İlk 3 ay nefeste problem olabilir normal yani.Merhabalar yaklaşık 40 gün önce burun ameliyatı oldum ödemler olmasına burunum çok küçük ,çok kısa ve çok kavisli oldu (ben özellikle doğal burun istemiştim kavissiz düz )yüzüme hiç yakışmadı beni gören herkes sana ne olmuş eski hali daha iyidir ailemde hiç beğenmedi ne yapacağım hiç bilmiyorum belki konuşmak daha erken görünen köy kılavuz istemiyor eskisi gibi nefes alamıyorum çok pişmanım küçücük bir kemer için oldum değmezmiş
Teşekkür ederim İnşallah öyle olur bakalım sabırla bekleyeceğimBurun ucu sonradan düşüyor diye biliyorum 40gün daha çok erken iyileşmesi 1 seneyi buluyor. Ameliyat olmuşsunuz zaten yapıcak bir şey yok ama umarım pisman olmazsınız cektiginiz acıya değer
Hangi doktora oldunuz özel den yazabilir misinizMerhabalar yaklaşık 40 gün önce burun ameliyatı oldum ödemler olmasına burunum çok küçük ,çok kısa ve çok kavisli oldu (ben özellikle doğal burun istemiştim kavissiz düz )yüzüme hiç yakışmadı beni gören herkes sana ne olmuş eski hali daha iyidir ailemde hiç beğenmedi ne yapacağım hiç bilmiyorum belki konuşmak daha erken görünen köy kılavuz istemiyor eskisi gibi nefes alamıyorum çok pişmanım küçücük bir kemer için oldum değmezmiş
Gecmis olsun ozelden resim ve doktor paylaşabilir misiniz? Bende operasyon düşünüyorumMerhabalar yaklaşık 40 gün önce burun ameliyatı oldum ödemler olmasına burunum çok küçük ,çok kısa ve çok kavisli oldu (ben özellikle doğal burun istemiştim kavissiz düz )yüzüme hiç yakışmadı beni gören herkes sana ne olmuş eski hali daha iyidir ailemde hiç beğenmedi ne yapacağım hiç bilmiyorum belki konuşmak daha erken görünen köy kılavuz istemiyor eskisi gibi nefes alamıyorum çok pişmanım küçücük bir kemer için oldum değmezmiş
Tabii özele atıyorumGecmis olsun ozelden resim ve doktor paylaşabilir misiniz? Bende operasyon düşünüyorum
Hangi sehirdesiniz doktorunuz kim özelden fotoğraf atarmisiniz ben de dusunuyirumTeşekkür ederim İnşallah öyle olur bakalım sabırla bekleyeceğim
Özele yazdımHangi sehirdesiniz doktorunuz kim özelden fotoğraf atarmisiniz ben de dusunuyirum
Eger İzmir'e gelebilirsiniz benim olduğum doktor hem doğal yaptı yani ben çok beğendim hemde olumlu olumsuz ne varsa başta herseyi anlattı konuştuGecmis olsun ozelden resim ve doktor paylaşabilir misiniz? Bende operasyon düşünüyorum
Daha çok yeni burun ucu düşme olasılığı yüksek hatta kalın deriliyse kesin yüksek diye biliyorum ben bandajlari felan cikardiigmda yüksek onu küçük top gibi duruyordu o zamanda güzeldi ama sonradan düştü yerine oturdu bir buçuk yıl sonra tabi oldu bunlarMerhabalar yaklaşık 40 gün önce burun ameliyatı oldum ödemler olmasına burunum çok küçük ,çok kısa ve çok kavisli oldu (ben özellikle doğal burun istemiştim kavissiz düz )yüzüme hiç yakışmadı beni gören herkes sana ne olmuş eski hali daha iyidir ailemde hiç beğenmedi ne yapacağım hiç bilmiyorum belki konuşmak daha erken görünen köy kılavuz istemiyor eskisi gibi nefes alamıyorum çok pişmanım küçücük bir kemer için oldum değmezmiş
Doktoruma aynen böyle dedi 1.5 sene içinde anca oturur sadece kavis görüntüsü hoşuma gitmiyor gözüm daha alışamadıDaha çok yeni burun ucu düşme olasılığı yüksek hatta kalın deriliyse kesin yüksek diye biliyorum ben bandajlari felan cikardiigmda yüksek onu küçük top gibi duruyordu o zamanda güzeldi ama sonradan düştü yerine oturdu bir buçuk yıl sonra tabi oldu bunlar
İlk bende de olmuştu hatta keşke yaptirmasaydim dedimDoktoruma aynen böyle dedi 1.5 sene içinde anca oturur sadece kavis görüntüsü hoşuma gitmiyor gözüm daha alışamadı
İnşallah bende sonra memnun kalırım bakalımİlk bende de olmuştu hatta keşke yaptirmasaydim dedim
Banada özelden resim ve dr ismi atabilir misinizİnşallah bende sonra memnun kalırım bakalım
Özelden mesaj attım bakabilirsinizBanada özelden resim ve dr ismi atabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?