Burun estetiği psikoljisi bunalımdayım

Bence aceleci davranıyorsunuz.Muhtemelen bir tarafta ödem olduğundan biraz daha farklı duruyordur.Bir kaç aya birşey kalmaz. Buarada güzel olmuş, Geçmiş olsun ☺️

bencede aceleci davraniyorsunuz , bnmde bgn atel cikti dikisler alindi ay dedim bu ne domuzcuk gibi olmusum :)) doktorum korkma
inicek dedi peki dedim bende gayet belli cunku o yuzden hic sikma
caninii duzelicektir canimm

Arkadaşlar uf burnuma herkes bir şey diyor bügünde burnun neden bu kadar Tombiş dediler :silah:

merhaba...bence biraz sabirli ve sakin olmalısın...ben de 16 mayista ameliyat oldum.. daha bir kac gun oldu...ve iyileşmeyi dusunuyorum once..burnunun seklini daha sonra dusunuyorum...1 yil vermeliyiz kendimize sabirli olmak gerek canim...burnun daha cok yeni...sislikler de inmemis zaten...isine basla ve kimseye lutfen fikrini sorma estetik konusunu konsmamaya calis...kendine bir 6 ay ver...ben guzel olacagina inaniyorum....sevgiler...

Arkadaşlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim umarım çabuk toparlanırımEn Büyük KK

benim dün doktor kontrolüm vardı nefes çok normal dedi, ama ödemin çok olması ve revizyon olması nedeniyle bantları çıkarmadı yine göremedim :110:

ay benimkide minnak bir domuzcuk gibi olmus suan 7. gunum istee inicek diyorlar deliklerimin biri kucuk biri buyuk kulak cubuguyla temizlerken daha farkettim ben insallah duzelir duzeliriz napalim milletin dediklerini duymuycaz bide bnm cildim cok yaglandi sizinkide oyle oldu mu

ay benimkide minnak bir domuzcuk gibi olmus suan 7. gunum istee inicek diyorlar deliklerimin biri kucuk biri buyuk kulak cubuguyla temizlerken daha farkettim ben insallah duzelir duzeliriz napalim milletin dediklerini duymuycaz bide bnm cildim cok yaglandi sizinkide oyle oldu mu
Size de geçmiş olsun benim cildimde de çok yağlanma oldu peeling etkili yüz temizleme jeli ile her gün temizliyorum hatta sivilcelenme oldu t bölgemde sivilce kremi kullanıyorum biraz olsun rahatlattı resmen yağdan parlıyor burnum :) Bu öğretmen arkadaşlarım da ne tepki vereceğini bilemedi ıyy diyen mi ararsın özgün amal karışımı olmuşsun diyeni mi :lülülü:

Çok mutsuzum 20 gün önce burun estetiği oldum uzun zamandır istiyordum Oldum ama keşke bu yeni burnu çıkarıp atsam eski burnuma kavuşsam dün bantları çıkardık kapalı ameliyat olmuştum burun deliklerin Eşit değil burnum önden domuz burnu gibi ayrıca öğretmenim 20 gündür raporluydum işe gitmek istemiyorum bu burunla insan içine nasıl çıkarım en çok koyanda 4 Yaşında ki kızım eski annemi istiyorum yeni anne istemiyorum dedi çok mutsuzum ve yandan fena değil ama önden çok kötü ne yapmam gerek bilmiyorum yabancılaştım kendime burun güzel ama bana olmadı arkadaşımda burnunun ucunu ARI sokmuş gibi dedi lütfen yardım edin
acaba fotonuz varmı.özeldende burnunuzun fotosunu atabilirsiniz

Çok mutsuzum 20 gün önce burun estetiği oldum uzun zamandır istiyordum Oldum ama keşke bu yeni burnu çıkarıp atsam eski burnuma kavuşsam dün bantları çıkardık kapalı ameliyat olmuştum burun deliklerin Eşit değil burnum önden domuz burnu gibi ayrıca öğretmenim 20 gündür raporluydum işe gitmek istemiyorum bu burunla insan içine nasıl çıkarım en çok koyanda 4 Yaşında ki kızım eski annemi istiyorum yeni anne istemiyorum dedi çok mutsuzum ve yandan fena değil ama önden çok kötü ne yapmam gerek bilmiyorum yabancılaştım kendime burun güzel ama bana olmadı arkadaşımda burnunun ucunu ARI sokmuş gibi dedi lütfen yardım
sizin burun harika olmuş.hangi dr da yaptırdınız ve şehir nere
edin
acaba fotonuz varmı.özeldende b
sizin burun harika olmuş.hangi dr da yaptırdınız ve şehir nere

Size de geçmiş olsun benim cildimde de çok yağlanma oldu peeling etkili yüz temizleme jeli ile her gün temizliyorum hatta sivilcelenme oldu t bölgemde sivilce kremi kullanıyorum biraz olsun rahatlattı resmen yağdan parlıyor burnum :) Bu öğretmen arkadaşlarım da ne tepki vereceğini bilemedi ıyy diyen mi ararsın özgün amal karışımı olmuşsun diyeni mi :lülülü:
Merhaba :) bende burun estetiği yaptırmak isteyen biri olarak kesinlikle kendini üzme diyorum. O ''ıyy'' diyenlerin kendi hazsızlığı. Eğer burnunun burada paylaştığın fotoğraflardaki halini beğenmemiş olsaydım inan şuan bunları yazıyor olmazdım :) Gerçekten burnun oldukça güzel ve doğal görünüyor. Burun estetiği basit bir işlem değil,en hassas noktalarından biri olan yüze işlem yapılıyor şişmesi,morarması çok normal. Kesinlikle canını sıkma bir süreliğine kendine ve burnuna zaman ver kolay değil onca yıldır baktığın aynada şimdi farklı bir burun görmek henüz alışamaman çok normal. Burun estetiği yaptıran arkadaşlarımdan gördüğüm,dinlediğim kadarıyla ucunun şişik durması,kalkık durması en doğal şeylerden biri. Özellikle kalın derililer daha zor atlatıyorlar bu ödem gitme sürecini. Tekrar söylüyorum, insanlara sorma bile ''nasıl olmuş'' diye. Dünyada kusursuz olan hiçbir şey yok ve inan bana herkes her şey hakkında kolayca beğenmediğinokta bulabiliyor. Kendine iyi bak ::KK54::KK54:

Bugün sonunda bantlarım alındı, ödem hiç dağılmamış :/ bir hafta sonra işe başlayacağım ödemin azalması için maydonoz suyu harici önerisi olan var mı arkadaşlar?:110:

Son halinizi merak ettim.. 2 ay once yazmissiniz msji.. illaki seklini almistir.. fotolarinizi gordum. Bence gayet guzel.. odem oldugu belli yani.. bide size yakismis burnunuz..

Aynen benim de benzer sorunlarım var ucu fazla büyük geliyor gözüme ama şiş gibi de değil oldukça sert.. 40 gün içerisinde iki kere ameliyat oldum ben şu an 2.ameliyatımın 20. Günündeyim ve görüntü beni mutlu etmiyor açıkçası..

Back
X