Burun estetiği sonra gülüş ve mimikler

Danteforum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
14
5
1
27
Merhaba kızlar, 3 ay önce burun estetiği oldum gülüşüm ve mimiklerim o kadar kötü ki. Zaten ameliyat olduğuma çok pişmanım ama en azından gülüşümün ve mimiklerimin düzelmesini umuyorum. Bu kadar uzun sürmesi beni çok korkutuyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Makyaj bile yakışmıyor kendimi iyice saldım.

Merhaba bende 10 gün önce bende estetik ameliyatı oldum .5 gün önce doktor alcıyı aldı burnumdan ve 5 gündür kesintisiz bir agrı sızlama durumu var sadece uyurken agrı hissetmıyorum burnuma dokunamıyorum bile .haftaya kontrolum var soracağım doktora ama cok korkuyorum artık şeklini geçtim zaten cok biçimsiz suan sadece tek takıldığım olay bu agrı sızlama yüzümü yıkayamıyorum ya .Sizinde böyle bi hiç geçmeyen sızlamalarınız oldumu oldumu olduysa ne zaman geçti

4 ay gülemedim suan daha iyi %80 90 duzeldi. 6'nci aydayim

Çok yeni 3 4 ay beklemen lazim... burunda değil,philtrum ve etrafında sizi vardı. Yanik gibi sizlama vardi ve kalp gibi atma hissi...soğuk kompres ile acıyı biraz ekarte ediyordum. Geçti tabi zamanla

Çok yeni 3 4 ay beklemen lazim... burunda değil,philtrum ve etrafında sizi vardı. Yanik gibi sizlama vardi ve kalp gibi atma hissi...soğuk kompres ile acıyı biraz ekarte ediyordum. Geçti tabi zamanla
Allah askına 3 4 ay mı .Ya ben cidden dayanamıyorum sureklı sızlıyor sureklı uyurken bişe yok o derece Yani .Yarın ilk ısım doktora gitmek olacak .Millet alcıyı aldırınca rahatlıyor bende aksine agrıdan duramıyorum.Burunun sırtının sağ ve sol tarafa ndada şişlikler oluştu tam göz pınarı hizasının biraz altında .hani bilsem ki haftaya bu sızlama olayı gececek sorun yok ama bu sanki kalıcı gibi bılmıyorum ya vallahi sevinemedim burun yaptırdıgma

Kişiden kişiye değişiyor. Doktorun kullandığı tekniğe de bağlı. Ben uzun süre gülemedim,bir başlası alcisi çıkar çıkmaz 32 dış gülüyordu... bırakın gülmeyi üst dişlerim gozukmuyordu bile konusurken

Doğru haklısınız umarım tez zamanda şu burun derdimiz son bulur vallahi .ameliyat bişe değilmiş ameliyat sonrası asıl maraton başlıyormuş bunu anladım

Haha benimde bir ay oldu ve benimde üst dişlerim hala görünmüyor dudaklarımda biraz yamukluk olduğu için konuşurken bazen tek bir diş görünüyor çok daha komik oluyor düzelir inşallah kısa zamanda

Nasıl bu kadar uzun sürebilir anlamıyorum. İnstagramda YouTube vb. herkes gayet normal ameliyat sonrası. Bende mi bir sıkıntı oldu diye düşünüyorum sürekli. Teşekkür ederim cevabınız için
instagram youtube ayın görünen aydınlık yüzü bence, ben çok aldandım oradaki videoları takip ederek.. gülme durumuna gelirsek bir şekilde düzelecek heyecan yapma, bende 1.aydayım gülebiliyorum sadece burnumun ortası geriliyor umarım o ağrıda geçer

Benim gülüşüm de bazen düzeldi derken yine dudaklarım dişlerimi kapatıyor. Sanırım burun tam olarak yumuşamaya başladıkça düzelicek. Açıkçası bu ameliyat tüm psikolojimi mahvetti. Psikiyatriye gitmeye başladım ilaç kullanıyorum başka bir çözüm bulamıyorum. Umarım en kısa sürede atlatıp normal hayatımıza döneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…