burun estetiği sonrası ağlamak buruna zarar verir mi?

mltm90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
8
1
36
35
Ben 1 ay önce ameliyat oldum. 2 hafta önce bantlar cıkarıldı. 2 haftadan beri ağlıyorum. Burnum bir yandan düz bir yandan kemerli duruyor.Ucu da çok büyük .Ağladıkça daha da şişiyor sanki. Birde ağlayınca çok tıkanıyor.Ama sinirlerimde çok bozuk kendimi tutamıyorum.Sizce bir zararı olur mu?

Canım her ne olursa olsun burnun daha çok yeni biraz sabret son halini gör.Sen ağladıkça burnun ödem yapacak ve sonucu gormen uzun zaman alacak. Ben de senin gibi aglamistim. Doktoruma sorduğumda ciddi bir darbe almadigin sürece bir sorun olmaz demişti. Ama burun ödem yapıyor ve iyilesmeni geciktiriyorsun. Bence biraz sabret sonucu tam olarak gor ve kendini üzme. Herşeyin bir çaresi vardır

zaten ağlayınca doğal olarak yüz gözler burun şişer yapmayın aynaya bir süre bakmamayı deneyin bende atel çıktığında çok ağlamıştım ama sonra öyle güzel şekillendi ki şükür

Teşekkür ederimm şimdi biraz daha iyiyim.

zaten ağlayınca doğal olarak yüz gözler burun şişer yapmayın aynaya bir süre bakmamayı deneyin bende atel çıktığında çok ağlamıştım ama sonra öyle güzel şekillendi ki şükür
Teşekkür ederim . Umarım benimde öyle olur .

Ya canım lütfen ağlama. Burnun daha yeni sabret, güzel olacak de telkin yap kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…