Burun Estetiği Sonra Sivilce

WomaninBlue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
4
2
1
Bugün 2. Haftam, bandajlarım alındı bugün. Her şeyi iyi hoş da burnumun üstünde ve alnımda küçük küçük nokta sivilceler var Eskiden yoktu, olacağını biliyorum tabikide kapalı kalıyor. Sizce nasıl temizleyebilirim etkili bir biçimde, cildiyeci sonraki iş. Siz ne ile temizlediniz?

kimyasal ürünler kullanma kesinlikle ilk bir ay cildin çok hassas şu an ne olacağı belli olmaz doğal sabunlar var yağı alan onları deneyebilirsin bazı doktorlar su dışında bişey sürmeyin diyolar

Keçi sütü sabunu kullandım ben çok ise yaradı. Benim iltihapli sivilcelerim de vardı onlar da geçti tavsiye ederim.

Benim sivilce değil de aşırı siyah nokta oldu. Onuda garnierin yüz peelingiyle temizlemeye çalıştım.

Ben dalin şampuanla yıkadım hep yüzümü ve alnımda çıkan sivilcelere de sudocrem sürdüm gece yatmadan çok işe yaradı bende

Bioderma h2o sensibio ile günde 3-4 defa bastırmadan temizlemek işe yarıyor. Ameliyat sonrası doktorum önermişti çok faydalı olmuştu. Ilk baslarda cildi tahriş etmemeye dikkat etmek gerekiyor. Ameliyat yaz aylarında yapılınca muhakkak güneş kremi öneriyorlar. Ayrıca sivilceler icin güneş kremi öncesi sebium global krem başarılı sonuc veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…