Burun estetiği sonrası burnuma önden dokunulmamış gibi

sozdan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
19
5
1
28
Merhaba ameliyat olalı 3 hafta olucak neredeyse eski burnum önden daha inceydi ama şuanki burnum kocaman yani ödemden dolayımı böyle onun dışında önden. Şekil olarak eskisi gbi sanki hiç dokunulmamış çünkü yanlarda dikişim yok sadece önde vardı ortası yani kanatlara dokunulmamış bence dikiş yok çünkü bu konuda bilgi sahibi olan varsa yazabilirmi yani dokunulmadıysa burnum nasıl eskisinden büyük ama açıldıysa dikiş olması gerekmezmi yanlardada eski burnumu ve yenisini koyucam şimdi çok belli etmesede şuanki burnum kocaman ve canımı sıkıyor

Bence önden işlem var eskiden burun ucunuzda martı kanadı kavisi varmış o görüntü gitmiş. Ödem gidince zaten kalınlık da gidecek. Delikleri küçültse nefes alamazsınız boyutu ideal.

Kalınlık gidecek zamanla .
Ben beğendim burnunu.
Kime yaptırdın.
Bende yaptırmak istiyorum ama cesaret yok

Yeni burnun önden daha farklı duruyor. 2 ay geçsin küçülür daha. Deliklerle oynamaması iyi olmuş eşit olmama ihtimali olmaz en azından

Başarılı bir operasyon olmamış bence. Kalın deri görünüyor kalın deri burunda küçültme yapmak zordur zaten.

Bence önden işlem var eskiden burun ucunuzda martı kanadı kavisi varmış o görüntü gitmiş. Ödem gidince zaten kalınlık da gidecek. Delikleri küçültse nefes alamazsınız boyutu ideal.
Boyut ideal ama bi deliğim diğerinden daha farklı şuan

Merhaba ben de 9 gün önce ameliyat oldum cildim aşırı kalınmış ve çok sorun çıkarmış yorgan gibi, poşet gibi duruyormuş... atel çıktı ve gün boyu ağladım, doktorum çok iyi bir doktor ismini vermek istemiyorum bu nedenle ama önden kendime bakamıyorum yıkıldım adeta. Alnımdan burun kanatlarıma kadar hiç gölgelenme olmaksızın aşağıya inen silindir şeklinde bir burnum oldu. Eskiden kemerliydi şimdi yandan güzel ama önden yüzümün ortasinda iskelet yapisi belli olmak söyle dursun balon gibi bir oluşum var, sizce sadece ödem mi yoksa ödem gećse bile biraz böyle kalır mı?

Merhaba ben de 9 gün önce ameliyat oldum cildim aşırı kalınmış ve çok sorun çıkarmış yorgan gibi, poşet gibi duruyormuş... atel çıktı ve gün boyu ağladım, doktorum çok iyi bir doktor ismini vermek istemiyorum bu nedenle ama önden kendime bakamıyorum yıkıldım adeta. Alnımdan burun kanatlarıma kadar hiç gölgelenme olmaksızın aşağıya inen silindir şeklinde bir burnum oldu. Eskiden kemerliydi şimdi yandan güzel ama önden yüzümün ortasinda iskelet yapisi belli olmak söyle dursun balon gibi bir oluşum var, sizce sadece ödem mi yoksa ödem gećse bile biraz böyle kalır mı?
Özelden foto atabilirsiniz. Görmeden yorum yapmak yanlış olur. Ödem oluyor gerçekten zamanla biraz incelme olup burun oturuyor.

Atel çıktıktan sonra çok kötü görünüyor, böyle olması tamamen normal. Zamanla değişecektir.

Canım benim
Umarım öyle olur, önden kendime bakamadım bantlar yokken.. Yüzlerce burun inceledim ama ödem denilince böylesini de beklemiyordum yıkıldım
bu ikinci ayım evet ödem gitti psikoloji bozucu gerçekten halada şişlik var nostril aparatı kullanıyorum birde yani genel olarak yandan süper önden bi taraf aşşağda bi taraf yukarda oda ödem diyorum 3 ay kontrolünde belli olcak ama merak etme ödem 2 aydan sonra anca istediğin gbi geçmiş olucak ben 1 aydan sonra rahatladım burnum yavaş yavaş ortaya çıkıyor

Normalde radiks'im yüksek mi kaldı, burun kanatlarım hâlâ geniş mi, burun deliklerim eşit değil gibi, istediğimden kalkık mı gibi sorular olur kafamda sanıyordum ama bugün burnumu görünce tek istediğim burnum önden eskisi gibi görünsün yeter...Teşekkürler cevaplarınız için💖 biraz sakinleştim, ileride gelismelerden haberdar ederim ben de🙏

Back
X