ama deli gibi görünmekten korktum açıkçası ,
Ucu kalkık burnu ben de hiç sevmiyorum ..
Ben doğal istedim ucu inik olunca nefes açısından da sıkıntı çıkartıyor beni psikolojik olarak da fizyolojik da iyi hissettirsin yeter doğallık iyidir

Doğal burun tanımı çok belirsiz , kişiden kişiye değişiyor bazen doktorun doğaldan anladığı ile hastanın anlatmak istediği birbirini tutmuyor .bu nedenle çekinerek kullanmaya başladım.
Burun ucunu düşük yapın diye bir talep olmuyordur ama kalkık olmamasını isteyen çok kişi var .
Umarım burnunuz istediğiniz gibi olur , sağlık ve açık nefes dilerim

Teşekkürler ,
Ama hiçbir dr un erkek hastaya kalkık burun yapacağını zannetmiyorum dudaklarım daha yeni kapanmaya başladı 6.gun
Kemerle çok müdahale olduğu için kalkık duruyor denildi

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Çok sabırlı bir süreç seni bekliyor. Bandajların alındığında şiş olacak belki daha kalkık oturacak ama sonra yavaş yavaş inecek. Benim bandajlarım çıktıktan sonra çok şişti alnıma kadar yapıştı diyebilirim ama suan indi insallah daha çok 33. Günüm benim. 1 haftadır hızlıca iniyor. Sabırlı olmak gerekiyor

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Çok sabırlı bir süreç seni bekliyor. Bandajların alındığında şiş olacak belki daha kalkık oturacak ama sonra yavaş yavaş inecek. Benim bandajlarım çıktıktan sonra çok şişti alnıma kadar yapıştı diyebilirim ama suan indi insallah daha çok 33. Günüm benim. 1 haftadır hızlıca iniyor. Sabırlı olmak gerekiyor
Atel varken dahi 6 gün oldu ilk geldiğinden değişme var hafiften indi gibi:)

Back
X