- Konu Sahibi raporluchatlaq
-
neden bekliyosunnnnnnnBende artik ameliyat olmak istiyorummmmmm.
Bende artik ameliyat olmak istiyorummmmmm.
fotoraflar için 25 mesaj lazım hemen doldurupp yüklüyorum canım resimler hazır...
Yükledim kızlar şimdilik sadece burnu görün :)) ben bayramlardayım öpüldünüzzzzz...hayırlı bayramlar..
Bu fotolar nasil gorunecek Allah askina?
25 Cevaplama mi yapacagiz yoksa mesaj ayri biryerden mi yaziliyor..
Kendimi amele gibi hissesiyorum resmen..
görebilsem bii((
Kacinci mesajim oldu bilmiyorum ama devam...Benimde derdim ayni mesaj yaziyorum 8
tabiki yardımcı olmayaçalışırım.
Ben hala foto gorme derdindeyim!
sen alper beylede bir görüş kararını sonraya bırak.aceleye getirme.doktor da öyle yapıyo alper bey olduya bittiye getirmiyo ben çok memnunum o konuda.hakkında hayırlısı canımm
bol bol su ic canim odemi atar vucudun.burun masaji yapiyomusun.onlara devam etmen gerekiyo sisliklerinin inmesi
Şişlikler ne kadar sürüyor kaç hafta.
teşekkür ederim canım.benim morluklarım 4 gün sürdü ama feciydi..doktorum sağolsun önerilerine uydum ve 5.gün düzeldi 6.gün bantlı hali..resimde var.. inanamadım kendime çok değişmiştim.zamanla bantlar çıktı biraz şişti,masajlarımı yapmaya devam ettim ve indi şimdi 5 aylık ve çokkk memnunum.Alper beyin alanı estetik..ama nefes probleminide hallediyor.
Ben 2,3 sene çok araştırdım kbb doktorlarınada gittim ama hiç güvenemedim.istedimki hem dışarıdan hem içeriden nefes alabileyim görüntü olarakta memnun kalabileyim.özeller çok pahalı devlette estetik cerrahada nasıl güveneyim derkeeen.çekirge devlet hastanesinin doktorlarını çok methettiler.bende dedim estetik cerrahıda vardır neden olmasın bir araştırayım ve netten bilgilerine yorumlarına ulaştım kendisinden randevu aldım hastanede görür görmez tamam dedim sağlığımıda burnumuda emanet edeceğim bir doktor.yanılmamışım 1 sene sonra muayenehanesine gittim ve beni tanıdı..hemende gün aldık ve ameliyat oldum.çok ilgili bir doktor aradığımda ulaşabiliyorum söylediklerinin tersi hiçbirşey yaşamadım.her gördüğüm insanada tavsiye ediyorum kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?