- 6 Mart 2020
- 18
- 10
- 3
- 25
- Konu Sahibi Fiona Gallagher
-
ekledimGaleri işareti var canım ordan ekliyceksin
Tam net görünmüyorekledim
Tam net görünmüyor
Ön çekim yapsanız daha iyi
Ama rahatsızsanız yaptırın derim
Ben de düşünüyorum yaptırmayı
Aslında kötü değil gayet hoş nasıl bi burun istiyorsun kalkıkmı düzmü
Benim tek problemim oradaki kemiğin çıkık olması. Öyle fazla kalkık olsun derdim yok. Boyutu küçük zaten. Ucu da düşük değil bana göre sizce?Aslında kötü değil gayet hoş nasıl bi burun istiyorsun kalkıkmı düzmü
Orası törpülenebilir çok az bir törpüyle harika olurBenim tek problemim oradaki kemiğin çıkık olması. Öyle fazla kalkık olsun derdim yok. Boyutu küçük zaten. Ucu da düşük değil bana göre sizce?
Teşekkür ederim. Evet olanı aratır endişesi var. Forumda iyi sonuç olan pek görmedim. Siz neden yaptırmak istiyorsunuz?Bunda daha net görünüyor canım bence gerek yok burun ameliyatı çok zor burnun küçük ve tatlı
Ben de öyle düşünüyorum. Az törpülense başka yerinde sorun çıkmaz değil miOrası törpülenebilir çok az bir törpüyle harika olur
Benim burnum senin ki gibi olsaydı yaptırmazdımTeşekkür ederim. Evet olanı aratır endişesi var. Forumda iyi sonuç olan pek görmedim. Siz neden yaptırmak istiyorsunuz?
Kırdırmadan törpüyle piezzo yöntemiyle çok güzel olabilir bi araştır canımBen de öyle düşünüyorum. Az törpülense başka yerinde sorun çıkmaz değil mi
Takıntım geçmiyor yıllardırBenim burnum senin ki gibi olsaydı yaptırmazdım
Benimki de yandan tuhaf duruyor top gibi nasıl anlatılır şimdi
Nasıl oluyor? Farkı nedirDolgu düşünmez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?