Burun estetiği öncesi adet geciktirici ilaç kullanmak

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.108
333
36
Arkadaşlar yarın ameliyat olacağım ve normalde 2 gün önce adetimin başlaması gerekiyordu. Ben de geciktirmek için ilaç kullanmaya başladım. Ama sakıncası var mı diye doktoruma sormak asla aklıma gelmedi.

Şu an karnımda feci bir ağrı var stresten mi yoksa adet sancısı mı bilmiyorum ama bir anda panik oldum ilaç kullandım diye.

Gerçi bu saatten sonra etkisi var ya da yok demenin bir faydası olmaz ama daha da stres oldum.

bi etkisi olur acaba? ameliyat öncesi primolut kullanan var mı?

Ameliyat öncesi o tarz ilaçların kullanılmaması gerektiğini biliyorum ama yinede doktorunuza bir danışın

Ben kullandım benim doktorum adet zamanı yapmak istemedi ve bir problem olmadı hemşire soruyor zaten ilaç kullanıyor musun diye tek sıkıntı adet zamanı olduğu için ameliyatta kanama fazla oluyor cnm

Ben kullandım benim doktorum adet zamanı yapmak istemedi ve bir problem olmadı hemşire soruyor zaten ilaç kullanıyor musun diye tek sıkıntı adet zamanı olduğu için ameliyatta kanama fazla oluyor cnm

Benim de aşırı derecede şişkinlik oldu ama ilaç falan sormadılar. Sadece adet olabilirim dedim alt iç çamaşırın kalabilir dediler. Hala bekliyorum gergin bir şekilde

Ben de ameliyat zamanında regl olma zamanıma denk geliyordu. Ben de geciktirici kullanmayı düşündüm ama kullanmadım ama anestezi uzmanı ve doktoruma sordum. Anestezi uzmanı, geciktirici ilaç ve aspirin vb ilaçları ameliyat öncesi kesinlikle kullanmamı söyledi. Ameliyat için tehlikeliymiş. Regl in ameliyatı etkilemeyeceğini, sadece kesi zamanında daha fazla kanama olduğunu söyledi iki doktor da. Doktorunuz ve anestezi uzmanınaza mutlaka geciktirici ilaç kullandığınızı söyleyiniz.

K

Of ben hiç düşünemedim ve kullandım. Aspirini biliyordum da geciktirici ilacın sorun olacağını hiç düşünmedim.

merhaba adetliyken ameliyat olmuyormu bende salı günü ameliyat olacam adet olacağım galiba ertelermi doktor moralim bozuldu

merhaba adetliyken ameliyat olmuyormu bende salı günü ameliyat olacam adet olacağım galiba ertelermi doktor moralim bozuldu

Merhaba, ben dün burun ameliyatımı sorunsuz bir şekilde oldum. Geciktirici kullanmıştım ama sadece 3 tane almıştım ve netten araştırdım bunun çok etkili olmayacağı yazıyordu. Doktoruma da adet olma ihtimalimin olduğunu söyledim alt iç çamaşırın kalabilir dedi. Adet olmadan ameliyatı atlattım.

dünden beri biraz geldi devamı gelmedi anlamadım normalde böyle olmaz 16da olacağım umarım biran önce adet olurum ya denk gelmesin ya

dünden beri biraz geldi devamı gelmedi anlamadım normalde böyle olmaz 16da olacağım umarım biran önce adet olurum ya denk gelmesin ya

Umarım denk gelmez ama gelse de üzülmeyin sorun olmuyor. Gerçi her doktorun yöntemi farklıdır. Adet dönemi ameliyatı erteleyen doktorlar da varmış ama burun ameliyatında sorun edeceklerini sanmıyorum. İnşallah çok güzel geçer ameliyatınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…