- 1 Temmuz 2020
- 20
- 2
- 36
- 27
- Konu Sahibi eliffffffffff9810
Çok teşekkür ediyorum zaten benimki doktor hatası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru kesilen sinirleri düşünüp bende çok kafayı takmıştım. Benim dikiş yerinde var hafif sanki ama ucunda hissizlik yok. Bilmiyorum ilerleyen süreçte ne olur.Dikiş ve kesilen sinirlerseninki henüz çok yeni ama hissizlik falan var mı? Bir de hep dikkatimi çekiyor, kbbciler genelde açık tekniği kullanırken plastik cerrahlar kapalı da ısrar ediyor.
Senin burun ucuna işlem yapılmadığı için zamanla o dikiş yerindeki ufak hissizlik iyileşir benceDoğru kesilen sinirleri düşünüp bende çok kafayı takmıştım. Benim dikiş yerinde var hafif sanki ama ucunda hissizlik yok. Bilmiyorum ilerleyen süreçte ne olur.
Olabilir haklısın. Umarım iyileşir. Senin de çok mükemmel bir burnun olur inşallahSenin burun ucuna işlem yapılmadığı için zamanla o dikiş yerindeki ufak hissizlik iyileşir bence![]()
İnşallah kuzum, hepimiz gönlümüzce, içimize sinen sonuçlara bir an evvel ulaşalımOlabilir haklısın. Umarım iyileşir. Senin de çok mükemmel bir burnun olur inşallah
İnşallah inşallah. Öncesi ayrı zor, sonrası ayrı zor. Sonucu güzel olsun yeter kiİnşallah kuzum, hepimiz gönlümüzce, içimize sinen sonuçlara bir an evvel ulaşalım![]()
Kaç ay oldu? Burun ucunda mı oldu? Geçmiş olsunBenim de burnumda hafif inme oldu cokme mı oluyor bu yanı doktorum bana ıyılesme asamsında kıkırdak erimesi olmus dedı cıktı devlette idi ozele gect şimdi
Kacıncı ayda o işlem oldu? Aslında olmaması lazım diye düşünüyorumBurun sırtında oldu iki kas arasına yakın olan kısım yani... Ama ben grip oldum burun temizlerken sıddetlı hareket yaptım galıba sonrasında inme yaptı
8 ayda falan kıkırdak erimesi olmus normal duz kemikte bir sey yok nefesi etkileyen falan...Kacıncı ayda o işlem oldu? Aslında olmaması lazım diye düşünüyorum