Kizlar merhaba. Ameliyat olupta bu sorunu yasayanlar lutfen bi baksın. Ameliyat olali bugun tam 15 gün oldu. Şükür sisliklerim buyuk ölçüde indi. Ben cene torpuleme de yaptirdigim için dudak çevrem de kalan ödem dışında oyle büyük sorunum yok. Hatta burnumun sis hali bile oldukca güzel. Fakat tek sorunum sivilceler. Öyle koca koca iltihapli da degil isilik gibi putur putur. Once burnumun cevresinde burun kenarlarinda basladi. Eee dedim normal o kadar kapali kaldı hem hava almadi cildim hem yikanmadi. Sonra yayilmaya basladi. Alnim daha da beter oldu . Sonra da yanaklarim da hafif. Ama kırmızı benek benekler. Peeling yaptim biraz yüzüme. Burnuma pek bisey yapamiyorum korktuğum icin doktorum hafif sekilde yapabilirsin dedi sadece tonik yapıyorum o yuzden, ama diger yerlere ne yapsam faydasiz. 3 gun sonra düğüne gidicem. Yüzüm böyleyken ne disari cikasim var ne makyaj yapasim. Zaten yakismiyor da. Kaş yapayim derken göz mu çıkardım acaba. Normal de cildim de ayda yilda bi sivilce çıkardı. Su halimi goren soka giriyor. Burnumdan cok cildim dikkat cekiyor. Nolur bu gecici bu durum deyin. 12sine randevu aldim cildiyeye. Bakalim belki tedavi olurum. Ama acikcasi tek korkum bunun kalıcı olmasi ve daha da artmasi. Sizden umut bekliyorum hadi gecici deyin de rahat bi nefes alayim :-(
Amaaaa yazdiklarin beni cok fena korkutuuu jaaa. Bendr burun onarim derken gul gibi yuzumden olu verdim. Ahh ahhah ah ah... ne zamandır ben de aynı sorunu yaşıyorum...kasım 2015 te ameliyat oldum ve bugün bile cildim korkunçilk gittiğim cilt doktoru ''ameliyat bir tramvmadır, stresli süreçtir, bu stres cildinize yansımış'' dedi... bioderma nın ürünlerini verdi... az biraz geçirdi ama geçirirken de iz yaptı...cildimde hala kırmızı benek benek isilik tarzında şeyler var. başka doktorlara da gittim, farklı ürünler de denedim ama sonuş pek randımanlı değil... burnu düzelttim ama ciltten oldum anlayacağın... inşallah seninki böyle olmaz... acilen iyi bir cilt doktoruna başvur... geçmiş olsun
Canim once bende alerji sandim cunku bi cok seye alerjim var ilaclara vitaminlere falan. Ve ayni bu sekilde tepki veriyor cildim. Hemen alerji ilaclarimi aldim alerji kremlerimi sürdüm ama yok yani olmuyor fayda etmedicanımalerji olabılırsın belkı doktora git
Tek burun çevren de mi yoksa benim ki gibi yayildi mi tüm yüzüneHos geldinnnnnn ozamannn gruba, ayni seyleri bende cekiyorum ne zaman cilt doktoruna gidiceksinnn???? Benim burnum dikkat cekmio bu arada. Herkez dio senin yuzun tertemizdi noldu allergi mi oldu diyorlar. Kafayi yemek elde degil. Bende makiaj bile yapasim yok. Minik minik kirmizi sivilceler oldu ameliyatan snra. Niye oldu anlamadim ve bu arada 2 aya gidiyorum ve halen devam. Sanirim bende bi cilt doktoruna gidicem bu gidisle
Yaaaa cok korkuttun beni ya gecmezseah ah ah... ne zamandır ben de aynı sorunu yaşıyorum...kasım 2015 te ameliyat oldum ve bugün bile cildim korkunçilk gittiğim cilt doktoru ''ameliyat bir tramvmadır, stresli süreçtir, bu stres cildinize yansımış'' dedi... bioderma nın ürünlerini verdi... az biraz geçirdi ama geçirirken de iz yaptı...cildimde hala kırmızı benek benek isilik tarzında şeyler var. başka doktorlara da gittim, farklı ürünler de denedim ama sonuş pek randımanlı değil... burnu düzelttim ama ciltten oldum anlayacağın... inşallah seninki böyle olmaz... acilen iyi bir cilt doktoruna başvur... geçmiş olsun
Yaaaa cok korkuttun beni ya gecmezsedoktoruma danıştım cildiyeye gitmeme yanasmadi. Onlar duzelicek sen bol bol dus al dedi. Onu dinleyeyim dedim bende napayim.
Sanırım cilt uzerine surulen cildi soyan seylerden verilme ihtimali yüzünden çoğu kisi gitmemis. ilacli pudrayla limon suyu karistirip sürdüm. Biraz yatistirdi gibi. Yagli cilt yüzünden çıkıyor sanırım. Bi süre tam temizleyemedik cildimizi ya. Bi de baktim netten ödem yüzünden de olabiliyormus. Artik cilt bakimi yapmaktan biktim kac gündür eski bebek gibi suratim gitti resmenbenim doktorum, benim cildimin bu kadar sivilcelenmesine anlam verememişti.. çok stres yağmışsın dedi...senin doktor neden yanaşmamış hayret, alçı bandaj çıktıysa hemen koş bence cilt doktoruna..
Bi de yani ben hic stres yaşamadım. Ameliyata girerken biraz heyecanliydim. Ciktigimda da gayet iyiydim. Burnumu cok begendim yani üzülüp kafaya takip stres yaşayacağım hic bisey olmadı ona rağmen cildim boylebenim doktorum, benim cildimin bu kadar sivilcelenmesine anlam verememişti.. çok stres yağmışsın dedi...senin doktor neden yanaşmamış hayret, alçı bandaj çıktıysa hemen koş bence cilt doktoruna..
Tek burun çevren de mi yoksa benim ki gibi yayildi mi tüm yüzüne
Senin yazdiklarinin aynilarini yasiyorum bende stres heycan fazla yasamadim burnumu beyendim. Sanirim ayni derteyiz.Bi de yani ben hic stres yaşamadım. Ameliyata girerken biraz heyecanliydim. Ciktigimda da gayet iyiydim. Burnumu cok begendim yani üzülüp kafaya takip stres yaşayacağım hic bisey olmadı ona rağmen cildim boyle
Sanırım cilt uzerine surulen cildi soyan seylerden verilme ihtimali yüzünden çoğu kisi gitmemis. ilacli pudrayla limon suyu karistirip sürdüm. Biraz yatistirdi gibi. Yagli cilt yüzünden çıkıyor sanırım. Bi süre tam temizleyemedik cildimizi ya. Bi de baktim netten ödem yüzünden de olabiliyormus. Artik cilt bakimi yapmaktan biktim kac gündür eski bebek gibi suratim gitti resmen
Soyulmasi gerek derken nasıl yanicanım seni çok iyi anlayabiliyorum...şu anki cildim ile ameliyat öncesi cildim arasındaki farkı göstersem, şaka mı bu dersin... ne ürünler denedim olmuyor... sen ne kadar stres yapmadım desen de içine atmışsındır... ben de gayet rahattım ameliyata girerken...ama stres bi şekilde yansımış demekki....cildin zaten soyulması gerek, benim kullandığım cilt ürünleri cildimi soymuyor bile... o derece durum vahim...
Lavantanin faydalarini duymustum bende. Hem icip bem surucem bakalim cok sagol canim ya bu bahsettiğin sabun ne peki. Onun faydasi oldu mu. Ve suan cildin nasıl. Insallah benim de duzelirSelamlar,
Benim de temizleyememkten dolayı ilk haftalarda cildim çok kötü olmuştu. Sonra burda bulduğum bir tavsiyeyi denedim baya faydası oldu çok da basit, işe yaramasa da deneyeyim dedim, bende işe yaradı.
Günde iki defa temizleyici yerine yosun sabunuyla yıkıyorum. Sonrasında da lavanta suyu toniği yapıyorum. normal aktardan lavanta alıp onu kaynatıp suyunu tonik olarak kullandım. Taze olsun diye azar azar yapıyorum.
Ben de çok işe yaradı hala da buna devam ediyorum, temizlik için ürün almayı bıraktım.
Lavantanin faydalarini duymustum bende. Hem icip bem surucem bakalim cok sagol canim ya bu bahsettiğin sabun ne peki. Onun faydasi oldu mu. Ve suan cildin nasıl. Insallah benim de duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?