BURUN ESTETİĞİ (Rinoplasti)

pamuk3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
63
19
3
Merhaba Kızlar,
Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. İsmim Melis, 22 yaşında Antalya'da yaşıyorum.
Antalya'da yaşayan ya da burun estetiği için yaşamadığı halde dr. araştırıp gelmeyi düşünen bayanlar için bir yazı yazıp aslında burun estetik ameliyatının hiçte zor olmadığı anlatmak istedim.
Ben KBB DR. GÖKHAN UĞUR'da burun estetiği oldum. Çok yorumlarınızı okudum Gökhan Bey'de ameliyat olan var mı nasıl bir doktor die çok soran olmuş. İlk önceliğimi doktorumu anlatarak başlamak istiyorum. Kendisi KBB branşında hiç abartısız en bilgili, en güvenli doktor. Özel muayenesi var. Ameliyatlarını Antalya Anadolu Has. yapıyor. Hem işin ehli olması hem güler yüzlülüğü ile tüm sorularınıza verdiği cevaplarla sizi ameliyat hakkında bilgilendirmesi olağanüstü başarısının özelliklerindendir. İlk olarak muayene olup bilgi almak için kendisiyle görüştüm. Verdiği bilgiler ile ameliyat olmaya karar kıldım. Burnumu hem estetik yapacaktık hem de sol tarafında oluşan kemiği alacaktı. Burun şeklimi netleştirdikten sonra ameliyat tarihimi aldım ve beklemeye başladım. O kadar mutluydum ki bu süreçte heyecanla bir an önce ameliyat olmak istiyordum. Korku, panik ile başlayıp acaba mı ile biten hiçbir soru bu süreçte gelmedi aklıma ve endişelenmedim. 10.01.2017 ameliyat tarihimdi ve sonunda o büyük gün gelmişti. Sabah 8'de hastahaneye gittim babam ile birlikte ve daha önceden hiç ameliyat olmamayı bir kenara bırakın ilaç bile içmeyen biri olarak babamın geri dönebiliriz laflarına gülümseyip alınan kanlar ameliyat olmamda hiç bir sıkıntı yaratmadığının sonucunu verirken hazırlanmam ve ameliyathaneye inmem için hemşireler gelip beni aldılar. Asansörde mutluluktan ettiğim dans ile bütün hemşireleri şaşkınlığa uğratmıştım bana ilk defa ameliyathaneye bu kadar mutlu biri geliyor demişlerdi. En son hatırladığım doktorum ile çekildiğim fotoğraftı, daha sonrasında uykuya dalmışım. Öğlen 11:00'de ameliyatım başladı öğlenden sonra 14:00'da bitti. 3 saat sürmesinin sebebi ameliyatımda tansiyonum heyecandan fazla yükselmiş ve fazla kanamam olmuştu. Sanırım damarlarım çokmuş :) Herkeste olan bir durum değilmiş. Odaya alınıp gözlerimi açtıktan sonra erkek arkadaşımın adını Şekocuğum ve sonrasında su dediğimi hatırlıyorum. Çok susamıştım fakat 3 saat sonra su içmem gerekiyordu derken akşam 5 olmuş ve ben artık su içip yemek yiyebiliyordum. O kadar ağrısız ve o kadar olumlu bir ameliyatım oldu ki ilk gün taburcu olup eve geri dönmüştüm bile. :) Morluk ve şişliklerim o kadar çok olmuştu ki aynı çizgi karakter AVATAR'a benziyordum. :) 1.2.3 gün geçti morluklarım ve şişliklerim azaldı derken 3. gün tamponum çıkarıldı. Kesinlikle o kadar hafifti ki nasıl çıktığını anlamadım bile. Ağrı sıfırdı ve artık burnumdan nefes alıyordum. Günden güne morluklarım azalıyor şişliklerim iniyordu her şey yolunda gidiyordu. Yaklaşık 5. gün ilk alçımı çıkarmak için tekrar gittim Gökhan Beyin yanına. Alçımı çıkardı tabi ki bu işlemde acımadı :) fakat benim kanamam çok olduğundan dolayı burnumun kemer bölgesinde kırılan kemikte apse oluşmuştu ve bunu dağıtmak için 1-2 dk. bir masaj yaptı bu fazlaca ağırdı ama sonra uyuşuyor ve herkeste olan bir şey değilmiş bu sizi korkutmasın bu yüzden. Sonra yeni alçımı taktı ve bana ameliyatımın 11. gününde ikinci alçımı çıkarmam için yeni randevu verdi. 11. güne kadar her şey yolunda gidiyordu derken 11. gün geldi ve ikinci alçımıda aldı yara bandı gibi bir bant yapıştırdı kemiğine bunuda 13. gün çıkaracaktım. Burnumun içinde ki dikişlerde iyileşmişti ama daha garanti olması için içindeki dikişleri değil dışında ki dikişleri aldı ağrı ve acı kesinlikle yoktu burnumun içindeki dikişler eriyen dikiş. Kendiliğinden de düşebiliyor sonra. Burnum aktığında silebiliyor ve hapşura biliyordum çok rahat bir şekilde. Ve büyük gün 13. günde taktığı bantları evde kendim ıslatıp yumuşamasını sağladıktan sonra çıkarttım. Artık burnumun az çokta olsa yalın halini görüyordum. Bant yok tampon yok alçı yok. Bir tek burnumun yalın hali ve şekil muazzam. Sonuç tartışılmaz güzellikte. Eğer ki siz kızlar aranızda burun estetiği olmak isteyen varsa kesinlikle korkmayın. Endişelenecek, korkacak erteleyecek hiçbir durum yok. Tüm bunlar için doktorunuzun verdiği güven ve iletişim şekliniz bu yolda ki ilk kural tabi. Sevgili Dr. Gökhan Bey ile o kadar eğlenceli ve güvenli bir yolda ilerledik ki morluk ve şişliklerim ile mutluydum kendimi çizgi film kahramanlara benzetiyor fotoğraflarımı shopluyor ve çok eğleniyordum. :) Aklınızda varsa burun estetiği olmak olun, ertelemeyin.
Umarım olmak isteyen tüm bayanlara yazdıklarım ile azda olsa yardımcı olabilmişimdir, azda olsa korkularından arınabilmiştir.
Herkese gönlünce kendini mutlu ve sağlıklı hissedebileceği bir burun ile yaşam umut ediyorum.

SEVGİLİ DOKTORUM DR. GÖKHAN UĞUR'A SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

:KK54:

Back