- 6 Mart 2020
- 18
- 10
- 3
- 25
- Konu Sahibi Fiona Gallagher
Kırdırmalı istememKırdırmadan törpüyle piezzo yöntemiyle çok güzel olabilir bi araştır canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırdırmalı istememKırdırmadan törpüyle piezzo yöntemiyle çok güzel olabilir bi araştır canım
İnstagramda arama bölümüne burun dolgusu yazın bir bakın bakalım belki size uyar güzel örnekler varNasıl oluyor? Farkı nedir
Sağol canımKırdırmalı istememteşekkürler bakacağım. Umarım istediğiniz gibi olur sizin de
Zaten henüz param yok haha çalışıp biriktirmem lazım. Sakıncası yoksa burnunuzu merak ettim özelden fotoğraf atar mısınız?Sağol canım
Normalde herkes begeniyor ama ben begenmiyorum yaptırmaktada kararlıyım
Özgüvenimi tabiki etkiliyor
Sende araştır piezzo yöntemini en azından burnun kırılmaz daha az işlem görür
İnşallah istediğin gibi olur![]()
Teşekkür ederim canım benim. Cidden bir güzellik algısı dayatması var. Beni de esir almış anlaşılan...Ya bu kadar güzel burun, estetiği hak edecek ne yaptı size. Yanlış anlamayın ama orijinalliğini bozmayın bence. Hepsi bir tornadan çıkma gibi duran burunlardan kat be kat güzel.
Canım burdamısın fotoğrafımı buraya atayım görünce begen hemen sileyim biraz karalamak zorunda kaldımTeşekkür ederim canım benim. Cidden bir güzellik algısı dayatması var. Beni de esir almış anlaşılan...
GöremedimCanım burdamısın fotoğrafımı buraya atayım görünce begen hemen sileyim biraz karalamak zorunda kaldımama burnum görünüyor net yani
.Göremedim
Bana kötü gelmedi. Ne yaptıracaksınız kiGördün mü
Fotoğrafta düzgün de çıkmışBana kötü gelmedi. Ne yaptıracaksınız ki
Fotoğrafta düzgün de çıkmış
Ben daha minnoş istiyorum Eki Görüntüle 2601310
[/QUOTE
Bu da güzelmiş eheh keşke daha ucuz olsa