Ama ben doğal bir burun istemedimki 3 K burun yapıldı yani önden ellemediyse doğal bi burunu napıcam ki benBurnunuz ödemli. Kanatlarda işlem yok ki zaten delikler küçükmüş bence yapılmaması uygun olmuş.
Hayır burnum ince deri zaten ilk fotodaki benim burnumBaşarılı bir operasyon olmamış bence. Kalın deri görünüyor kalın deri burunda küçültme yapmak zordur zaten.
Boyut ideal ama bi deliğim diğerinden daha farklı şuanBence önden işlem var eskiden burun ucunuzda martı kanadı kavisi varmış o görüntü gitmiş. Ödem gidince zaten kalınlık da gidecek. Delikleri küçültse nefes alamazsınız boyutu ideal.
Eski haliyle aynı olur. Eskisinden farklı görüyorsanız ödemdir. Aynı sorunu yaşadım düzeldi benimki.Boyut ideal ama bi deliğim diğerinden daha farklı şuan
Özelden foto atabilirsiniz. Görmeden yorum yapmak yanlış olur. Ödem oluyor gerçekten zamanla biraz incelme olup burun oturuyor.Merhaba ben de 9 gün önce ameliyat oldum cildim aşırı kalınmış ve çok sorun çıkarmış yorgan gibi, poşet gibi duruyormuş... atel çıktı ve gün boyu ağladım, doktorum çok iyi bir doktor ismini vermek istemiyorum bu nedenle ama önden kendime bakamıyorum yıkıldım adeta. Alnımdan burun kanatlarıma kadar hiç gölgelenme olmaksızın aşağıya inen silindir şeklinde bir burnum oldu. Eskiden kemerliydi şimdi yandan güzel ama önden yüzümün ortasinda iskelet yapisi belli olmak söyle dursun balon gibi bir oluşum var, sizce sadece ödem mi yoksa ödem gećse bile biraz böyle kalır mı?
Atel çıktıktan sonra çok kötü görünüyor, böyle olması tamamen normal. Zamanla değişecektir.Merhaba ben de 9 gün önce ameliyat oldum cildim aşırı kalınmış ve çok sorun çıkarmış yorgan gibi, poşet gibi duruyormuş... atel çıktı ve gün boyu ağladım, doktorum çok iyi bir doktor ismini vermek istemiyorum bu nedenle ama önden kendime bakamıyorum yıkıldım adeta. Alnımdan burun kanatlarıma kadar hiç gölgelenme olmaksızın aşağıya inen silindir şeklinde bir burnum oldu. Eskiden kemerliydi şimdi yandan güzel ama önden yüzümün ortasinda iskelet yapisi belli olmak söyle dursun balon gibi bir oluşum var, sizce sadece ödem mi yoksa ödem gećse bile biraz böyle kalır mı?
Merhaba gönderdimÖzelden foto atabilirsiniz. Görmeden yorum yapmak yanlış olur. Ödem oluyor gerçekten zamanla biraz incelme olup burun oturuyor.
Umarım öyle olur, önden kendime bakamadım bantlar yokken.. Yüzlerce burun inceledim ama ödem denilince böylesini de beklemiyordum yıkıldımAtel çıktıktan sonra çok kötü görünüyor, böyle olması tamamen normal. Zamanla değişecektir.
bu ikinci ayım evet ödem gitti psikoloji bozucu gerçekten halada şişlik var nostril aparatı kullanıyorum birde yani genel olarak yandan süper önden bi taraf aşşağda bi taraf yukarda oda ödem diyorum 3 ay kontrolünde belli olcak ama merak etme ödem 2 aydan sonra anca istediğin gbi geçmiş olucak ben 1 aydan sonra rahatladım burnum yavaş yavaş ortaya çıkıyorUmarım öyle olur, önden kendime bakamadım bantlar yokken.. Yüzlerce burun inceledim ama ödem denilince böylesini de beklemiyordum yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?