• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası burnun büyük olması normal mi?

ribozoming

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
195
-66
18
26
Bugün 2.haftam bantlar henüz dün çıktı. Burnum önden sorunlu değil yandan kemerli ve iriydi doğal istedim ve küçük istedim. Ama suan çok büyük duruyor henüz 14 gün oldu ödemler gidince küçük gözükür mü?

Eklentiler

• E4058AB1-A520-4A03-B0A9-FB4C2B46E38F.webp
    E4058AB1-A520-4A03-B0A9-FB4C2B46E38F.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_1010.webp
    IMG_1010.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_1018.webp
    IMG_1018.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 82
Bugün 2.haftam bantlar henüz dün çıktı. Burnum önden sorunlu değil yandan kemerli ve iriydi doğal istedim ve küçük istedim. Ama suan çok büyük duruyor henüz 14 gün oldu ödemler gidince küçük gözükür mü?
Arkadaşımında böyleydi zamanla ödemler indi oturdu, hatta 2 ay sanki daha iri bi burnu var gibiydi öncesi ince kemerli bi burunda yan profilden sevmiyodu yani önden bakınca değil. Şuan 6-7 ay oldu ve harika, 6 aya kadar oturuyormuş tam.
Sadece bekleyin dr. Ne derse onu yapın sakın saçma sapan öneriler yada tekrar operasyon vs önerilerine girmeyin

Ay evet ya eskisinden daha iri geliyor gözüme totalde yüzüme baktığımda sırıtmıyor tamam ama bıçak altına yatmısken daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum. Ama azıcık zarifleşse benim için sorun olmayacak umarım arkadaşınızınki gibi olur benimki de 🥹

Bende de dün çıktı tamponlar, dr daha burnunun yüzde 30u gidecek, ödem var dedi. Beklemedeyim:)

Sana küçülmüş geldi mi peki burnun :) umarım istediğin gibi olur
Evet küçülmüş gibi ama yukarıda kısmında çukurlaşma olacakmış onu istiyorum çünki şimdi çok düz duruyor. Burnun önü de bir tık iri gibi. Bakalım umarım oturunca istediğim gibi olur gerçekten.

YAkin cekime ragmen kucuk gozukuyor zaten. Ve daha 14 gun. Dusunme boyle seyler bosuna. Kuculecek tabii ki :))

Back
X