Burun Estetiği sonrası ağrı dişlere vurur mu kızlar? Acil

cocoblahnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
25
2
86
28
30 Haziranda hem devilasyon için hemde burun kemerimi törpülettim. Ameliyat başarılı geçti fakat kanamam olduğu için ikinci bir operasyon geçirdim. Dün tamponlarım alındı, şişliklerimde yanaklarıma kaydı. Morarmalar sarardı yalnız ağrı dişlerime vurdu sanki? Normal mi? Ayrıca yüzde ödemler için bir şeyler yapabilir miyiz? Arnica kremi doktorum duymamıs bende çekimdim ananas yiyorum ödeme iyi geliyormus sizin bildiklerniz var mı

30 Haziranda hem devilasyon için hemde burun kemerimi törpülettim. Ameliyat başarılı geçti fakat kanamam olduğu için ikinci bir operasyon geçirdim. Dün tamponlarım alındı, şişliklerimde yanaklarıma kaydı. Morarmalar sarardı yalnız ağrı dişlerime vurdu sanki? Normal mi? Ayrıca yüzde ödemler için bir şeyler yapabilir miyiz? Arnica kremi doktorum duymamıs bende çekimdim ananas yiyorum ödeme iyi geliyormus sizin bildiklerniz var mı
Can'ım benim 15 gün oldu hala diş diplerim damağım ağrıyor.normal yani.arnica krem bana doktorum verdi.içeriğini okudum tamamen doğal.sarı kantaron yağı filan var.ödem daha rahat attırıyor diyede sitede kullananları duydum.ödem içinde kiraz sapı biriktir çayını iç ve maydonoz ye bunlar ödem giderici doğal şeyler.

Benim 13 gün özellikle ön dişlerin çok fena çünkü hala ağzı tam sanıyorum. Sıcak bir soğuk herşey onlara degiyor. Çok normal o yuzden

Ananas bana çok iyi geldi sabah kahvaltıda ve akşam yiyorum baya etkisini gordum. Sürekli su iç, kağan önde çok durursada ödem oluyor ve sıcak hiç iyi gelmiyor

Back
X