Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bir ara çok yaptırmak istedim . Bazen yine aklıma gelir . Ama ne biliyim hem korkuyorum hem yüzümü değiştirmek istemiyorum .çünkü burun direkt yüzü ,değiştiriyor .ve insanlar bundan dolayı konuşuyor sanırım . Erkek arkadaşım kesinlikle istemiyor mesela . Bütün kadınlar aynı fabrikadan çıkmış gibi ,doğal kadın yok diyor . Hoş cesaret etsem dinlemem o ayrı :)
Ben sadece " sen daha iyi bilirsin haklısın " diyorum geçiyorumBu onları takmadığımı gösteriyor,inan bana acaip çoook gıcık oluyorlar surat ifadelerinden belli oluyor.
:)) sevindim adınıza işde genelde begeniyorlar sıkı takipçilerim bunu söyleyen ve samimi olduğum kişiler kaşımdan tel alsam anlıyorlaryooo burun insani degistirmiyorki... bende is arkadaslarim hergün beni görüyor hic biri durumu cakmadi... ben degismek icin oldum.. yüzüm yumusasin diye yani.. positiv anlamda.. 8 saat hergün ayni iscilerle calistim halde kimse cakmadi... tek ilk günler burun niye öyle boxer burnu gibi duruyor.. diye sordular.. ondan ziyade.. yüzüm ilk günler botox yüzüne benziyordu.. dudaklar yanaklar acayip sismisti.. ama dcegismedim... ha tabi önden daha kalin duruyor... düsün burnum büyüktü ona ragmen kimse anlamadi...
:)) sevindim adınıza işde genelde begeniyorlar sıkı takipçilerim bunu söyleyen ve samimi olduğum kişiler kaşımdan tel alsam anlıyorlarrekabet zormuş ama etkileniyorum da işte amaçlarına ulaşıyorlar
Gerçekten sağlık sorunum olmasaydı bu işe çok hızlı karar vererek kalkışmazdım enazından biraz daha araştırırdım bnm sıkıntıda sağ yandan önden fena değil de takmayalım bari ne yapalım :))vallahi benim sikinti önden... bilseydim hic kalkismazdim bu kahrolasi ameliyata... .. okadar yipranmazdim bu forumdaki reklamlarin oynuna geldim.... gülünce yayvan gibi yayiliyor...
Başkalarının dediklerini niye takıyosunuz? Bana da burnun güzel olmuş çok güzel falan diyolar ama beni ilgilendirmiyo.benim nasıl beğendiğim önemli olan. İlk önce ben beğenmeliyim. Diğerleri beğenmese de umrumda olmazdı. Herkes yorum yapar ama iyi amaçlı mı dürüst mü kötü amaçlı mı bilemezsin. Senin görüşün en önemlisi. Hatta ben burnun güzel olmuş demelerine artık kızmaya başladım. Çünkü benim beğenmediğim bi şekli beğenmelerine gıcık oluyorum. Size ne ki benim burnum benim bedenim
Bana da orası olmas burası olmamış eskisi iyiydi diyenler var . Daha sis inecek filan diyorum hep . Ama bugün sürekli olmasaydın diyen biri geldi dedi ki iyi ki yaptırmışsın çok beğendim şimdi dedi . Daha birinci ayimdayim burnum oturunca 6 ay sonra yada 1 yıl demek ki birsey demeyecekler diye düşündum . Ama bir ay boyunca her ders öğrencilerim keşke yaptirmasaydin dediler. Zor günlerdi çocuk diyenler en dürüst yorumları onlar yapıyor . Gerçekten zor bir süreç ve hani çocuk kıskançlıktan değil gerçekten beğenmediği için söylüyor . Son 11 ay sabrediyorum :)) ama ben böylede güzelim diyerek kesip atıyorum aslında takintim olduben karar verdim ve ben yaptırdım acısını sızısını heyecanını ben yaşadım sonucuna da katlanırım diyorum eleştiri kabul etmiyorum dediğiniz gibi biz böyle güzeliz kimene :))))