Burun estetiği sonrası cilt bozukluğu

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Kizlar merhaba. Ameliyat olupta bu sorunu yasayanlar lutfen bi baksin. Şükür sisliklerim biraz indi. Hatta burnumun sis hali bile oldukca güzel. Fakat tek sorunum sivilceler. Öyle koca koca iltihapli da degil isilik gibi putur putur. Once burnumun cevresinde burun kenarlarinda basladi. Eee dedim normal o kadar kapali kaldı hem hava almadi cildim hem yikanmadi. Sonra yayilmaya basladi. Alnim daha da beter oldu . Sonra da yanaklarim da hafif. Ama kırmızı benek benekler. Peeling yaptim biraz yüzüme. Burnuma pek bisey yapamiyorum korktuğum icin doktorum hafif sekilde yapabilirsin dedi sadece tonik yapıyorum o yuzden, ama diger yerlere ne yapsam faydasiz. Yüzüm böyleyken ne disari cikasim var ne makyaj yapasim. Zaten yakismiyor da. Kaş yapayim derken göz mu çıkardım acaba. Normal de cildim de ayda yilda bi sivilce çıkardı. Su halimi goren soka giriyor. Burnumdan cok cildim dikkat cekiyor. Nolur bu gecici bu durum deyin. 12sine randevu aldim cildiyeye. Bakalim belki tedavi olurum. Ama acikcasi tek korkum bunun kalıcı olmasi ve daha da artmasi. Sizden umut bekliyorum hadi gecici deyin de rahat bi nefes alayim :-(

Son düzenleme:
Hos geldinnnnnn ozamannn gruba, ayni seyleri bende cekiyorum ne zaman cilt doktoruna gidiceksinnn???? Benim burnum dikkat cekmio bu arada. Herkez dio senin yuzun tertemizdi noldu allergi mi oldu diyorlar. Kafayi yemek elde degil. Bende makiaj bile yapasim yok. Minik minik kirmizi sivilceler oldu ameliyatan snra. Niye oldu anlamadim ve bu arada 2 aya gidiyorum ve halen devam. Sanirim bende bi cilt doktoruna gidicem bu gidisle

burun ameliyatı sonrası sivilce kusulan bir dönem normalde oluyor diye biliyorum benim de oldu benim 2. ayım hala oluyor ama benim cildim yağlı normaldir diyorum. isterseniz cildiyeye gidin ama burun çevrenize şuan ağır soyucu kimyasallar sürmekten kaçının deriniz çok hassas aman dikkat.

ah ah ah... ne zamandır ben de aynı sorunu yaşıyorum...kasım 2015 te ameliyat oldum ve bugün bile cildim korkunç ilk gittiğim cilt doktoru ''ameliyat bir tramvmadır, stresli süreçtir, bu stres cildinize yansımış'' dedi... bioderma nın ürünlerini verdi... az biraz geçirdi ama geçirirken de iz yaptı...cildimde hala kırmızı benek benek isilik tarzında şeyler var. başka doktorlara da gittim, farklı ürünler de denedim ama sonuş pek randımanlı değil... burnu düzelttim ama ciltten oldum anlayacağın... inşallah seninki böyle olmaz... acilen iyi bir cilt doktoruna başvur... geçmiş olsun

Amaaaa yazdiklarin beni cok fena korkutuuu jaaa. Bendr burun onarim derken gul gibi yuzumden olu verdim. Ahh ahh

canımalerji olabılırsın belkı doktora git
Canim once bende alerji sandim cunku bi cok seye alerjim var ilaclara vitaminlere falan. Ve ayni bu sekilde tepki veriyor cildim. Hemen alerji ilaclarimi aldim alerji kremlerimi sürdüm ama yok yani olmuyor fayda etmedi

Tek burun çevren de mi yoksa benim ki gibi yayildi mi tüm yüzüne

Yaaaa cok korkuttun beni ya gecmezse doktoruma danıştım cildiyeye gitmeme yanasmadi. Onlar duzelicek sen bol bol dus al dedi. Onu dinleyeyim dedim bende napayim.

Yaaaa cok korkuttun beni ya gecmezse doktoruma danıştım cildiyeye gitmeme yanasmadi. Onlar duzelicek sen bol bol dus al dedi. Onu dinleyeyim dedim bende napayim.

benim doktorum, benim cildimin bu kadar sivilcelenmesine anlam verememişti.. çok stres yağmışsın dedi...senin doktor neden yanaşmamış hayret, alçı bandaj çıktıysa hemen koş bence cilt doktoruna..

benim doktorum, benim cildimin bu kadar sivilcelenmesine anlam verememişti.. çok stres yağmışsın dedi...senin doktor neden yanaşmamış hayret, alçı bandaj çıktıysa hemen koş bence cilt doktoruna..
Sanırım cilt uzerine surulen cildi soyan seylerden verilme ihtimali yüzünden çoğu kisi gitmemis. ilacli pudrayla limon suyu karistirip sürdüm. Biraz yatistirdi gibi. Yagli cilt yüzünden çıkıyor sanırım. Bi süre tam temizleyemedik cildimizi ya. Bi de baktim netten ödem yüzünden de olabiliyormus. Artik cilt bakimi yapmaktan biktim kac gündür eski bebek gibi suratim gitti resmen

Bi de yani ben hic stres yaşamadım. Ameliyata girerken biraz heyecanliydim. Ciktigimda da gayet iyiydim. Burnumu cok begendim yani üzülüp kafaya takip stres yaşayacağım hic bisey olmadı ona rağmen cildim boyle

Bi de yani ben hic stres yaşamadım. Ameliyata girerken biraz heyecanliydim. Ciktigimda da gayet iyiydim. Burnumu cok begendim yani üzülüp kafaya takip stres yaşayacağım hic bisey olmadı ona rağmen cildim boyle
Senin yazdiklarinin aynilarini yasiyorum bende stres heycan fazla yasamadim burnumu beyendim. Sanirim ayni derteyiz.

Benimde 1. Ayım bitti şişliklerim gözle görülür şekilde indi ve suratımı sivilce bastı!! Ne yapsam işe yaramıyor bende iz kalmamask için bol bol yıkayıp gece ve gündüz kremleriyle nemlendirmeye çalışıyorum

canım seni çok iyi anlayabiliyorum...şu anki cildim ile ameliyat öncesi cildim arasındaki farkı göstersem, şaka mı bu dersin... ne ürünler denedim olmuyor... sen ne kadar stres yapmadım desen de içine atmışsındır... ben de gayet rahattım ameliyata girerken...ama stres bi şekilde yansımış demekki....cildin zaten soyulması gerek, benim kullandığım cilt ürünleri cildimi soymuyor bile... o derece durum vahim...

Selamlar,

Benim de temizleyememkten dolayı ilk haftalarda cildim çok kötü olmuştu. Sonra burda bulduğum bir tavsiyeyi denedim baya faydası oldu çok da basit, işe yaramasa da deneyeyim dedim, bende işe yaradı.

Günde iki defa temizleyici yerine yosun sabunuyla yıkıyorum. Sonrasında da lavanta suyu toniği yapıyorum. normal aktardan lavanta alıp onu kaynatıp suyunu tonik olarak kullandım. Taze olsun diye azar azar yapıyorum.

Ben de çok işe yaradı hala da buna devam ediyorum, temizlik için ürün almayı bıraktım.

Soyulmasi gerek derken nasıl yani

Lavantanin faydalarini duymustum bende. Hem icip bem surucem bakalim cok sagol canim ya bu bahsettiğin sabun ne peki. Onun faydasi oldu mu. Ve suan cildin nasıl. Insallah benim de duzelir

Lavantanin faydalarini duymustum bende. Hem icip bem surucem bakalim cok sagol canim ya bu bahsettiğin sabun ne peki. Onun faydasi oldu mu. Ve suan cildin nasıl. Insallah benim de duzelir

Yosun sabunu, aktarlarda satılıyor. Tamamen doğal ve ilginç şekilde cildi kurutmuyor. Bunları kullanmaya başladıktan sonra 2 hafta içinde bir şey kalmadı. Benim zaten 4 ay oldu şu hiçbir sıkıntı yok. Estetik olduğumu unuttum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…