- 24 Ağustos 2010
- 342
- 129
- 303
Soyulmasi gerek derken nasıl yani
ciltteki ölü derini atılması yani. peeling yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyulmasi gerek derken nasıl yani
Arkadalar bu sadece Bana özel bi durum zannediyordum ama çok şaşırdım şu an.Ben 6 ay önce estetik oldum cildimi sivilce bastı şu an bile berbat.
1 ay sonra revizyon olucam daha kötü olursa diye çok korkuyorum
6 ay çok uzun bi sure ya. Neden oldugu konusunda doktorun bi bilgi verdi mi. Offf iyice korkmaya basladim cildim hep boyle kalacak galibaArkadalar bu sadece Bana özel bi durum zannediyordum ama çok şaşırdım şu an.Ben 6 ay önce estetik oldum cildimi sivilce bastı şu an bile berbat.
Alala cok ilginc gerçekten baya da olmuş. Benim de suan biri geçiyor yenisi çıkıyor. İltihaplı sivilce gibi degil ama alerji gibi isilik gibi duruyor sadece kırmızı benekler. Bebeklerin cildinde olur ya ayni oyle. Arastirdigimda 3 6 hafta kadar ciltte bozukluk olabilir yaziyordu. Ama 8 ay çok cok uzun bi sure ya. Neler kullandin peki bu sure içinde yani cildini duzeltmek icin.İlginç daha önce karşılaşmadım dedi.Karaciğerime baktırmamı söyledi.Gittim temiz çıktı.Cildiyeye de gitmiştim ama hiç bi işe yaramadı.Bu arada yanlış hesaplamışom 8 ay olmuş arkadaşlar.27 yaşındayım ergenlikten kötü oldu yüzüm biri sönmeden öbürü çıkıyor yüzüm berbat oldu hep sivilce izi.
Rezviyon için 6 ay çok erken değil mi? Revizyonun sebebi nedir?Arkadalar bu sadece Bana özel bi durum zannediyordum ama çok şaşırdım şu an.Ben 6 ay önce estetik oldum cildimi sivilce bastı şu an bile berbat.
Valla benimde cildimde bozukluklar oldu. Kac ay gecti hala ayni. Ozellikle burnumun ustu surekli yaglaniyor. Ne yaptiysam duzeltemedim. Onereceginiz bi urun falan var miMerhaba arkadaşlar,
Yüzdeki sivilcelenmeler ve burun üzerindeki yağlanma iyi temizleyememekten ziyade ameliyat sırasında burun üzerindeki yağ dokusunun kaldırılması ve cilt altının hareketlendirilmesinden kaynaklanıyor, hareketlenen yağ hücreleri salgıalrını artırıyor. Burundaki bu değişiklik tabiki yüzün diğer bölgelerini de etkiliyor özellikle alın bölgesini.
Çok kurutup sebum dengesini bozmayın derim. Önceden nasıl temizliyorsanız öyle temizlemeye devam edin bence
Maşallahtam bir doktor gibi cvp vermişsin diye Kyoto olsan bu kadar olur yani bende bir soru sorucam peki Burun ucu bir tarafa yamulmadık sırt kemiğinin bir tarafa yamulup mandal Burun neden oluşuyor acaba doktor hatasını yoksa sivilcedenmiMerhaba arkadaşlar,
Yüzdeki sivilcelenmeler ve burun üzerindeki yağlanma iyi temizleyememekten ziyade ameliyat sırasında burun üzerindeki yağ dokusunun kaldırılması ve cilt altının hareketlendirilmesinden kaynaklanıyor, hareketlenen yağ hücreleri salgıalrını artırıyor. Burundaki bu değişiklik tabiki yüzün diğer bölgelerini de etkiliyor özellikle alın bölgesini.
Çok kurutup sebum dengesini bozmayın derim. Önceden nasıl temizliyorsanız öyle temizlemeye devam edin bence
1.nci aydan sonra peeling yaptim. Hafta 2 kere. Puturlerim yok oldu. Ama burnum yag fabrikasi gibi surekli yagli bicik bicik.Kizlar merhaba. Ameliyat olupta bu sorunu yasayanlar lutfen bi baksin. Şükür sisliklerim biraz indi. Hatta burnumun sis hali bile oldukca güzel. Fakat tek sorunum sivilceler. Öyle koca koca iltihapli da degil isilik gibi putur putur. Once burnumun cevresinde burun kenarlarinda basladi. Eee dedim normal o kadar kapali kaldı hem hava almadi cildim hem yikanmadi. Sonra yayilmaya basladi. Alnim daha da beter oldu . Sonra da yanaklarim da hafif. Ama kırmızı benek benekler. Peeling yaptim biraz yüzüme. Burnuma pek bisey yapamiyorum korktuğum icin doktorum hafif sekilde yapabilirsin dedi sadece tonik yapıyorum o yuzden, ama diger yerlere ne yapsam faydasiz. Yüzüm böyleyken ne disari cikasim var ne makyaj yapasim. Zaten yakismiyor da. Kaş yapayim derken göz mu çıkardım acaba. Normal de cildim de ayda yilda bi sivilce çıkardı. Su halimi goren soka giriyor. Burnumdan cok cildim dikkat cekiyor. Nolur bu gecici bu durum deyin. 12sine randevu aldim cildiyeye. Bakalim belki tedavi olurum. Ama acikcasi tek korkum bunun kalıcı olmasi ve daha da artmasi. Sizden umut bekliyorum hadi gecici deyin de rahat bi nefes alayim :-(
Burun bandini bende kullandim. Ama korka korka yavas yavas kaldirdim. Sabredin biraz 1.nci ayi bitirin.Benım de 15.gunum burnumuz uzerınde siyah nokta artmıs yağlı ve pütür pütür. Dr a sordum siyah nokta Bandı kullanabilir mıyım diye hayır dedi Nasıl gececek bu