burun estetiği sonrası burun tıkanıklığı

gitaros

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
88
5
296
39
Kocaeli
meraba geçen perşembe burun estetiği oldum. dün tamponlarım çıktı ilk anlar güzel nefes alıyodum ama şimdi çok tıkalı burnum. okyanus suyu sıkıyorum ama ilerisi tıkalı olunca su komple geri geliyor :) sizler operasyon sonrası neler yaptınız rahatlamak için* bir de ne kadar sürüyor bu tıkanıklık aydınlatırsanız sevinirim :)

meraba geçen perşembe burun estetiği oldum. dün tamponlarım çıktı ilk anlar güzel nefes alıyodum ama şimdi çok tıkalı burnum. okyanus suyu sıkıyorum ama ilerisi tıkalı olunca su komple geri geliyor :) sizler operasyon sonrası neler yaptınız rahatlamak için* bir de ne kadar sürüyor bu tıkanıklık aydınlatırsanız sevinirim :)
İlerisi de açıktır mutlaka okyanus suyunu sıkarken kafanızı geriye doğru yaslayıp sıkın ozaman içine giriyor hatta boğazına tadı gelince anlıyor insan :-) bende başta beceremiyordum hep sıkar sıkmaz geri geliyordu burnumdan sonra doktora muayeneye gıttıgımde rica ettım kendisi sıkıp gösterdi boğazına geleni yutabılırsın sıkıntı olmaz korkmadan sık demişti

Spreyi sıktıktan sonra burnunuzu iyice çekin daha sonra sümkürün (drnuz bunu yasaklamadıysa tabi) içinden çıkanları görünce bile rahatlayacaksınız:KK66:

Şuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sanki ☺️ Umarım hepiniz istediğiniz o tatlış burunlara kavuşursunuz ve umarım sizlere birazda olsa faydam dokunur sizi seviyorum acil cevap arayanlar için instagram adresim dm den yazabilirsiniz hoş burunlarla kalın ❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
şu an hiç nefese dair bişey almıyom :) dr sümkür ya da sümkürme demedi. fizyolojik sıkıyorum ama direk genzime gidiyor akan eden bişey yok. parmağımı sokup çıkarcam artık dayanamaıyorum :D

şu an hiç nefese dair bişey almıyom :) dr sümkür ya da sümkürme demedi. fizyolojik sıkıyorum ama direk genzime gidiyor akan eden bişey yok. parmağımı sokup çıkarcam artık dayanamaıyorum :KK70:
Burnunuz tıkalı çünkü burun içi etleri şişmiştir.İlk ameliyatımda bende tamponlar çıktıktan sonra ilk çok rahat nefes aldım sonrasında 1 buçuk ay tampon varmışcasına full tıkalı gezdim.Alerjik olduğum için burun etlerim tamamen şişmişti yine deniz suyu verdiler ama tabiki bi işe yaramadı

şu an hiç nefese dair bişey almıyom :) dr sümkür ya da sümkürme demedi. fizyolojik sıkıyorum ama direk genzime gidiyor akan eden bişey yok. parmağımı sokup çıkarcam artık dayanamaıyorum :KK70:
Burnundaki havayı dışarı doğrular ıttırmeyı dene zaten burunda birşey varsa gozukecektır kulak pamuğuyla çıkarman kolay olur

Deniz suyu spreyini sıktıktan sonra dr’un uygun dediyse kulak çubuğuyla temizle. Burnunun içini nemli tutman önemli ilk sıralar

Back
X