Burun estetiği sonrası 1 ay

Yaa benim ameliyattan öncede aynı yöne doğru yamukluk vardı ve hala var. Yapma dini acaba napti bu doktor :) bide üst dusagimi kaldiramiyiorum gulusumu görseniz tıpkı bir ajda pekkan tıpkı bir sezen aksu gibi hihihiihhi
Yamukluk bende geçmedi yalnız onu söyliyim :) önceden de vardı yamukluk gene var düzeltememiş doktorum. Sen yine de bekle belki seninki düzelir

Kizlar 12 gün önce burun estetiği oldum istanbul estetikada çok güzel ilgilendiren fazla morarma olmadı 2 gün biraz oldu ve hemen geçti buz uygulaması yaptık ve tamponsuz bir ameliyat yapıldı sadece atel koydu atel varken hiç bişey anlamadım tabi 1 hafta sonra kontrole gittik atel ve dikişler alındı hiç acı olmadı ama burnum dehşet sis ve kalkikti ama doktorum bana ameliyat öncesi söylemişti öyle olucak oyüzden tepki vermedim bana masaj verdi düzenli olarak yapıyorum bugün 12.günüm olmasına rağmen ilk haline göre sisikleri indi ve Arnica diye bi krem var onu aldım günde 3 defa sürüyorum oda baya etkili suan hala sis ama doktorum 1 aya inicegni söyledi bende çok korktum ağladım ama suan anliyorumki zamanla olucak olan arkadaşlar varsa biraz daha içimi rahatlabilirmi:)
Gecmis olsun.bende 10gun once ameliyat oldum.bugun alcilarim cikti.benimkide seninki gibi cok genis ve duz(burun ucu haric)
Buralari okuyup avunmaya calisiyorum.
Bi krem ismi vermissin ne ise yariyo,bende aliyim.
Bide bana masaj falan vermedi dr.gerci dru goremedim bugun asistani aldi tamponlari.

Gecmis olsun.bende 10gun once ameliyat oldum.bugun alcilarim cikti.benimkide seninki gibi cok genis ve duz(burun ucu haric)
Buralari okuyup avunmaya calisiyorum.
Bi krem ismi vermissin ne ise yariyo,bende aliyim.
Bide bana masaj falan vermedi dr.gerci dru goremedim bugun asistani aldi tamponlari.
Kremin adı arnica morluk için çok iyi odemde artırıyor benim 2 ay felan oldu yavaş yavaş düzeliyor hala ödem var

Kizlar 12 gün önce burun estetiği oldum istanbul estetikada çok güzel ilgilendiren fazla morarma olmadı 2 gün biraz oldu ve hemen geçti buz uygulaması yaptık ve tamponsuz bir ameliyat yapıldı sadece atel koydu atel varken hiç bişey anlamadım tabi 1 hafta sonra kontrole gittik atel ve dikişler alındı hiç acı olmadı ama burnum dehşet sis ve kalkikti ama doktorum bana ameliyat öncesi söylemişti öyle olucak oyüzden tepki vermedim bana masaj verdi düzenli olarak yapıyorum bugün 12.günüm olmasına rağmen ilk haline göre sisikleri indi ve Arnica diye bi krem var onu aldım günde 3 defa sürüyorum oda baya etkili suan hala sis ama doktorum 1 aya inicegni söyledi bende çok korktum ağladım ama suan anliyorumki zamanla olucak olan arkadaşlar varsa biraz daha içimi rahatlabilirmi:)

Arnica'yı burnunuza mı sürüyorsunuz ? Masajı ne şekilde yapıyorsunuz

Kizlar oncesini ve sonrasini paylasir misiniz? Eger sorun olursa ozelden de olabilir. Cok merak ettim. Ilk msjlarinizda cok panik olmussunuz ya.. simdi gercekten yersiz paniklermis diyor musunuz? Bide dr isimlerini de merak ettim :)

Tipplasti icin ne zaman gecer sislikler benm kemigime dokunulmadi kanatlar ve uca mudahele oldu. Atelim 5 gun sonra cikiyo hic morarmam sisligim olmadi yuzumde

Canim bende 5. Gunumdeuyim cok dik sislikten midir deliricem seninde mi cok dik cok sis ayrica kocaman

Bi şey sorucam,benim burnumun üstü göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyor...damar mı kemik mi nedir acaba..var mı benim gibi olan

Kızlar benım alcım cıktıgında burnum öyle kocamandı ki anlatamam o burun bile kücüldüyse sakın korkmayın derim.. :KK70: hatta ilk haftamda sürekli burdaki eski konulara bakıp kendimi avutuyordum inecek benimkide diye.. İniyor gerçekten yani içiniz rahat olsun.
Canım lütfen fotoğraf paylaşabilirmisin? Son durumun nedir?

Back
X