Ameliyattan 3 hafta kadar önce kan sulandıran şeyleri bıraktım. Karpuz kiraz domates zerdeçal zencefil vs. aklına ne gelirse canım. Diyet yaptım biraz karbonhidrati azalttım. İleride ödeme neden olmasın diye.Merhaba arkadaşlar 27 temmuzda Elad azizliye burun estetiği ameliyatı olacağım
Birçok insanın ameliyata hiç gerek yok dediği bir burna sahibim ama insan takınca takıyor iste
İnşallah istedigim gibi olur ve pişman olmam
Ameliyat olanlardan ameliyat öncesi ve sonrası icin tavsiyeler istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim :)
Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Ameliyattan 3 hafta kadar önce kan sulandıran şeyleri bıraktım. Karpuz kiraz domates zerdeçal zencefil vs. aklına ne gelirse canım. Diyet yaptım biraz karbonhidrati azalttım. İleride ödeme neden olmasın diye.
Arnica krem ameliyattan önceki gün doktorumun tavsiyesiyle sürdüm.
Ameliyat uzun sürdüğü için sonrasında da yürümeye çalışmak lazım ayilinca.
En önemlisi de ruh halinizi hazırlamak. Kolay bir süreç değil. Şimdiden geçmiş olsun
Ben ameliyatı sabah oldum. Gece 11 gibi de taburcu oldum. Evle hastane yarım saat. Eşim kullandı arabayı, yolda tansiyonum düştü. Bayılacak gibi oldum. Yani sanmıyorum araba kullanabileceğinizi. Gerçi ertesi gün çok daha iyiydim yakın bir yerse belki de olabilir. Kafanızı sağa ve sola ani çeviremiyorsunuz, tarfikte dezavantaj.Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
ameliyatın ertesi günü kendim araç kullanabilir miyim ?
ve de ameliyattan 1 hafta sonra aracımla yolculuk yapabilir miyim bu konuda bilginiz var mı
Ben de Ağustos'ta olacağım, şimdiden çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar 27 temmuzda Elad azizliye burun estetiği ameliyatı olacağım
Birçok insanın ameliyata hiç gerek yok dediği bir burna sahibim ama insan takınca takıyor iste
Peki yaptıklarınız ödemlerde vs. faydalı oldu mu? Benim de tam 3 hafta var. Ya şimdi ya hiçAmeliyattan 3 hafta kadar önce kan sulandıran şeyleri bıraktım. Karpuz kiraz domates zerdeçal zencefil vs. aklına ne gelirse canım. Diyet yaptım biraz karbonhidrati azalttım. İleride ödeme neden olmasın diye.
Arnica krem ameliyattan önceki gün doktorumun tavsiyesiyle sürdüm.
Ameliyat uzun sürdüğü için sonrasında da yürümeye çalışmak lazım ayilinca.
En önemlisi de ruh halinizi hazırlamak. Kolay bir süreç değil. Şimdiden geçmiş olsun
Kan sulandıran yiyecek ve baharatları bırakınca ameliyatta kanama çok olmuyor. Doktorum zaten böyle yapmamı önermişti. Özellikle karpuz ve kiraz yemememi söyledi mesela. Sonra sordum çok kanama olmamış gerçekten de benim ameliyatimda.Peki yaptıklarınız ödemlerde vs. faydalı oldu mu? Benim de tam 3 hafta var. Ya şimdi ya hiçOna göre dikkat edeyim.
Sizede şimdiden çok geçmiş olsun :) teşekkür ederimBen de Ağustos'ta olacağım, şimdiden çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim, ben de uygulayacağım. Geçmiş olsun size de :)Kan sulandıran yiyecek ve baharatları bırakınca ameliyatta kanama çok olmuyor. Doktorum zaten böyle yapmamı önermişti. Özellikle karpuz ve kiraz yemememi söyledi mesela. Sonra sordum çok kanama olmamış gerçekten de benim ameliyatimda.
Karbonhidrat konusuna gelince onu kendi isteğimle yaptım. Ödemim oldu tabi ameliyattan sonra ama belki daha çok olacaktı yapmsam orasını bilmiyorum.
Merhaba, benim de burnum bir çok insana göre sıkıntısız ama ben de takmış durumdayım çok kararsısızm, sizin burnunuz nasılMerhaba arkadaşlar 27 temmuzda Elad azizliye burun estetiği ameliyatı olacağım
Merhaba canim bana da atarmisin burnunu merak ettimÖzel mesaj ilettim
Merhaba ben haziran 22 de oldum Elad beye. Bir ay oldu. Şimdilik çok memnunum bi sıkıntı yaşamadım. Ameliyat sonrası morluk sol gözaltımda az oldu. Şişme gözlerim kapanıcak gibi değilde çok ağladığım zaman gözler nasıl şişiyorsa öyle oldu yüzümde öyle yoğun bi şişlik olmadı. Oda 2. 3. Gün oluyor 4. Gün inmeye başlıyor. Ameliyat öncesi bitki çaylarından, kiraz gibi kan sulandıran meyve ve baharatlardan ve ağrıkesici gibi kan sulandıran ilaçlardan uzak durmalısınız zaten asistanına aklınıza takılan bi yiyecek ilaç olduğunda sorabilirsiniz ilgiyle cevaplıyor. Ameliyat günü ben iyiydim tansiyon vs sorunu yaşamadım yürüş yaptıkça zaten tansiyon düzeliyor baş dönmeleri geçiyor ağrı hissetmiyorsunuz ağrıkesiciler yeterli geliyor ama benimde acı eşiğim yüksektir öyle mızmız biri değilim o yüzdende biraz basit yorumlayabilirim. Bir başkası farklı yorumlayabilir. Ameliyatı akşam 7 de başladı 11 de bitti. Sabah kendim odamdan eşyalarımı topladım ve valizimle çıktımMerhaba arkadaşlar 27 temmuzda Elad azizliye burun estetiği ameliyatı olacağım
Merhaba her şeyi en ayrıntısı ile yazdığınız icin çok teşekkür ederim benim için söyledikleriniz çok çok faydalı oldu.Merhaba ben haziran 22 de oldum Elad beye. Bir ay oldu. Şimdilik çok memnunum bi sıkıntı yaşamadım. Ameliyat sonrası morluk sol gözaltımda az oldu. Şişme gözlerim kapanıcak gibi değilde çok ağladığım zaman gözler nasıl şişiyorsa öyle oldu yüzümde öyle yoğun bi şişlik olmadı. Oda 2. 3. Gün oluyor 4. Gün inmeye başlıyor. Ameliyat öncesi bitki çaylarından, kiraz gibi kan sulandıran meyve ve baharatlardan ve ağrıkesici gibi kan sulandıran ilaçlardan uzak durmalısınız zaten asistanına aklınıza takılan bi yiyecek ilaç olduğunda sorabilirsiniz ilgiyle cevaplıyor. Ameliyat günü ben iyiydim tansiyon vs sorunu yaşamadım yürüş yaptıkça zaten tansiyon düzeliyor baş dönmeleri geçiyor ağrı hissetmiyorsunuz ağrıkesiciler yeterli geliyor ama benimde acı eşiğim yüksektir öyle mızmız biri değilim o yüzdende biraz basit yorumlayabilirim. Bir başkası farklı yorumlayabilir. Ameliyatı akşam 7 de başladı 11 de bitti. Sabah kendim odamdan eşyalarımı topladım ve valizimle çıktımeşim hastane kapısından arabayla aldı. Eve geçtiğimde kahvaltı yaptım eşyalarımı makineye attım günlük işlerinden tabiki kendimi yormıcak şekilde yaptım 2 tane çocuğum var. Yatma gereği hissetmedim ama dediğim gibi ben biraz dirayetli biriyim yatmayıda sevmiyorum. Sizde benim gibi geçirirseniz süreci eğer aksi bi durum yaşamazsanız birinci hafta kontrolünüze kendi aracınızla kolaylıkla gidebilirsiniz ben o gün kovid aşısı için başka hastaneye geçtim kadın doğuma muayene ve küçük bi operasyon oldu anestezi almadığım. Ağrı acı değil ama sabır ve bakım gerekiyor burnunuza asıl önemli süreç bu. Sabırla 2 ay özellikle doktorun tavsiyelerine uymalısınız zaten sonuca odaklandığınızda zorlanmıyorsunuz benim çok istediğim bir ameliyattı
Merhaba her şeyi en ayrıntısı ile yazdığınız icin çok teşekkür ederim benim için söyledikleriniz çok çok faydalı oldu.
ameliyatıma sadece 2 gün kaldı hem çok heyecanlı hem de çok stresliyim.
nedense içim nasıl olacağı konusunda ferah bilmiyorum sanırım iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun tek tedirgin olduğum konu ameliyat sonrası darbeden vs koruma mevzusu bu biraz beni geriyor.
annem yıllar önce burun ameliyatı olmuş onun olduğu zamanla bu zaman çok farklı ama annem sürekli eski ile kıyaslayıp gözümü korkutuyor ne yazık kiinsallah bende sizin kadar rahat atlatır ve memnun kalabilirim
Merhabalar, bende dr araştırması içerisindeyim, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Bir de Elad Bey ne kadara ameliyat yapıyor?Merhaba arkadaşlar 27 temmuzda Elad azizliye burun estetiği ameliyatı olacağım
20 ye oldum ama zor bir burnum yoktuMerhabalar, bende dr araştırması içerisindeyim, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Bir de Elad Bey ne kadara ameliyat yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?