Burun estetiği sonrası burun içinde dikiş

Mahidevran6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
15
4
1
29
12 gün önce ameliyat oldum bugün burnumun içinde ip farkettim çeksem mi diye düşündüm ama korktum sizce kendiliğinden düşer mi çekiyim mi ?

Kendiliğinden düşüyor diye biliyorum zaten çekince çok acimamiz mi.bende dikişler alınmadı 15.günden sonra düştü
Ya bu burun ucundaki dikişlerim değil onlar alındı ama bu burnumun içinde o yüzden tereddüt ettim orda dikiş olduğunu bile bilmiyodum

Bende burun içindeki dikişi anladım zaten o da düşüyor

Onları ellemeyin o kendiliğinden düşen dikişler kendi kendine düşecek burnun içine çok dokunmayın ve ellemeyin hiçbir şekilde Allah korusun zarar verirsiniz zaten kendiliğinden kaynayıp düşüyor. Cok geçmiş olsun

Onları ellemeyin o kendiliğinden düşen dikişler kendi kendine düşecek burnun içine çok dokunmayın ve ellemeyin hiçbir şekilde Allah korusun zarar verirsiniz zaten kendiliğinden kaynayıp düşüyor. Cok geçmiş olsun
Teşekkür ederim bekleyip görcem artık

12 gün önce ameliyat oldum bugün burnumun içinde ip farkettim çeksem mi diye düşündüm ama korktum sizce kendiliğinden düşer mi çekiyim mi ?

'Çeksem mi diye düşünüyorum' kısmını okurken vücudumun uyuştuğunu hissettim ve irkildim Ben de 1 hafta önce rinoplasti oldum da

Back
X