Burun estetiği sonrası burun silmek?

Bence normal görünüyor .Doktordan talebiniz nasıldı? 3 boyutlu ekran kullanıyorlar şimdi gösteriyorlar %100 aynı olmuyor ama hemen hemen ortaya çıkacak yüz ifadenizi gösteriyorlar.
Burnunuzun kalkıklığı ideal görünüyor.Uzun derken bende aşağı doğru sandım. Tam profilden bence daha da güzel olmuştur şimdiilk halini bilmediğim için sadece tahmin yürütüyorum.
Nefes alamama probleminiz devam ediyorsa sıkıntı ama.
Yamukluk şişliklerden ve burun içerisindeki eriyecek olan dikişlerden oluyor. Benimde hala sol burun deliğimin üstünde elime bi minik top geliyor dikiş erimedi.
Doktoruna telefonla ulaş sor .
Ameliyat bu herşey muhteşem istediğiniz gibi olamayabiliyor ama düzeltmeleri gerekiyor.
Arkadaşımın burnu eğriydi ve ameliyattan sonra da milim olarak eğri ve hala nefes alamıyor. Doktorla konuştu tekrar ücretsiz ameliyat olacak.

Bence normal görünüyor .Doktordan talebiniz nasıldı? 3 boyutlu ekran kullanıyorlar şimdi gösteriyorlar %100 aynı olmuyor ama hemen hemen ortaya çıkacak yüz ifadenizi gösteriyorlar.
Burnunuzun kalkıklığı ideal görünüyor.Uzun derken bende aşağı doğru sandım. Tam profilden bence daha da güzel olmuştur şimdiilk halini bilmediğim için sadece tahmin yürütüyorum.
Nefes alamama probleminiz devam ediyorsa sıkıntı ama.
Yamukluk şişliklerden ve burun içerisindeki eriyecek olan dikişlerden oluyor. Benimde hala sol burun deliğimin üstünde elime bi minik top geliyor dikiş erimedi.
Doktoruna telefonla ulaş sor .
Ameliyat bu herşey muhteşem istediğiniz gibi olamayabiliyor ama düzeltmeleri gerekiyor.
Arkadaşımın burnu eğriydi ve ameliyattan sonra da milim olarak eğri ve hala nefes alamıyor. Doktorla konuştu tekrar ücretsiz ameliyat olacak.
Doğal olmasını ve küçük olmasını istemiştim ama büyük küçülür diyorlar bakalım

Burun yapısına göre (ince cilt kalın cilt, yağlı, kuru cilt) ödem yapma ihtimali yüksek yada az olarak değişir.
Doktorunuza danışın yine de. Beklemekten başka yapabilecek birşeyiniz yok kafanıza takmayın hayatı zindan etmeyin :)

Bende nefes alamama probleminden ameliyat oldum hadi olmuşjen birazda şeklini düzelteyim dedim.. Sonuç hala nefes alamiyorum normal insanlar burunlari dan nefes alir ben ağzimdan nefes aliyorum dolayisıyla ağzım hep açik dolaniyorum bu durumada uyuz oluyorum
Bnde nefes için oldum önce sağ taraf tıkalı et büyümesi varmış size herhangi müdahale ilaç verilmedi mi?

Hayır bana hiç bir ilaç verilmedi ilk günler merhem ve fısfıs verdi sonra bi ilaç kullanmadım...Siz nefes alabiliyormusunuz.

Hayır bana hiç bir ilaç verilmedi ilk günler merhem ve fısfıs verdi sonra bi ilaç kullanmadım...Siz nefes alabiliyormusunuz.
Bn bir taraftan alamıyordum et büyümesi ve iltihap olmuş dedi onunla ilgili bir sprey verdi bence bir kontrole gidin tekrar farklı bir doktorda olabilr

ben 20 günden itibaren sümkürüyordum bile, ama tabi dokunarak yada böyle peçeteyle şapur şupur değil. zaten sürekli nemli tutmak adına deniz suyu yada burun fısfısları sıkıyordum haliyle burun akma ihtiyacım oluyordu bende burnumu dışarıya hava iftira ittire temizliyordum, havayı dışarı doğrular ittirdikçe ıcerden gelenleri kulak pamuklarıyla tutup çıkarıyordum öyle kocaman bir kan pıhtısı bile çıkarmışlıgım var :-) diğer delikten çıkaramadım mesela onuda doktor 1. ay kontolunde çıkardı.

arkadaşlar burnumu yaptıralı 3 ay olucak şuan gribim ve burnumu silmek şekline zarar verir mi? Bir de merak ettiğim şey burnum hala büyük sanki ameliyat olmamış gibiyim bu 6 ay sonunda küçülür mü? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olun lütfen
Şuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sanki ☺️ Umarım hepiniz istediğiniz o tatlış burunlara kavuşursunuz ve umarım sizlere birazda olsa faydam dokunur sizi seviyorum acil cevap arayanlar için instagram adresim dm den yazabilirsiniz hoş burunlarla kalın ❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X