burun estetiği (resimli)

merhaba öncelikle herkesin kurban bayramı mübarek olsun, hayırlı bayramlar :) burun estetiği olalı tam 11 gün oldu ve biraz mutsuzum açıkcası burnum hala çok uzun şişliklerde mevcut bir de sizden yorum almak istiyorum sizce nasıl olmuş. Bu arada her türlü eleştiriye açığım :)

gayet guzel olmus. tam hayal ettigin gibi olamaz zaten. burnunun izin verdigi kadar olur. cilt o kadar onemli ki bu konuda. benim gorebildigim sadece ucu biraz daha kalkik olabilirdi. acik ameliyat mi oldun? ve 11 gun cok yeni yorumlar icin. 1 sene icerisinde tam oturacak. ben de olmayi dusunuyorum. ama bi turlu cesaret edemiyorum. korkularini nasil yendin? korkularin oldu mu bilmiyorum tabi de.

merhaba öncelikle herkesin kurban bayramı mübarek olsun, hayırlı bayramlar :) burun estetiği olalı tam 11 gün oldu ve biraz mutsuzum açıkcası burnum hala çok uzun şişliklerde mevcut bir de sizden yorum almak istiyorum sizce nasıl olmuş. Bu arada her türlü eleştiriye açığım :)

aşırı güzel olmuş o şişliği hiç kafana takma :)

gayet guzel olmus. tam hayal ettigin gibi olamaz zaten. burnunun izin verdigi kadar olur. cilt o kadar onemli ki bu konuda. benim gorebildigim sadece ucu biraz daha kalkik olabilirdi. acik ameliyat mi oldun? ve 11 gun cok yeni yorumlar icin. 1 sene icerisinde tam oturacak. ben de olmayi dusunuyorum. ama bi turlu cesaret edemiyorum. korkularini nasil yendin? korkularin oldu mu bilmiyorum tabi de.
Ucunu ben cok kalkık istemiyorum dedim canım :) Evet açık oldum ama dıkış izlerim gitti hep. Bende senin gibi 2 senedir erteledim, artik çokk rahatsız etmeye başladı olucam dedim gittim randevu aldım. Ameliyat gecesine kadar hiçbişey yoktu sonra bi korku sardı ameliyathaneye girdiğimde bacaklarım titriyordu. Sonra uyucaksın suan dediler ve sonrası bende yok :D kalktıgımda odadaydım ve bosuna korku yaptığımı anladım ne bi acı ne bi agrı bence erteleme seni rahatsız ediyosa hemen olmalısın. Benim özgüvenimi çok etkiliyodu mesela

Ucunu ben cok kalkık istemiyorum dedim canım :) Evet açık oldum ama dıkış izlerim gitti hep. Bende senin gibi 2 senedir erteledim, artik çokk rahatsız etmeye başladı olucam dedim gittim randevu aldım. Ameliyat gecesine kadar hiçbişey yoktu sonra bi korku sardı ameliyathaneye girdiğimde bacaklarım titriyordu. Sonra uyucaksın suan dediler ve sonrası bende yok :KK70: kalktıgımda odadaydım ve bosuna korku yaptığımı anladım ne bi acı ne bi agrı bence erteleme seni rahatsız ediyosa hemen olmalısın. Benim özgüvenimi çok etkiliyodu mesela
o zaman cok guzel olmus.. ben yolda gorsem aa estetikli demezdim.. hem muntazam hem de dogal. icin rahat olsun ve cok da yakismis. onden de fotografini koyar misin rica etsem? ayrica sadece gorsellik miydi sıkıntn? bnde ertelemek istemiyorum aslinda.. doktorumu belirledim gititm konusmaya. sadece gun almak kaldi ama iste korkular benim doktorum kapali yapacakmis ameliyati.

çok doğal ve harika maşallah. 1 sene içinde oturur iyice. En güzel estetik ben burdayım demeyendir için rahat olsun. Yani burun ben burdayım ama estetik değilim der gibi duruyo süper canım.

o zaman cok guzel olmus.. ben yolda gorsem aa estetikli demezdim.. hem muntazam hem de dogal. icin rahat olsun ve cok da yakismis. onden de fotografini koyar misin rica etsem? ayrica sadece gorsellik miydi sıkıntn? bnde ertelemek istemiyorum aslinda.. doktorumu belirledim gititm konusmaya. sadece gun almak kaldi ama iste korkular benim doktorum kapali yapacakmis ameliyati.
Yok canım bı tarah tıkalıydı kemık yamulmustu ıcten.Kaplı amelıyattan uc kısma pek mudahale edilemiyor dıye duymustum senın burun ucunda sıkıntı varmı

çok doğal ve harika maşallah. 1 sene içinde oturur iyice. En güzel estetik ben burdayım demeyendir için rahat olsun. Yani burun ben burdayım ama estetik değilim der gibi duruyo süper canım.
Çok teşekkür ederim sagolun içimi aydınlattınız :)

Yok canım bı tarah tıkalıydı kemık yamulmustu ıcten.Kaplı amelıyattan uc kısma pek mudahale edilemiyor dıye duymustum senın burun ucunda sıkıntı varmı
burun ucundan kasıt tam olarak neresi? yani bende c tipi deviasyon kemik egriligi var. doktorum yapacaklarini anlatti biraz da kaldiracagini soyledi. kadinlarda 110 derece civariyken benimko 90 derece falanmis burun ucum. onun disinda burun ucumla ilgili pek skntim yok. resimden az cok anlarsiniz sanirim burun ucumu.

çok güzel olmuş güle güle kullan

Ben de çok beğendim burnunuzu güle güle kullanın. Mouse un azizliğine uğradım sorryy :)

Back
X