Burun estetiği öncesi regl?

Çok sevindim canım çok heyecan oldu mu nasıl oldu süreci anlatır misin Daha iyi olunca :)

Hastaneye yatinca biraz heyecanlandim yalan yok :D zaten hemen kan tahlili ekg tansiyon testleri yapildi bi yandan da anestezi doktoru geldi sorular sordu. Benim ameliyatım 11 deydi ama doktorumun cocuk hastasi varmis onu ameliyata almis açlık sürem uzadigi icin aciktim dedim anestezi doktorumda serum taktirtti sagolsun sonra sira bana geldi önlüğü giyip asansöre giderken hemsire koluma moral ignesi yapti asansöre bindigimizi ameliyathaneye girdigimizi hatirliyorum kesik kesikte olsa :D ameliyathane kalabalikti anestezi doktoru basliyoruz dedi sonrasi yok..... sesler duyuyorum gözümü acamiyorum, hemşire sorular soruyo adimi falan ben kör oldum demisim (gözümün üstüne buz koyduklari icin gözlerimi acamiyorum) :KK48: sonra uyumusum. Uyaninca yüzüme baktim morluk sislik yoktu sadece gözümün kenari biraz morarmisti corba ve hosaf ictim sonra tuvalete yürüyerek gitmeme izin verdiler. Ağrı kesiciler ve normal serumlarla uyur uyanik geçirdim geceyi. Dünde taburcu oldum Allah'a binlerce kez şükürler olsun cok rahat gecti tüm süreç. :dua:

Back