Herkese merhaba:) aslında sosyal medyada çok paylaşım yapan biri değilim ancak burun estetiği olmaya karar verdiğimde yapılan yorumlardan çok fazla faydalandığım ve doğru yorumlara bir çok kişinin ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için yazmaya karar verdim. Selçuk Bey benim ilk görüştüğüm doktorum. Aslında aynı gün bir başka doktor randevum daha vardı.Ancak Selçuk Bey'e o kadar güvendim ki o anda sadece ameliyatımı onun yapmasını istediğime karar verdim ve diğer randevumu iptal ettim. Herkes bir çok doktorla görüşürken ben bir tek Selçuk Beyle görüştüm ve kendimi onun marifetli ellerine teslim ettim.İyiki de öyle yapmışım.Sonuç tek kelimeyle mükemmelllll:) Ameliyat sonrası bir tane ağrı kesici dahi içmedim ve hiçç morarmadım:) üstüne üstlük şişliğim dahi rahatsızlık verici durumda değildi..Ameliyat öncesinde ve sonrasında yaşayacaklarımı detaylı bir şekilde anlattığı ve ona son derece güvendiğim için güle oynaya ameliyata girdim..Ameliyat olalı 1 ay olmasına rağmen sonuçtan çooookkk memnunum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Çevremde kim ameliyat olmak istese kesinlikle onu tavsiye ederim. Burun estetiğinin doğru ve güvenilir ellerde yapıldığı takdirde korkulacak bir ameliyat olmadığını da belirtmek isterim.
Selçuk İnanlı'nın bu işin ustası olduğunu düşünüyorum ve eğer burun estetiği olmak istiyorsanız keskinlikle ve kesinlikle Selçuk Beyle görüşmenizi tavsiye ederim..Sevgiler
Selçuk İnanlı'nın bu işin ustası olduğunu düşünüyorum ve eğer burun estetiği olmak istiyorsanız keskinlikle ve kesinlikle Selçuk Beyle görüşmenizi tavsiye ederim..Sevgiler