Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da doktor adınız yazar mısınız rica etsemteşekkür ederim özelden gönderiyorum adını
tabiiBana da doktor adınız yazar mısınız rica etsem![]()
Ay merhabalar çok güzel olmuş burnunurz doktorunuzu bana da yazar mısınızteşekkür ederim özelden gönderiyorum adını
mehaba doktor adını bana da yazar mısınız. Benimde burun ucum aynı sizin gibi top yusyavarlak hiç istemyordum böyle bir burun doktor tutturmuş ödem ödem deyip duruyor.
Merhabalr bende iki kez oldum üçüncü revizyon düşünüyordum fazla doğal olduğu için ne yaptınız acaba?Teşekkür ederimumarım istediğinizden daha iyi sonuçlarla karşılaşırsınız
bende kavisli istemiştim doğal yaptı o sebeple revizyon düşünüyorum ben bu kadar doğal asla istememiştim ısrarla söyledim hastasını dinlemeyen doktorlar pişmanlık veriyor
Merhabalar bende sizin gibi istemiştim benide dinlemedi,acaba şuan bir yılda sizin indi mi ucu doğal oldu mu nasıl olduDoktorlar malesef dinlemiyor bende çok doğal kalkık olmayan az kavisli burun istemiştim ama kavisli kalkık yaptı şuan beğenmedim demek için çok erken beklememiz lazım ama gerçekten burnunuzu çok beğendim çok güzel gözüküyor![]()
Bana da söyleyebilir misiniz doktorunuzu rica etsem
Burnumla barıştım…Merhabalr bende iki kez oldum üçüncü revizyon düşünüyordum fazla doğal olduğu için ne yaptınız acaba?
Keşke bende barışabilsem yaptıran birilerini gördükçe istiyorum yaptırmakBurnumla barıştım…![]()
AçıyorumMesaj gönderimi kapalı @barbiebarbiebarbie
çok güzel olmuş aslında keşke bende cesaret edip olabilsemDaha iyi anlamanız için öncesi/sonrası olarak koydum. Doktorum çok anlayışlı bir insan gerçekten ama biz ortak payda da bulaşamadım kendisiyle. Ben biraz daha kalkık ve küçük bir burun istemiştim açıkçası küçğk ama kalkık değil ve burun ucum hala top gibi şekli değişmeyecek ödem indiği zaman küçülecek diye düşünüyorum Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688487 Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688487 Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688487 Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688487
doktorunuz hangi il de acabaTeşekkür ederim caaanımm doktorumla kısa bir görüşme yaptık burnumda da gözle görülür küçülme oluyor![]()
gerçekten dünyanın en sakin süreci iyi yöneten ve yaptığı işi sahiplenip ahlaklı davranan insanı
hepinize mesajdan yollayacağım doktorumun adını ben zor bir hasta olmama rağmen sabırla dinleyip her soruma aynı şekilde yanıt verdi yapabileceğim şeyleri konuştuk kendisiyle kızlar
Bence burun harika sen benimkini görsen şükür namazı kılarsın doktorunun ismini alabilir miyimteşekkür ederim çok sağolun revizyonu psikolojik ve maddi olarak kaldıramam gibi geliyor zaten inşallah küçülür
Merhaba doktorunuzu benimle de paylaşabilir misinizBurnumla barıştım…![]()
Merhaba. Çok geçmiş olsun. Burnunuz maşallah çok güzelkızlar hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. burnum kortizon iğnesinden sonra aşırı küçüldü. şu an istediğim şekilde doğal duruyor ama doğal küçük burunlar gibi. yüzümdeki o tatlılığı güzelliği götürmedi. dediğiniz gibi biraz daha küçük yaptırsaydım domuza benzeyecekmişim. doktorumda sağolsun her anımda yanımdaydı. sizlerde çok tatlısınız teşekkür ederim hepinize