Burun Estetiği Pismanlik

fiyat çok uygun doktor nasıl inşallah iyidir.yaptığı örnekleri gördünüz mı şimdiden geçmiş olsun...
Evet gördüm kendisine burun estetiği olmuş 6 kişiylede bizzat görüştüm herkes öve öve bitiremiyor çok memnunlar Başta 6 bin dediler sigortayla 5 e düştü direk doktorun kendisine gittik rica ettik o da hastaneyle görüşüp 4 bine indirdi sağolsun.Acıbadem hastanesinde olucam inşAllah
Çok teşekkkür ederim :)

Evet gördüm kendisine burun estetiği olmuş 6 kişiylede bizzat görüştüm herkes öve öve bitiremiyor çok memnunlar Başta 6 bin dediler sigortayla 5 e düştü direk doktorun kendisine gittik rica ettik o da hastaneyle görüşüp 4 bine indirdi sağolsun.Acıbadem hastanesinde olucam inşAllah
Çok teşekkkür ederim :)
Bu doktor hangi şehirde

merhaba ödemlerin inmesini bekleyin 3 ay cok kisa sure sonucu gormek ici sevgiler
Bazen burnumun ucu cok sis oluyor dün mesela inmişti bir ara gözüme biraz normal gözüktü.Doktorda 6 ay sonra gör sen gibisinden konusuyor devamlı bende bekliyorum artık olmadı düzelttiririz.Tek sorun burun ucu biraz düşük ve yanlardan geniş.

Tatlım en azından aynısı ise fazladan kemik kıkırdak alınmadı diye düşün.. burnun düzelemez halede gelebilirdi. Mesela benimde eski burnuma aşırı benziyo. Daha yüzünde değişiklik var diyen bile olmadı. Anca bi tuhaf görünüyosun falan diyolar. O da şişlikten:KK43:
Canım senin ne kadar oldu ameliyat olalı.Benim burun ucunda da sislik var ama ne kadar inebilir yani.Herkesin burnu alcı cıkınca belli oluyor bence 6 ay biraz iişin bahanesi.Yani abartısız 10 kişiye sorduysam 1i bile değişti demiyor.Eski burnunun aynısı senin burnun zaten güzeldi neden ameliyat oldun ki diyorlar.Yani doktorda sanırım bunun burnu nasıl olsa cok sıkıntılı değil üstlerden biraz kemiği yontuyum ucunu hiç ellemiyim mi dedi naptı bilmiyorum.Ne ağrım oldu ne kanamam.Alçı cıkmadan anladım ama bu burnu acıp kapattı heralde hiçbirseyim yok dedim 3.gün sigaraya basladım düsün :(

Canım senin ne kadar oldu ameliyat olalı.Benim burun ucunda da sislik var ama ne kadar inebilir yani.Herkesin burnu alcı cıkınca belli oluyor bence 6 ay biraz iişin bahanesi.Yani abartısız 10 kişiye sorduysam 1i bile değişti demiyor.Eski burnunun aynısı senin burnun zaten güzeldi neden ameliyat oldun ki diyorlar.Yani doktorda sanırım bunun burnu nasıl olsa cok sıkıntılı değil üstlerden biraz kemiği yontuyum ucunu hiç ellemiyim mi dedi naptı bilmiyorum.Ne ağrım oldu ne kanamam.Alçı cıkmadan anladım ama bu burnu acıp kapattı heralde hiçbirseyim yok dedim 3.gün sigaraya basladım düsün :KK43:
Yok fıstığım şişlik olayı gerçek. Seninle görüsebilceğimiz bi platform varsa konusalım ben sana fotoğraflar yolluyayım. 40ı yeni çıktı burnumun :D

Yok fıstığım şişlik olayı gerçek. Seninle görüsebilceğimiz bi platform varsa konusalım ben sana fotoğraflar yolluyayım. 40ı yeni çıktı burnumun :KK70:
Canım sosyal medyaları kapattım uzun zamandır özelden yazabilirsin veya resim atabilirsin istersen.Senin problemin neydi ki kemer falan mı vardı?Ben kendi durumumu şöyle özetliyim.Burun iki kasin ordan ince bir şekilde iniyor burun ucuna geldiğinde burun ucu enlemesine genişliyor ve burun ucu düşük anlatabildim umarım.Önceki burnumda da kemer falan olmadığı için insanlar dolayısıyla hiçbir değişiklik yok diyor ki öyle.6.ayda burun ucu biraz daha kuculur kibar bir görünüm alır umarım hiç sanmıyorum ama.Önümüzdeki hafta başka bir doktora görüncem bakalım ne dicek.

benim sayfama girip burun ile ilgili son yaptigim 2 yorumu okur musunuz lutfen ❤️❤️
Bazen burnumun ucu cok sis oluyor dün mesela inmişti bir ara gözüme biraz normal gözüktü.Doktorda 6 ay sonra gör sen gibisinden konusuyor devamlı bende bekliyorum artık olmadı düzelttiririz.Tek sorun burun ucu biraz düşük ve yanlardan geniş.

benim sayfama girip burun ile ilgili son yaptigim 2 yorumu okur musunuz lutfen ❤️❤️
Okudum aslında haklısın biliyorum benim cevremdede ameliyat olan arkadaşlarım var onlarda aynısını diyor.Fakat benim burun ucum o kadar şekilsiz ve büyük ki şu an maalesef düzeleceğini düşünmüyorum.Üstüne birde ucu da düşük.Yani hicbir islem yapilmamis gibi.Bu sislikler vs olur ama burunda degisim olur ameliyattan sonra.Ailemde dahi fark var diyen 1 kisi yok Buruniçin doktor bakıyorum maddiyat ayrı 6 ay beklemesi ayrı çektiğin acılar ayrı yani canım o kadar sıkkın ki aslında ESABİL EKERİ çok ovuyirlar ona mı gitsem diyorum bilmiyorum dediğim gibi başka bir doktora goruneyim haftaya ona göre karar vericem.Ameliyat olmamış gibiyim inanın gram değişiklik yok doktor sozde eski yeni resimleri birlestirip gondericekti o bile anladı ki göndermiyor : )

Okudum aslında haklısın biliyorum benim cevremdede ameliyat olan arkadaşlarım var onlarda aynısını diyor.Fakat benim burun ucum o kadar şekilsiz ve büyük ki şu an maalesef düzeleceğini düşünmüyorum.Üstüne birde ucu da düşük.Yani hicbir islem yapilmamis gibi.Bu sislikler vs olur ama burunda degisim olur ameliyattan sonra.Ailemde dahi fark var diyen 1 kisi yok Buruniçin doktor bakıyorum maddiyat ayrı 6 ay beklemesi ayrı çektiğin acılar ayrı yani canım o kadar sıkkın ki aslında ESABİL EKERİ çok ovuyirlar ona mı gitsem diyorum bilmiyorum dediğim gibi başka bir doktora goruneyim haftaya ona göre karar vericem.Ameliyat olmamış gibiyim inanın gram değişiklik yok doktor sozde eski yeni resimleri birlestirip gondericekti o bile anladı ki göndermiyor : )

geçmiş olsun, bence çok bir işlem yapmamış şükredin, ya bir şeyler yapmaya çabalarken çok kemik törpüleseydi ve çok kıkırdak alsaydı, revizyon için 15-20 yi gözden çıkaracaktınız, görüntüden haric nefes problemi bile yaşatabilirdi, hani bu başınıza gelen şey hiç gelmeseydi ama sanırım yanlış doktor tercih, ki zaten kimse bunların olmasını istemez, revizyonlarda size kıkırdak takviyesi yapılacağı zaman ücreti tavana fırlatıyorlar ayrıca çok sorunlu burunsa zaten bazı doktorlar ikinci ameliyatı bile kabul etmiyor, ben size daha beteri olmadığı için şükredin diyorum keske en iyisi olsaydı ama olan olmus neticede, elde kalana bakıcaksınız, bu arada sanırım sizin burun sırtınız güzel fakat ucunu yapamamıs, bu da demek oluyor ki sakın tekrar aynı dr a ameliyat olmayın, ayrıca kbb dr larının da burun ucu pek yapamadıkları her yerde yazar, gerçi yapanlar da yok değil ama ender diyelim, yani siz bilirsiniz ama çok canınızı sıkmayın derim ben, vardır bunda da bir hayır. geçmiş olsun.

Arkadaşlar merhaba 6. Aya kadar ancak düzelir burunlar... bence pismanlik yaşamamak için en başta karşılıklı doktor ile iyice tüm detayları konuşmam gerekiyor.Ödenen rakamlar çok değil bence bir telefona bile yüksek rakamlar veriyoruz önemli olan doğru kisilere ameliyat olmamiz

Merhaba.öncelikle geçmiş olsun. Burnunuz nasıl bir değişim oldu mu? Bende aynı durumdan muzdarip durumdayım ve üzgünüm

Ayyy birebir aynı şeyleri yaşıyoruz ve bende Antalya da oldum. Ozel den mesaj attım son durumun nedir?

Antlyada Eyüp bozkurt var çok iyi bır doktor başarılı ona görünün . Faceden op Dr Eyüp bozkurt yazın çıkar . Bu arada abime 6 bin dedi onun sinüzit sıkıntısı vardı
Olmadı çok pahalı
Umarim işinize yarar
Istanbula da geliyo mu bi bilginiz var mı

Doktorun Eyüp bozkurt muydu

Back
X