Burun estetiği sırasında ve sonrasında ağrı şiddeti nedir ? en cok korkulan şey..

Hiç ağrım sızım olmadı..13. Günüm..tek korkum şeklinin istediğim gibi olmaması..kavisli ve kalkık istedim,düz üçgen sivri uçlu görünüyor şu an :-((

Daha cok yeni mutlaka sistir o yüzden belli olmuyordur kavisi
.kavisli istediyseniz öyle yapmistir doktorunuz korkmayin

Ben de dikiş alınırken acıyor mu diye sormuştum arkadaşlara,biri demişti ki kaş aldırırken daha çok acıyo :-) hakikaten öyle..dikiş aldırmak sandığın kadar acı veren bişey değil..

Daha cok yeni mutlaka sistir o yüzden belli olmuyordur kavisi
.kavisli istediyseniz öyle yapmistir doktorunuz korkmayin
Umarım öyledir..ama yeni bir trend çıkmış..tüm dr lar doğal görünümlü yapıyorlar..ben ifade ettim öncesinde ama dediğim gibi şu an burun sırtı dümdüz..çok doğal..burun ucu da üçgen gibi..kalkık ama doğal bir açı..istediğim gibi değil şu an için..umarım dediğin gibi şiş olduğu için belli olmuyordur..yoksa revizyon görünüyor..

Umarım öyledir..ama yeni bir trend çıkmış..tüm dr lar doğal görünümlü yapıyorlar..ben ifade ettim öncesinde ama dediğim gibi şu an burun sırtı dümdüz..çok doğal..burun ucu da üçgen gibi..kalkık ama doğal bir açı..istediğim gibi değil şu an için..umarım dediğin gibi şiş olduğu için belli olmuyordur..yoksa revizyon görünüyor..

revizyon düşünmek için çok çok erken..umarım herşey gönlünüze göre olur ama eğer yeteri kadar kavisli olmazsa da önyargılı olmayın mutlaka dr unuz size yakışan bi burun yapmıştır.

Arkadaşlar bugün 4.günüm ve hala ağrım geçmedi :( Kaç gündür avuç avuç ağrı kesici yutuyorum bana mısın demiyo. Dün doktora söylediğimde o bile şaşırdı ilk defa sende duyuyorum ağrı lafını diye. Benim gibi ağrısı çok olan başka arkadaşlar da var mı? Bi anormal ben miyim yoksa? :(

Benim bugun 9.gunum ilk 4 gun bende siddetli agri cektim kesinlikle agrisiz sizisiz bi ameliyat dediler hep ama kesinlikle kisiden kisiye degisiyor demekki
Iki tane dogum yapmis biri olarak bu kadar zorlanmadim diyebilirim agir gecti benim burun ameliyatim ince deriliyim ama cok cabuk toparlandim agri kesici icin arveles bana cok iyi geldi deneyebilirsin yapcak bisey yok icini karartma 5.gunden itibaren hersey hizla yoluna giriyor

Çok teşekkürler desteğin için. Bunu yazdıktan sonra eczaneden apranax fort aldırdım, biraz uyumuşum, şimdi hiç ameliyat olmamışım gibi ağrısızım. Günler sonra gözüm açıldı ya oh :) Peki şişliklerin ne durumda? Benim sağ gözüm kapanmak üzere şiş ve morluktan.

Canim yine sen bilirsin ama apranax ve mazajik kani sulandiriyor onun icin ben icmedim kan sulaninca iyilesmen de gecikir diye yine dayanamayinca ic tabide surekli kullanma bence
Benimde cok mordu hatta resimde atayim 4 gunden sonra birden azalmaya basladi ilk gun ve 4 gun fotolarini atiyim yani sanmaki gecmicek bi sende..

Eklentiler

• 1.gun.webp
    1.gun.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 422
  • 1476422569059.webp
    1476422569059.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 379
  • 7.gun.webp
    7.gun.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 387
Hiç bişey kalmamış gözaltlarındaki yeşilliklerden başka. Şişlikler tamamen inmiş. Çok moral oldu ya gerçekten çok teşekkür ederim :) Ayrıca yeni burnun da çok yakışmış, bandajların çıktıktan sonra ameliyat olduğunu kimse anlamaz bile.

Hersey birden yoluna giriyor bende cok zorlandim o morluklar ciger gibiydi oyle agrilarim olduki allahim nasil bi isin icine girdim dedim ama gectikce sviniyor insan
Tabi suan benide uzen kafama takilan bisey var alltan bakinca belli oluyor
Burun deliklerim kucuk kibar iyi hoşta esit degil biri yuvarlak biri uzunlamasina olips seklinde alakasiz duruyo umarim zamanla duzelir insallah odemdedir daha 9.gunum

Sen benim moralimi düzelttin, ben de seninkini düzelteyim o zaman :) Benim de burun deliklerimin biri yuvarlak diğeri daha uzunlamasına duruyo, dün doktora sorduğumda sakın korkma daha çok erken yavaş yavaş ödemi attıkça eşitlenicek dedi. Ben hiç kafama takmıyorum eşitsiz görüntüleri şuan. Haftaya perşembe sargılarım çıkıcak. Minnak burnumu görmeyi heyecanla bekliyorum :)

Merhaba kızlar,

Benim ameliyat sonrası 3. Haftam bitti, dikişlerim özellikle burun içinde ve ucuna doğru olan yerde arada sorada kızarıyor ve sızlama yapıyor oda sucaklığında dahi soğuğa çıkınca sızlaması normal ama benimli evde de böyle yanma sızlama gibi bişe yapıyo, yemek yerkengerilme hissi oluyo,,, enfeskiyon olsa hep kızarır iltihap akar ısı artışı olur vs ama benimki birgün öyle birgün normal anlamadım? Bunu yaşayan oldu mu hiç aranızda? Dikillerinizin tamamen geçip kendini unutturması ne kadar sürdü?

Back
X