Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olanı anlatıyorum bu yuzden neden başım ağırsınBiliyorum sinirlisin ama bu yazdiklarini kaldirabilsen keske senin basin agriyabilir. Yapabilecegin en onemli sey hakliligini kanitlayip hukuki surec baslatman olur.
Teşekkür ederimGecmis olsun cok uzuldum.
Doktor beni dinlemiyor mesaj yaziyorum cevap vermiyor benimle konusmuyor konusurkende bu diye hitap ediyor hep moralimi bozuyor yaptigi burun yuzunden okula gitmiyorum disari çıkmıyorum hicbirsey yapmiyorum buna ragmen benim basim agriyacak oyle mi? hakkimi savunacagim elbette burnum normal degil doktor bile boyle mi gezecen diyor ben ona ameliyat olmak istemiyorum bu yüzden başka iyi revizyon yapacak doktorları arastiriyorum halimi gorseniz ne kadar hakli oldugumu anlardiniz bana sürekli 3.kisi muamelesi yapiyor sanki hasta ben degilim de benim yanimda gelenler onlarla konusuyor onlara anlatiyor bu lafindan baska birsey soylemiyor bana onunla konusamiyorum ailem disinda kimseyede anlatamiyorum yaşadığım durumun tarifi yok.Olanı anlatıyorum bu yuzden neden başım ağırsın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lara-ve-uyelerimize-onemli-hatirlatma.521148/ su basligi okursan anlarsin neden oyle dedigimi senin iyiligin icin soyledim. Haklisin cok zor yasadigin doktorun tavri cok cirkin ama yalabilecegin yasal yollardan hakkini aramak emin ol. Burnunu baska doktorlara gosterip bir avukata danisirsan iyi olur. Gecmis olsun.Doktor beni dinlemiyor mesaj yaziyorum cevap vermiyor benimle konusmuyor konusurkende bu diye hitap ediyor hep moralimi bozuyor yaptigi burun yuzunden okula gitmiyorum disari çıkmıyorum hicbirsey yapmiyorum buna ragmen benim basim agriyacak oyle mi? hakkimi savunacagim elbette burnum normal degil doktor bile boyle mi gezecen diyor ben ona ameliyat olmak istemiyorum bu yüzden başka iyi revizyon yapacak doktorları arastiriyorum halimi gorseniz ne kadar hakli oldugumu anlardiniz bana sürekli 3.kisi muamelesi yapiyor sanki hasta ben degilim de benim yanimda gelenler onlarla konusuyor onlara anlatiyor bu lafindan baska birsey soylemiyor bana onunla konusamiyorum ailem disinda kimseyede anlatamiyorum yaşadığım durumun tarifi yok.
Tamam sağol bunu okuyacagim boyle birsey oldugunu bilmiyordum.insanlarin memnuniyetleri kadar memnuniyetsizligini söylemeye hakki var.doktor bana insan muamelesi yapmiyor ve ben ona hicbirsey soylemedigim halde.kendi bile cok efendi kiz diyor.neyse zaten hakkimi mutlaka arayacagim.ayrica burun estetiğinde herkesin söylediğine gore agri olmuyor ama bana doktor ilk muayenede bazilari ameliyattan sonra ağlıyor demisti.ben agridan degilde insanlarin soyledikleri yuzunden 3 aydir agliyorum hastalik mi gecirdin diyen bile var.boyle bir sey duysaniz siz disari cikmak istermiydiniz?burnunda onceden birsey yoktu burnunu bozmuslar diyende oldu.burnum sadece yandan kemerliydi ucu sarkikti begenmiyordum onden gayet duzgundu simdi normal değil.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lara-ve-uyelerimize-onemli-hatirlatma.521148/ su basligi okursan anlarsin neden oyle dedigimi senin iyiligin icin soyledim. Haklisin cok zor yasadigin doktorun tavri cok cirkin ama yalabilecegin yasal yollardan hakkini aramak emin ol. Burnunu baska doktorlara gosterip bir avukata danisirsan iyi olur. Gecmis olsun.
Sizede geçmiş olsun elbette hakkımızı aramalıyız burnumun bu halde olmasina bile degil doktorun davranislarina üzülüyorum.revizyon da iyi doktorlar vae mayısın ilk haftasi gibi görüşmeye gideceğim bu kez inşallah mutlulugumu paylaşırım.birden fazla doktorla görüşüp oyle karar vereceğim en doğrusu bu galibaSakin kalmaya calis uzulme anlıyorum cok can sıkıcı bir durum ama hicbirsey caresiz degil, bu tip davranislar tıp etigine uymaz tabii ki sen de hakkini arayacaksin. Yukardaki arkadasim da hakliyken haksiz duruma dusmeyesin diye oneride bulunmus, umarim en kisa zamanda cozersin sorununu. Ben de benzer durumdayim seni anliyorum.
Ameliyetta sonra olmuş dedi kötü iyileşmiş ama nasıl oluyorsa burnumun ucunda bir tarafında kikirdak yok çökük derin iz var asimetrinin alasi var hic bu kadar belli asimetri görmemiştim cok fotograf baktim.burun delikleri nerdeyse tamemen kapalı özellikle sol.burun ucum takma burun ucu gibi hiç dogal durmuyor sag burun kanadi burnuma yapisik ve daha dar yani birini cikarmis digeri dogal duruyor ameliyatta onceki gibi.bir taraf baska obur taraf başka.birde neden olarak alçı bant yapmis dedi zaten bir açıklama yapmiyor sadece ameliyati hemen yapalim diyor ama ameliyatta ne yapacağını da anlatmiyor baska doktorlar ile konustum diyor kikardak alip burnunu duzeltmemiz gerek dedine sıkıntı olmuş burnunda bbi açıklama yapmadı mı neden öyle oldu diye