Burun Estetiği Prof. Dr. Selçuk İnanlı

Brll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
2
0
43
Herkese merhaba:) aslında sosyal medyada çok paylaşım yapan biri değilim ancak burun estetiği olmaya karar verdiğimde yapılan yorumlardan çok fazla faydalandığım ve doğru yorumlara bir çok kişinin ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için yazmaya karar verdim. Selçuk Bey benim ilk görüştüğüm doktorum. Aslında aynı gün bir başka doktor randevum daha vardı.Ancak Selçuk Bey'e o kadar güvendim ki o anda sadece ameliyatımı onun yapmasını istediğime karar verdim ve diğer randevumu iptal ettim. Herkes bir çok doktorla görüşürken ben bir tek Selçuk Beyle görüştüm ve kendimi onun marifetli ellerine teslim ettim.İyiki de öyle yapmışım.Sonuç tek kelimeyle mükemmelllll:) Ameliyat sonrası bir tane ağrı kesici dahi içmedim ve hiçç morarmadım:) üstüne üstlük şişliğim dahi rahatsızlık verici durumda değildi..Ameliyat öncesinde ve sonrasında yaşayacaklarımı detaylı bir şekilde anlattığı ve ona son derece güvendiğim için güle oynaya ameliyata girdim..Ameliyat olalı 1 ay olmasına rağmen sonuçtan çooookkk memnunum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Çevremde kim ameliyat olmak istese kesinlikle onu tavsiye ederim. Burun estetiğinin doğru ve güvenilir ellerde yapıldığı takdirde korkulacak bir ameliyat olmadığını da belirtmek isterim.
Selçuk İnanlı'nın bu işin ustası olduğunu düşünüyorum ve eğer burun estetiği olmak istiyorsanız keskinlikle ve kesinlikle Selçuk Beyle görüşmenizi tavsiye ederim..Sevgiler

ben de kendisiyle görüşme yapmıştım, inanılmaz kasıntı bir adam, gözünü para hırsı bürümüş, hiç samimi gelmedi. bana ameliyatın 5-6 saat süreceğini söyledi daha önce birçok doktora gittim ve hiçbiri bu şekilde konuşmadı en fazla 2 saat sürer dediler, ameliyat saatini artırarak çok uğraşacağını mı ispatlamaya çalışıyor yoksa beceriksiz olduğunu mu çok ironik.

.aynı kişiden mi bahsedşyoruz acaba kasıntı kelimesi ve para hırsı kelimesi çok tuhaf geldi bana.son derece Güler yüzlü samimi ve sizi kalkıp ayakta karşılayan bir kişiye kasıntı denmesi garip geldi.[/QUOTE]

Bu site bence guvenilirligini yitirdi. Her kafadan bir ses cikiyor. Ozelden doktor reklami yapiyorlar. Gercekten bayiyor artik.

Bu site bence guvenilirligini yitirdi. Her kafadan bir ses cikiyor. Ozelden doktor reklami yapiyorlar. Gercekten bayiyor artik.
site güvenilirliğini kaybetmez,sma katılıyorum size konuşma VE yazma şeklinden bazılarının özel reklamcı olduğu belli.lütfen kişilerden foto isteyin gerçek kişiler mi reklam yapanlar mı olduğundan emin olun

.aynı kişiden mi bahsedşyoruz acaba kasıntı kelimesi ve para hırsı kelimesi çok tuhaf geldi bana.son derece Güler yüzlü samimi ve sizi kalkıp ayakta karşılayan bir kişiye kasıntı denmesi garip geldi.
[/QUOTE]

evet aynı insandan bahsediyoruz, ben kendi Fikirlerimi söyledim herkesin fikrine de saygım var, dr araştırma aşamasındayım mesela emre ilhan la görüşme yaptım ama ameliyat olmadım o da paraya doymuş bir insan ve işine gelirse yaptır işine gelmezse yaptırma tarzında ama kasıntı değil kesinlikle çok kontrollü davranışları. ibrahim oskui ile telde görüştüm o da çok sıcak kanlı birisi ama burun ameliyatı konusunda ne aşamada olduğunu bilemiyorum hakkında olumlu ya da olumsuz pek yorum da bulamadım sasırmamın sebebi de sürekli tv lere çıkıyor olması, kendisinin başka uzmanlaştığı şeyler var ama bu sanırım burun ameliyatı değil. neyse, selçuk inanlı hakkındaki düşüncelerim devam ediyor, ben kendisine maille ulaşıp fiyat sordum ve verdiği bu fiyata güvenip görüşmeye gittim görüşme ücreti alıyor ve bana ameliyat ücretini düşük söylediler ama oraya gittiğimde ücreti 2 katından fazlaya çıkardılar, maksatları oraya gidilmesini sağlayıp muayene ücreti almak. zaten yaptığı burunları pek beğenmedim kendisi sadece ameliyat saatini çok fazla söyleyip değişik bir algı peşinde, yorumları hep bu yönde, neyse herkes için en hayırlı dr kimse inşallah onla karşılaşsın onda karar kılsın. Muhammet Dilberle görüşeceğim onunla ilgili edindiğim izlenimleri de yazıcam.

IMG_7682.JPG
11günlük burnum arkadaşlar,umarım fikir verir

site güvenilirliğini kaybetmez,sma katılıyorum size konuşma VE yazma şeklinden bazılarının özel reklamcı olduğu belli.lütfen kişilerden foto isteyin gerçek kişiler mi reklam yapanlar mı olduğundan emin olun

Arkadasim, sana katiliyorum ancak bir toplulugu %80 topluluk uyeleri olusturur.. Resim istemeyi bir kenara koy, insanlar fikir alisverisinde bulunalim bahanesiyle irtibata geciyorlar, ben neredeyse tum tecrubelerimi anlatirken onlar daha ameliyat oldugu isimi bile vermiyorlar. Neymis doktor ismi duyulmamis. Iyi veya kotu soylerse duyulacak degil mi? Ben boyle sinsi yaklasimlari sevmiyorum. Doktorlarin instagram hesabina bile guvenmiyorum artik, parali calisanlar forumlara kadar indiyse baska yerlerde neler doner.

Eki Görüntüle 1929109 11günlük burnum arkadaşlar,umarım fikir verir

Boyle guzel burunlari gordukce kendiminmis gibi seviniyorum. Gozun aydin arkadasim. Selcuk hocayi bende begeniyorum, kendisiyle sadece bir email ile iletisime gecmemize ragmen cok ayrintili ve ilgili bir cevap verdi. Bizzat yazdigi cok belliydi, fiyat fazla geldi o ayri konu. Revizyon veya ozenli bir ilk ameliyat dusunuyorsaniz selcuk bey ilk siralarda olmali.

Boyle guzel burunlari gordukce kendiminmis gibi seviniyorum. Gozun aydin arkadasim. Selcuk hocayi bende begeniyorum, kendisiyle sadece bir email ile iletisime gecmemize ragmen cok ayrintili ve ilgili bir cevap verdi. Bizzat yazdigi cok belliydi, fiyat fazla geldi o ayri konu. Revizyon veya ozenli bir ilk ameliyat dusunuyorsaniz selcuk bey ilk siralarda olmali.

Sanssızhasta merhaba, ben de maille kendisi cevap yazdı sandım, görüşmeye gitmeden birkaç saat önce teyit amaçlı tekrar mailleştik, gittiğimde mailde konuştuğumuz bir konudan tekrar bahsettim hatırlamadı daha doğrusu hiçbir fikri de yoktu, insan birkaç saat önceki şeyi hatırlamaz mı : )
asistanı yazıyor, asistanının yazması benim için sorun değil fakat kendileri cevaplıyormuş gibi davranmaları güven duygusunu yok etmeye yetiyor. sizin dr arayışınız devam ediyor mu umarım iyi bir dr bulursunuz.

Çok sağol sevgiler

Şütfen yanlış anlama sansızhasta ,bu konuda dürüst olmam gerekirse,hiçbir doktor bu cevapları kendi yazmaz.hepsinin asistanı vardır VE doktorun bilgi dahilinde bize bilgiler verir.zaten sosyal medyada bana cevap veren bir doktor yerine uluslararası kongrelere katılan, makaleleri olan ,akanında her daim yenileyen bilgiler dahilinde kendini geliştiren, bir doktoru tercih ederdim.

Şütfen yanlış anlama sansızhasta ,bu konuda dürüst olmam gerekirse,hiçbir doktor bu cevapları kendi yazmaz.hepsinin asistanı vardır VE doktorun bilgi dahilinde bize bilgiler verir.zaten sosyal medyada bana cevap veren bir doktor yerine uluslararası kongrelere katılan, makaleleri olan ,akanında her daim yenileyen bilgiler dahilinde kendini geliştiren, bir doktoru tercih ederdim.

Haklisin cok detayli idi kendisi yazdi zannetmistim. Ama resimden yaptigi yorumlarin hepsi nokta atisi idi.
Baska doktorlara muayenede de ayni seyleri soylediler.

X