burun estetiği sonrası cilt bakımı

45selin45

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
84
0
6
35
Manisa
pazartesi günü alçım alınacak cildim çok yağlı görünüyor alçı alındıktan sonra nasıl bi temizlik uygukamalıyım

geçmiş olsun canım. ilk bir ay doğru dürüst bir cilt bakımı yaptıramıyorsun ne yazık ki. sana tavsiyem yağlı ciltler için olan temizleme mendilleri kullanman.

pazartesi günü alçım alınacak cildim çok yağlı görünüyor alçı alındıktan sonra nasıl bi temizlik uygukamalıyım

bır ay boyunca sabah aksam pelıng yapıcaksın burnunun ustu putur putur oluca ve yenı hucre olusucandan pelıng yap bastıra bastıra masaj la canın acıcak kadr cok degıl ama masaj yapıcan o derece temızle ıste :)

Kaliteli bir makyaj temizleme mendili al.ameliyatin ilk gununden sonrasina kadar isini tam gorur.hemde etrafina da harika kokuyosun.ben oyle yaptim en pratigi ...

Arkadaşalr 8.günüm ama morluklarımın bir kısmı duruyor ve dışarı çıkmıyorum bu yüzden. Gözaltı kaptıcısı süreyim dedim resmen kustu pütür pütür duruyor makyajla daha fena. ne yapacağımı şaşırdım. Doktor burnuma masaj da vermedi çok yağlı yıkayamadım bile korkumdan. Peeling hiç yapamam... Ne öneririsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…