Burun estetiği sonrası ağırlık zarar verir mi

mikasaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
1
0
1
20
Merhabalar ben 24. gündeyim burun estetiğimde ofisteydim söyledim ama ona rağmen yine yardım etmemi istediler eşyalar taşınıyordu yerden değil ama iki kişi bize bir komodin tarzında boş dolabı uzattı ağırdı yani bana göre çünkü ben dijjat ediyordum hep neyse ben ve bir kız köşelerinden tutup bir masayankoyduk kısa süreliydi uzak mesafe değil birkaç adım bir şey olur mu burnuma düşme yamulma falan nolur çok mutsuzum keşke yapmasaydım diyorum

Bir şey olmaz aradan neredeyse bir ay geçmiş. Bi ay sonunda ben fitnessa başladım.

Selamm 24. günde burun estetiği sonrası kemik yapısı hala hassastır. özellikle ilk 6 hafta kritik denebilir. Ağır kaldırmak, eğilmek ya da travma riski ödem ve şekil bozukluğuna yol açabilir. Komodin taşıman kısa süreli olsa da buruna direkt darbe olmadıysa ciddi yamulma beklenmez. Ama ödem artışı ya da hafif asimetri riski insanı düşındüruyor. Şu an mutsuzsun, anlıyorum ama panik yapma sakın. Burun bölgende şişlik, ağrı ya da şekil değişikliği fark edersen hemen doktora git. Dinlen, başını yüksek tut, stresten uzak dur. Hatta kontrol için doktora git, içini rahatlat ama belmki gerek yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…