Burun estetigi şişlik

Konunuzu okuyunca bandajlarımın çıktığı günki burnuma baktım resmen patates gibiymiş ahahahahdhdj
2.5 ay oldu, şimdi çok daha iyi durumda. Yüzüme uygun ölçülere geldi diyebilirim. Bundan sonra daha küçülür mü bilmiyorum ama küçülmese de sorun etmem. Gözüm bayağı alıştı😁

1 ay kontrolümde doktor şişliklerimin çok az indiğini düşünüp kortizonlu bi iğne yaptı burnuma, sonraki hafta küçüldü burnum. Kontrole giderseniz doktorunuz önerir belki?
Peki burnunuz o ignedensonra tekrar şıstimi

Bende dolgu yaptirmistim kortizonlu igne yapti ama yanagim falan cöktü cok kotu duruyor naparsam duzelir acaba
hiçbir fikrim yok malesef. Doktorunuzla konuştunuz mu? Ya da başka bir doktorun fikrini de alabilirsiniz :/

Ya bende burun ucu şişliğini araştırırken konunuza denk geldim benimde 27. Günüm bitti yani 1. Ayda sayılırım ama yüzüm bi şişkolaşmış toplaşmış gibi geliyor aşırı sinir oluyorum burun ucumda eskiden daha sivriydi şu an yusyuvarlak kocaman bir şey. Acaba burun ucu da top gibi olduğundan dolayı mı tüm yüz böyle diyorum ama bilemiyorum bende belki yüz şişlikleri de geç geçiyordur :KK43: sizin şu anki durumunuz nasıl acaba
Son durumunuz nedir acaba? Burun ucunda incelme var mı?

Son durumunuz nedir acaba? Burun ucunda incelme var mı?
Merhaba, hayır açıkcası burun ucumda incelme göremiyorum ama ucunun üstüne dokunduğumda kemiği hissedemiyorum bastırınca içe basıyor yani hala ödemlerimin olduğunu düşünüyorum 2. Ayım yeni bitecek en son uç şişliği geçiyormuş. Alıntıladığınız mesajda da yüz şişliğimden şikayet etmişim ama yüzümün şişliği geçti şimdi eski yüzümle aynı burun ucumda değişir umarım 🙏🏻

Ben de yeni amelilyat oldum. Cumartesi 3. Haftam bitecek. Benim burun ucum da yuvarlak fakat doktorum kesin bir şekilde ödem olduğunu söyledi. Aslında belli de oluyor ödem olduğu o yüzden beklemedeyim ben de.

Back
X