Burun estetiği sonrası burunda çıkıntı

Luthien12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
9
5
1
28
Merhaba arkadaşlar. Bugün ameliyatımın 18. günü ve burun sırtıma dokunduğum zaman elime kemik çıkıntısı geliyor yani böyle sanki sırttaki kemik biraz şiş gibi. Yandan bakıldığında çıkıntı görünmüyor sanırım ( en azından ben fark etmedim ) Sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi? Normal midir?

Benim burnum 2,5 aylık elleyince o çıkıntı bende de var ama dışarıdan görünmüyor.

Umarım görünüşe yansımaz ve geçer zamanla, insan bir kere yaptırınca burnunda oluşan en ufak şeyi bile merak ediyor.
Eğer dışarıdan görünmüyorsa onu takmayın hiç. Burnunuz daha çok yeni karar vermek için erken. Eğer şimdi görünümden memnunsanız bunun tadını çıkarın.

Zamanla çıkıntı artabilir bu şekilde olan örnekler çok. Ödemler inince o kemik iyi törpülenmemişse göze batıyor. Ama bunu anlamak için en az bir seneye yakın beklemeniz gerekiyor ki ödemleriniz azalıp esas kararı verebilesiniz

Ödem olabilir veya kemik olabilir şişler inince belli oluyor benim öyle olmuştu amaçok hafif birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…