Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar uf burnuma herkes bir şey diyor bügünde burnun neden bu kadar Tombiş dediler![]()
Size de geçmiş olsun benim cildimde de çok yağlanma oldu peeling etkili yüz temizleme jeli ile her gün temizliyorum hatta sivilcelenme oldu t bölgemde sivilce kremi kullanıyorum biraz olsun rahatlattı resmen yağdan parlıyor burnum :) Bu öğretmen arkadaşlarım da ne tepki vereceğini bilemedi ıyy diyen mi ararsın özgün amal karışımı olmuşsun diyeni miay benimkide minnak bir domuzcuk gibi olmus suan 7. gunum istee inicek diyorlar deliklerimin biri kucuk biri buyuk kulak cubuguyla temizlerken daha farkettim ben insallah duzelir duzeliriz napalim milletin dediklerini duymuycaz bide bnm cildim cok yaglandi sizinkide oyle oldu mu
acaba fotonuz varmı.özeldende burnunuzun fotosunu atabilirsinizÇok mutsuzum 20 gün önce burun estetiği oldum uzun zamandır istiyordum Oldum ama keşke bu yeni burnu çıkarıp atsam eski burnuma kavuşsam dün bantları çıkardık kapalı ameliyat olmuştum burun deliklerin Eşit değil burnum önden domuz burnu gibi ayrıca öğretmenim 20 gündür raporluydum işe gitmek istemiyorum bu burunla insan içine nasıl çıkarım en çok koyanda 4 Yaşında ki kızım eski annemi istiyorum yeni anne istemiyorum dedi çok mutsuzum ve yandan fena değil ama önden çok kötü ne yapmam gerek bilmiyorum yabancılaştım kendime burun güzel ama bana olmadı arkadaşımda burnunun ucunu ARI sokmuş gibi dedi lütfen yardım edin
acaba fotonuz varmı.özeldende bÇok mutsuzum 20 gün önce burun estetiği oldum uzun zamandır istiyordum Oldum ama keşke bu yeni burnu çıkarıp atsam eski burnuma kavuşsam dün bantları çıkardık kapalı ameliyat olmuştum burun deliklerin Eşit değil burnum önden domuz burnu gibi ayrıca öğretmenim 20 gündür raporluydum işe gitmek istemiyorum bu burunla insan içine nasıl çıkarım en çok koyanda 4 Yaşında ki kızım eski annemi istiyorum yeni anne istemiyorum dedi çok mutsuzum ve yandan fena değil ama önden çok kötü ne yapmam gerek bilmiyorum yabancılaştım kendime burun güzel ama bana olmadı arkadaşımda burnunun ucunu ARI sokmuş gibi dedi lütfen yardım
sizin burun harika olmuş.hangi dr da yaptırdınız ve şehir nereYeni çektim
edin
sizin burun harika olmuş.hangi dr da yaptırdınız ve şehir nereYeni çektim
sizin burun harika olmuş.hangi dr da yaptırdınız ve şehir nere.ne kadara ayptınızYeni çektim
Merhaba :) bende burun estetiği yaptırmak isteyen biri olarak kesinlikle kendini üzme diyorum. O ''ıyy'' diyenlerin kendi hazsızlığı. Eğer burnunun burada paylaştığın fotoğraflardaki halini beğenmemiş olsaydım inan şuan bunları yazıyor olmazdım :) Gerçekten burnun oldukça güzel ve doğal görünüyor. Burun estetiği basit bir işlem değil,en hassas noktalarından biri olan yüze işlem yapılıyor şişmesi,morarması çok normal. Kesinlikle canını sıkma bir süreliğine kendine ve burnuna zaman ver kolay değil onca yıldır baktığın aynada şimdi farklı bir burun görmek henüz alışamaman çok normal. Burun estetiği yaptıran arkadaşlarımdan gördüğüm,dinlediğim kadarıyla ucunun şişik durması,kalkık durması en doğal şeylerden biri. Özellikle kalın derililer daha zor atlatıyorlar bu ödem gitme sürecini. Tekrar söylüyorum, insanlara sorma bile ''nasıl olmuş'' diye. Dünyada kusursuz olan hiçbir şey yok ve inan bana herkes her şey hakkında kolayca beğenmediğinokta bulabiliyor. Kendine iyi bak :Size de geçmiş olsun benim cildimde de çok yağlanma oldu peeling etkili yüz temizleme jeli ile her gün temizliyorum hatta sivilcelenme oldu t bölgemde sivilce kremi kullanıyorum biraz olsun rahatlattı resmen yağdan parlıyor burnum :) Bu öğretmen arkadaşlarım da ne tepki vereceğini bilemedi ıyy diyen mi ararsın özgün amal karışımı olmuşsun diyeni mi![]()
sizin burnunuzun fotosunu görebilirmiyim.ve hangi dr amelyat yaptı burnunuzu.ve ücret ne kadarBugün sonunda bantlarım alındı, ödem hiç dağılmamış :/ bir hafta sonra işe başlayacağım ödemin azalması için maydonoz suyu harici önerisi olan var mı arkadaşlar?![]()
bide çilek karpuz maydanoz kiraz gibii meyveler ödemi alıyosizin burnunuzun fotosunu görebilirmiyim.ve hangi dr amelyat yaptı burnunuzu.ve ücret ne kadar
Yeni çektim