Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki, asıl olarak anestezi onayı için gerekiyormuş. İlla burundan mı yapıyorlar testi yoksa sadece boğazdan yetiyor mu diye merak ettim. Test yapılırken buruna sokulan koca çubuk ameliyattan daha çok korkuttu beni.Sonuçta ameliyatı yapacak cerrah ve hemşireler sizinle yakın temasa girecek. Tabi ki yaptırmanız gerekiyor.
Geçmiş olsun size de umarım testiniz negatif çıkmıştır. Burundan almak zorunda olmaları üzdüBen de test oldum maalesef burundan da almak zorundalar. Gözünüz korkmasın testten canınız acımaz ama o çubuk resmen beyne kadar gittiği için tuhaf hissettirir sadece
Çok geçmiş olsun, çok şükür atlatmışsınız. İnşallah çok teşekkür ederim :)Maalesef pozitif çıktı ama atlattım çok şükür. Tabi yeni burnunuza kavuşunca testi falan neden kafaya taktım diyeceksiniz :)
Mecburen katlanmak gerekiyor demek ki o teste.. Teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için çok geçmiş olsunBen de oldum. Hem burundan hem boğazdan örnek aldılar. Acımıyor ama çok derine soktuğu için sıkıntılı bi işlem.
Özel hastanede mi yoksa Devlet hastanesinde mi oldunuz acaba?Bana da yapacaklardı güya sağlık bakanlığı artık test yapmıyor diye yapmadılar son anda antikor testi yaptilar
Fulya AcibademÖzel hastanede mi yoksa Devlet hastanesinde mi oldunuz acaba?
Ankara'da yaptırıyorum ben, tek bir doktor da karar kılıp onunla görüştüm. Ben 15bin tlye yaptıracağım. Ama testlere ayrı ücret ödeyeceğim fiyata dahil değil. Gelişmeleri paylaşırım tabikiFiyatlar nedir ve hangi şehirde yaptırıyorsunuz bende düşünüyorum birde gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim
Memorial hastanesinde olacak benim de sizinki İstanbul'da sanirim. Perşembe günü yaptiracagim testi, sizin sadece antikor olduysa iyiymişFulya Acibadem
Ben yaklaşık bir ay önce ameliyat oldum evet korona virüs testi yapıyolar açıkçası test gözü yaşartıyo buruna sokulunca ama 1 dk sonra hiçbir şey olmamış gibi hissediyosunuz anlık bir şeyMerhaba, burun estetiği operasyonu için 10 gün sonrasına tarih aldım. Korona virüs testi isteniyormuş. Ameliyat öncesi test yaptıran oldu mu acaba?
Teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için, geçmiş olsun inşallah sağlıklı ve iyisinizdir.Ben yaklaşık bir ay önce ameliyat oldum evet korona virüs testi yapıyolar açıkçası test gözü yaşartıyo buruna sokulunca ama 1 dk sonra hiçbir şey olmamış gibi hissediyosunuz anlık bir şey
Ankara’da hangi doktora oluyorsunuz?Teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için, geçmiş olsun inşallah sağlıklı ve iyisinizdir.Perşembe günü ben de oldum, gerçekten abartıldığı gibi değilmiş. Bende de biraz yanma oldu sadece. Test olması gerekip benim gibi öncesinde korkanlara da buradan belirtmiş olayım; nazik yaptıklarında hiç acıtan,korkutan bir şey degilmiş
![]()
Prof.dr.Muhitdin Eski'ye olacağımAnkara’da hangi doktora oluyorsunuz?
Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınızProf.dr.Muhitdin Eski'ye olacağım![]()