• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası ağrı ve iyileşme dönemi

pochikaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
4
0
1
22
Merhabalar ben ameliyatımın 3. Günündeyim arada ağrım oluyor, ilk iki gün çok zordu günde 3 4 tane ağrı kesici alıyorum. Yarın tamponum çıkıcak ama burnumda büyük bir kabuk oluştu, çıkarınca ne kadar acıyacak korkuyorum bu ağrılı süre ne zaman geçer kızlar, lütfen yardım edin.

hızlı bi iyileşme oluyor o yüzden rahat ol günden güne daha iyi olacaksın 1. Haftanı tamamladığında genel iyi olursun 2. Haftada daha iyi 3. Haftanda şişlik dışında bir şeyin kalmaz

hızlı bi iyileşme oluyor o yüzden rahat ol günden güne daha iyi olacaksın 1. Haftanı tamamladığında genel iyi olursun 2. Haftada daha iyi 3. Haftanda şişlik dışında bir şeyin kalmaz
Çok sağolasın bu kadar acılı ilk iki gün tahmin etmemiştim zorladı beni gerçekten

Çok sağolasın bu kadar acılı ilk iki gün tahmin etmemiştim zorladı beni gerçekten
Bende öyle , böyle zaman alacağını düşünüyordum yavaş iyileşeceğimi ama gerçekten burun ameliyatında günden güne hızlı iyileşiliyor o yüzden rahat olun şuan nefes almada falan zorlanıyorsunuzdur 1 hafta geçince rahatlamaya başlarsınız benim tamponlar çıkarken acımamıştı ondanda çok korkmayın geçmiş olsun 😊

Back
X