bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.
muhammed dilber e yada emre ilhana burun ameliyatı olupta pişman olan var mı hiç???
işte bende düşünuyorum bunu hafif bir kemerim var ve gülünce burnum çirkinleşiyor ama mimiksiz olunca dünya tatlısı duruyor birazcık ta uzun
ama çok kararsızım o kemeri aldırsam mı aldırmasam mı.....karizman gider diyen çok oldu
ama bi yandan küçüklük fotoma bakıyorum ne cici küçük kemersiz bir burnum vardı ......
1 yıldır çıkmazdayım vhalla....düşünceler düşünceler.....
teşekkür ederim.ama niye bizi uyarmadılar ya?hiç kimse de demedi ki bu ameliyatlar sonucu insanın yüzü çöküyor,anlamıyorum yani sonuçta burnum berbat değildi,yani hayata devam edecek,moralim iyi olmasına yetecek kadar güzeldim.hatta yüzümü çok beğenirlerdi zaten.yani çökeceğimi bilsem bu riski göze almazdımki,doktorlar cidden çok kurnaz
arkadaşlar her birinizin yorumlarını dikkatlice yavaş yavaş okudum ve çoğunuz yüze olan asimetirinin bozulduğundan şikayetçisiniz. sizlerin tecrübelerine dayanarak! nefes problemini giderip hafif kemeri aldırma operasyonu olsam, burun ucu kaldırma yada burun ucu küçültme gibi operasyonları olmasam burun delikleri ve yüze olan asimetri bozulurmu?
galiba pişman olan yok benim bi arkadasımda muhammet dilberle görüşmüş ve çok etkilenmiş çok ilgili diye kesinlikle ona yaptırıcam sende ona yaptır diyo bi çok hastasıylada telefonda görüşmüş söylediğine göre herkes memnun ama yinede kafam karışık
Ayni bende oyleydim canim herkes cok begenirdi yuzumu ama artik kendim bile bakmaya korkuyporum o tatli gulusum bile berbat olmus botokslular gibiyim
100 yorumu nasıl doldurayım ben yaaa! neyse forumda bıraz sacmalıcam demek oluyo bu..arkadaslar ıdare edın:)
ne zaman ameliyat oldunuz arkadaşlar bende çok pişman olanlardanım(( gülmeye korkuyorum çok itici bi yüze sahip oldum kendimi ve cevremi üzmekten başka bişey değişmedi ameliyat olduğumdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?