Burun estetiği öncesi regl?

mystery9

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
61
7
621
İstanbul
Arkadaslar merhaba, bu salı rhinoplasti ameliyati olacagim ve adet günüme denk geliyor. Doktoruma geciktirici hap kullanayim mi diye sordum, kullanmama gerek olmadigini ameliyat icinde bir sorun yaratmayacagini söyledi. Fakat ben yinede o güne denk gelmesini istemiyorum sonucta bir gece hastanede kalacagim birde onunla ugrasmak istemiyorum :( 3 günüm var soğan kürü kullansam mi diye düşünür oldum bir zarari olur mu bu konuda tecrübeleriniz veya bilginiz varsa paylasabilir misiniz?

Soğan kürü daha çok hastalanmanıza neden oluyor benim bildigim

Haklisiniz yazarken eksik yazmisim. Reglimi geciktirmek yerine öne cekmek istiyorum Ameliyat tarihine reglin sonu denk gelmis olur belki yogunlugu açısından
Regl çok kan kaybettiğiniz için bazı doktorlar önermiyor. Sizin kan degeriniz yüksek galiba doktor sorun gormediyse

Regl çok kan kaybettiğiniz için bazı doktorlar önermiyor. Sizin kan degeriniz yüksek galiba doktor sorun gormediyse

Bende anlamadım o yüzden sormuştum hap ile geciktireyim mi diye. Tahlillerimde ameliyat sabahı yapılacak kendince sorun görmüyor burun ameliyatında kan kaybı çok olmuyor demişti ama ben stres yapıyorum stresten gecikedebilirim arada kaldım resmen o_O

Bende anlamadım o yüzden sormuştum hap ile geciktireyim mi diye. Tahlillerimde ameliyat sabahı yapılacak kendince sorun görmüyor burun ameliyatında kan kaybı çok olmuyor demişti ama ben stres yapıyorum stresten gecikedebilirim arada kaldım resmen o_O
Doğru demiş doktorunuz burun estetiginde hiç kan kaybindan öleni görmedim. Biz kendimiz büyütüyoruz gözümüzde burun estetigini. Estetik olanların yazdıklarını görünce çok abarttigimizi düşünüyorum :oops:

Doğru demiş doktorunuz burun estetiginde hiç kan kaybindan öleni görmedim. Biz kendimiz büyütüyoruz gözümüzde burun estetigini. Estetik olanların yazdıklarını görünce çok abarttigimizi düşünüyorum :oops:

Aynen öyle ameliyatı olduktan sonra ben daha kötüsünü bekliyordum diyen çok :D Bu arada ilgi ve cevaplarınıza teşekkür ederim :KK52:

Soğan kürü vs gibi şeyler kullanmayın doktorunuza sormadan önce. Çünkü bildiğim kadarıyla bu tür gıdalar işte sarimsaktir limondur kan sulandırıcı etki gösteriyor. Soğanın da böyle bir etkisi olabilir, riske girmeyin. Ameliyatta daha fazla kan kaybetmenize ve kaninizin durmamasına neden olabilir uyarmak istedim

Soğan kürü vs gibi şeyler kullanmayın doktorunuza sormadan önce. Çünkü bildiğim kadarıyla bu tür gıdalar işte sarimsaktir limondur kan sulandırıcı etki gösteriyor. Soğanın da böyle bir etkisi olabilir, riske girmeyin. Ameliyatta daha fazla kan kaybetmenize ve kaninizin durmamasına neden olabilir uyarmak istedim
Şimdi araştırdım gerçekten kan sulandırıcı etkisi varmış onun da lütfen dikkatli olun

Bende bir kere reglim bir hafta gecikti diye soğan kürü içtim ertesi gün regl oldum ve inanilmaz ağrı çektim istifra ettim bayıldım mahvetti beni resmen.. herkese aynı etkiyi gösterir mi bilmem ama bende yumurtaliklari çok catlattigi için inanilmaz acı vardi

Kizlar ben bazi doktorlarin regl zamani ameliyat yapmadigini okudum vicut daha hassas oluyormus

hastanede tam geldiler beni ameliyata hazırlamak için önlüğünü. giy dediler. bi baktım regl oluyorum hemen koydum pedimi . ilk akşam devam etti reglim. 2. gün tamamen kesildi. bitti bidada gelmedi. normalde 4-5 gün sürerdi. heralde verilen serumlardan kesildi. tam ameliyat sabahı regl oldum yani bi sıkıntı olmadı

Haklısınız bende tereddüt ettim olacağı varsa olsun dedim artık akışına bıraktım :KK61:

hastanede tam geldiler beni ameliyata hazırlamak için önlüğünü. giy dediler. bi baktım regl oluyorum hemen koydum pedimi . ilk akşam devam etti reglim. 2. gün tamamen kesildi. bitti bidada gelmedi. normalde 4-5 gün sürerdi. heralde verilen serumlardan kesildi. tam ameliyat sabahı regl oldum yani bi sıkıntı olmadı

Ayy bende böyle olacağım sanırım ameliyat yarın öğlen kasıklarım çok fena ağrıyor streste yapıyorum tabii :olamaz: gece extra ped aldım ne olur ne olmaz diye

Ayy bende böyle olacağım sanırım ameliyat yarın öğlen kasıklarım çok fena ağrıyor streste yapıyorum tabii :olamaz: gece extra ped aldım ne olur ne olmaz diye
sıkıntı olmaz cnm korkma. orda verilen agrı kesiciler adetini de hafifletir iyi gelir serumlar benim adeti kesti 1 gün sürdü diğer gün bitti

Ameliyat oldun mu canım?

Evett canimm dün öğlen 12:25'te girdiğim ameliyattan 15:05 te ciktim agrim sizim yok sadece verilen ilaclardan biri reaksiyon yapti boynum ve alti kizardi onada igne yaptilar 2 tane hafifledi ve gecti bugun taburcu oldum cok daha iyiyim. Reglimde bu sabah geldi :dua: korktugum kadar kötü gecmedi cok şükür

Evett canimm dün öğlen 12:25'te girdiğim ameliyattan 15:05 te ciktim agrim sizim yok sadece verilen ilaclardan biri reaksiyon yapti boynum ve alti kizardi onada igne yaptilar 2 tane hafifledi ve gecti bugun taburcu oldum cok daha iyiyim. Reglimde bu sabah geldi :dua: korktugum kadar kötü gecmedi cok şükür
Çok sevindim canım çok heyecan oldu mu nasıl oldu süreci anlatır misin Daha iyi olunca :)

Back
X