Burun estetiği sonrası burun kemiği ağrısı

vesaairee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
19
5
1
35
Arkadaşlar merhaba tam 17 gün önce burun ameliyatı oldum. 2 gün önceye kadar burnumda herhangi bir ağrı yoktu ama 2 gün önce hafif koltuktan düştüm (yatıyordum hızla kalkarken) ama burnum hiçbiryer değmedi. O günden beri burnumun sağ kemiğinde agrı var bişey olmuşmudur? Ne zormuş bu burun işi yahu usandık valla 🤦🏻‍♀️

Ağrınız hafif baskı gibi mi yoksa daha farklı mı? Ben 1.5 ay önce oldum o baskı hissi devam ediyor.

Baskı hissi ve ağrı bende var birazda uyuşuyor gibi özellikle kemerin olduğu sırt kısmı. Bir şey olduğunu düşünmüyorum muhtemelen düştüğünüzü bildiğiniz için ona yoruyorsunuz yine de doktorunuza danışın içiniz rahat etsin. 🌻 Benim 23.günüm.

Çok teşekkür ederim cevabınız için cidden insan binbir türlü evham yapıyor umarım sorunsuz geçer sürecimiz 🌸

Baskı hissi ve ağrı bende var birazda uyuşuyor gibi özellikle kemerin olduğu sırt kısmı. Bir şey olduğunu düşünmüyorum muhtemelen düştüğünüzü bildiğiniz için ona yoruyorsunuz yine de doktorunuza danışın içiniz rahat etsin. 🌻 Benim 23.günüm.
Ağrınız hafif baskı gibi mi yoksa daha farklı mı? Ben 1.5 ay önce oldum o baskı hissi devam ediyor.
Hem baskı hem agrı var böyle orayı vurmuşum gibi sanki gitgide kemik elime de geliyor ödem olmasını istiyorum inşallah öyledir 🥺

Kesinlikle haklısın ya yaptırınca iş bitmiyormuş bu ne arkadaş hergün bişey buluyoruz bir de benim burnun uzunluğu var o çok bariz hiç kısaltmamış doktorum 🥺

Back
X