- 10 Temmuz 2017
- 15
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mahidevran6
12 gün önce ameliyat oldum bugün burnumun içinde ip farkettim çeksem mi diye düşündüm ama korktum sizce kendiliğinden düşer mi çekiyim mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendiliğinden düşüyor diye biliyorum zaten çekince çok acimamiz mi.bende dikişler alınmadı 15.günden sonra düştü12 gün önce ameliyat oldum bugün burnumun içinde ip farkettim çeksem mi diye düşündüm ama korktum sizce kendiliğinden düşer mi çekiyim mi ?
Ya bu burun ucundaki dikişlerim değil onlar alındı ama bu burnumun içinde o yüzden tereddüt ettim orda dikiş olduğunu bile bilmiyodumKendiliğinden düşüyor diye biliyorum zaten çekince çok acimamiz mi.bende dikişler alınmadı 15.günden sonra düştü
Bende burun içindeki dikişi anladım zaten o da düşüyorYa bu burun ucundaki dikişlerim değil onlar alındı ama bu burnumun içinde o yüzden tereddüt ettim orda dikiş olduğunu bile bilmiyodum
Bende burun içindeki dikişi anladım zaten o da düşüyor
Teşekkür ederim bekleyip görcem artıkOnları ellemeyin o kendiliğinden düşen dikişler kendi kendine düşecek burnun içine çok dokunmayın ve ellemeyin hiçbir şekilde Allah korusun zarar verirsiniz zaten kendiliğinden kaynayıp düşüyor. Cok geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah düşeraman çekmeyin 12. gün erken daha bi ayı var onun kendiliğinden düşecek
12 gün önce ameliyat oldum bugün burnumun içinde ip farkettim çeksem mi diye düşündüm ama korktum sizce kendiliğinden düşer mi çekiyim mi ?
Hahaha ben biraz soğuk kanlıyım galiba mesleğim gereği öyle şeylerden korkmam'Çeksem mi diye düşünüyorum' kısmını okurken vücudumun uyuştuğunu hissettim ve irkildim Ben de 1 hafta önce rinoplasti oldum da
Hahaha ben biraz soğuk kanlıyım galiba mesleğim gereği öyle şeylerden korkmam
Atlatırsın inşallahAslında ben de 112 çalışanıyım ama operasyon travmasını henüz atlatamadım sanırım