Burun estetigi sonrası burun şişligi

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
Tecrübeli arkadaşlar,
Bugün ameliyatın 23. Günü,
Burnum ilk günkü kadar şiş degil ama hala tombul,
Kalın derili burun ucum,
Bu tombulluk geçiyormu gerçekten ?
İncelirmi burnum biraz daha,
Eski burnumda böyle tombul oldugu için sanki hiç ameliyat olmamışım hiç fark etmemiş gibi geliyor,
İyice moralim bozuldu,
Daha mı küçük olsaydı diyorum, sonra bakıyorum küçük burunda gitmezdi yüzüme diyorum,
Kafayı burnumla bozdum yani.

Tecrübeli arkadaşlar,
Bugün ameliyatın 23. Günü,
Burnum ilk günkü kadar şiş degil ama hala tombul,
Kalın derili burun ucum,
Bu tombulluk geçiyormu gerçekten ?
İncelirmi burnum biraz daha,
Eski burnumda böyle tombul oldugu için sanki hiç ameliyat olmamışım hiç fark etmemiş gibi geliyor,
İyice moralim bozuldu,
Daha mı küçük olsaydı diyorum, sonra bakıyorum küçük burunda gitmezdi yüzüme diyorum,
Kafayı burnumla bozdum yani.
Ben tecrübeli değilim canım 20. Günüm benim de derim kalın baya hatta o yüzden ameliyattan önce roaccutane kullandırdı doktorum biraz incelsin diye ben de burnum sanki çok küçültüldü diye mutsuzum sırt kısmı baya küçüldü diye ön taraftata sanki deriler birikmiş gibime geliyo yani sırt kısmına göre çok kaba duruyo tabi şiş olduğundan da öyle geliyodur belki bana ama yani demek istediğim ben de keşke daha az küçültseydi diyorum burun kanatları kötü duruyo baya burnun sırtına göre doktor şişlerden dedi şişler gidince düzelicek dedi umarım doğrudur bekleyip görücez artık

Ben tecrübeli değilim canım 20. Günüm benim de derim kalın baya hatta o yüzden ameliyattan önce roaccutane kullandırdı doktorum biraz incelsin diye ben de burnum sanki çok küçültüldü diye mutsuzum sırt kısmı baya küçüldü diye ön taraftata sanki deriler birikmiş gibime geliyo yani sırt kısmına göre çok kaba duruyo tabi şiş olduğundan da öyle geliyodur belki bana ama yani demek istediğim ben de keşke daha az küçültseydi diyorum burun kanatları kötü duruyo baya burnun sırtına göre doktor şişlerden dedi şişler gidince düzelicek dedi umarım doğrudur bekleyip görücez artık

Beklemek cok zor,
Hemen küçücük güzel bi burnum olur diye düsünmüstüm,
Cok kücük istememistim tabi de,
Burun yapısıda önemli sanırım kücülebilcek burun var,
Kücülemiyecek burun var,
Belki şiş diye sinmiyo henüz içime,
Öncesi sonrası resmin varmı ?
Özelden Atarmısın ?İstersen tabi :)

Büyük olması daha iyi bakma sen. Geri dönüşü var en azından. Küçük burna alışmak çok zor oluyor.
Senin burnun güzel summer,
İnceligide güzel gerçekten,
Hepimizin beklentisi farklı sanırım :)

Herkes farklı sıkıntı da Benimde burun baya geniş ve kalın deriliydi bana da küçük olmuş gibi geliyor. 2. Haftam ama puf çok mu karamsarız yoksa sabırsız mıyız bende her ikisi de var Malesef :(

Herkes farklı sıkıntı da Benimde burun baya geniş ve kalın deriliydi bana da küçük olmuş gibi geliyor. 2. Haftam ama puf çok mu karamsarız yoksa sabırsız mıyız bende her ikisi de var Malesef :KK43:
Bende de herşey mevcut heralde :olamaz:

Nerdeyse 4 ayim bitecek benim ki bile hala şiş. Yani şiş olmasini ümit ediyorum. Ucu şiş oldugu icin burun kemigim cok kavisli ve ince gözüküyor

300 küsür gün oldu ameliyat olalı. Bugün odemlerden dolayi 2. Kortizon iğnesini oldum. Sizin daha çok yeni. Sabırlı olun lütfen. Kalin derili burunlarin iyilesmesi cok zaman alıyor malesef. Ben de mutsuzum ama elden bişey gelmiyor.

300 küsür gün oldu ameliyat olalı. Bugün odemlerden dolayi 2. Kortizon iğnesini oldum. Sizin daha çok yeni. Sabırlı olun lütfen. Kalin derili burunlarin iyilesmesi cok zaman alıyor malesef. Ben de mutsuzum ama elden bişey gelmiyor.
Hala şişmi burnunuz,
Neden igne oldunuz ödem için ?
Benimki galiba tam kalın deride degilde etlimi nedir burun ucum tam tarifte edemiyorum :/

Aaa neden hala şiş sizin ki merak ettim neden iğne yapıldı benimki de Malesef kalın derili ve çok mutsuzum bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum :(

Nerdeyse 4 ayim bitecek benim ki bile hala şiş. Yani şiş olmasini ümit ediyorum. Ucu şiş oldugu icin burun kemigim cok kavisli ve ince gözüküyor
Nasıl kavisli bende de kavis var ve şişlik gidince çok sivri olur diye korkuyorum özelden fotoğraf atabilir misiniz sakıncası yoksa

Hala şişmi burnunuz,
Neden igne oldunuz ödem için ?
Benimki galiba tam kalın deride degilde etlimi nedir burun ucum tam tarifte edemiyorum :/
Evet hala şiş burnum. Ödemler burun ucunda kaldı. Ve doktorum ödemler için iğne yaptı. 3 hafta sonra tamm etkisi olacakmış. Dağılmayan inatçı odemleri dağıtıyor.

Aaa neden hala şiş sizin ki merak ettim neden iğne yapıldı benimki de Malesef kalın derili ve çok mutsuzum bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum :KK43:
Burun ucu kalın derili. Ödemler ucuna indi ve dağılmadı. Masaj da yapsam kaldı. Kalım derili burunlar 1 hatta 2 yılda toparlaniyormuş. Yani size tavsiyem sabirla beklemek en doğrusu. Aceleci olmak, şikayetçi ve mutsuz olmak bu süreçte sizi sadece yıpratacak.

Burun ucu kalın derili. Ödemler ucuna indi ve dağılmadı. Masaj da yapsam kaldı. Kalım derili burunlar 1 hatta 2 yılda toparlaniyormuş. Yani size tavsiyem sabirla beklemek en doğrusu. Aceleci olmak, şikayetçi ve mutsuz olmak bu süreçte sizi sadece yıpratacak.
Ben şimdiden yıprandım valla haklısın o kadar kötü hissediyorum ki evden çıkamıyorum :(

Öncelikle geçmiş olsun benim neredeyse 2 ay oluyor iki gün önce kontrole gittim burnumun özellikle sol tarafında ve üstünde ödem var doktorum ödem dağıtıcı kortizonlu iğne yaptırdı fakat kalçadan burada herkes burun ucundan yapıldı demiş sizinde burundanmı yapıldı ?gerekirse 6. Ayda da yaparız dedi inşallah gerekmez sizin 10 ay olmuş ilk aylardan sonra hiç incelme olmadımı

Öncelikle geçmiş olsun benim neredeyse 2 ay oluyor iki gün önce kontrole gittim burnumun özellikle sol tarafında ve üstünde ödem var doktorum ödem dağıtıcı kortizonlu iğne yaptırdı fakat kalçadan burada herkes burun ucundan yapıldı demiş sizinde burundanmı yapıldı ?gerekirse 6. Ayda da yaparız dedi inşallah gerekmez sizin 10 ay olmuş ilk aylardan sonra hiç incelme olmadımı
Teşekkür edrim.gececek insallah :KK66: evet iğneler burundan yapıldı. Burundaki ödemli bölgeye yapılıyor. 3.ayimda ilk iğneyi tam burun ucundan yaptı. Burun ucu hakikaten de 15gun icinde indi. Hatta bu sefer burun ucu inince burun sirti odemli kaldi. Hafif tumsek gibi kotu bir yan profil oldu. Masaj yap bastir dedi doktorum. Ama masajlara ragmen hic geçmedi. Ve neredeyse 1. Yılını tamamlarken ödemli bölgeye bir kortizon iğnesi daha yaptı. Burun sırtının yanlarına 2 ser kez iğne batırdı. Şimdi etki etmesi için 3 haftanın dolmasını bekliyorum. Malesef kalın derili burunlar çok geç iyileşiyor. Ben bunu ameliyat olmadan önce bilmiyordum. Sanıyordum ki ameliyat olacagim.cikinca herşey mükemmel olacak. Yok odemmiş yok kalın deriymis bunları hep sonradan öğrendim. Tabi aylar sürdü ameliyatlı bir burnun iyileşme sürecinde neler yaşayacağını görmek... Şimdi daha bilincliyim. Boşu boşuna dert etmiyorum kendime. Milimetrik olmuyor çünkü hiçbir burun mükemmel olmuyor estetik sonrası. Size tavsiyem doktorunuza güveniyorsanız ve igne yapalim dediyse yaptirin. Odem veya kalin derili bir burun doktorun elinde olan bir sey degil. Geçmeyen ödem ve doku kalınlaşması olduysa bence iğne tek çözüm.

Ben şimdiden yıprandım valla haklısın o kadar kötü hissediyorum ki evden çıkamıyorum :KK43:
Yazık degilmi o güzel canınıza? Ne gerek var kendinizi eve kapatmaya? Yapmayın nolur... burnunuz yüzünüzün merkezinde evet ama hayatınızın da merkezinde olmasin bu kadar. Inanın aylar sonra boşuna dert etmişim kendime deyip daha sakince sabırlı davranacaksınız. Ben de yaşadım sizin gibi endişeler ama gerçekten değiştirebileceğimiz bir şey olmuyor. En iyisi sabırlı olmak. Düşünmeyin bu kadar...

Back
X