Burun estetiği sonrası çökme?

Seymadz1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
20
5
16
27
Kızlarr ben 5 ay önce burun estetiği oldum ve burnumun sağ kanadında içeri çöküklük farkettim aşağı kısmında diğer taraf düz öyle değil sizce burnum çökmüş müdür doktorun asistanını aradım 1 seneye oturuyor burun dedi haftaya kontrole gidicem. Sizce bu geçici bişey midir ameliyat olan arkadaşlar bilgilendirir misiniz böyle bişey yaşayan varsa moralim çok bozuk derslerime bile çalışamıyorum :(

Burnunuzun eski haline bakmakta fayda var. Genel olarak burunun belirli sorunları hallediliyor ameliyatta(kemer, eğrilik vb) ve gerisi aynı bırakılıyor. Yani burun yapınız ameliyattan önce de öyle ise normal bi durum. Doğal olarak içeri çökük görüntüye sahip bir sürü kişi var.

Kızlarr ben 5 ay önce burun estetiği oldum ve burnumun sağ kanadında içeri çöküklük farkettim aşağı kısmında diğer taraf düz öyle değil sizce burnum çökmüş müdür doktorun asistanını aradım 1 seneye oturuyor burun dedi haftaya kontrole gidicem. Sizce bu geçici bişey midir ameliyat olan arkadaşlar bilgilendirir misiniz böyle bişey yaşayan varsa moralim çok bozuk derslerime bile çalışamıyorum :KK43:
Doktorunuz kimdi?

Back
X