Burun estetigi sonrasi cokme

Valla şöyle soyliyim burnun cok sis bazen doktor bi tarafla ugrasinca
daha cok sisiyor o taraf.Odem olma ihtimali yuksek.He olduda cokme gibi bi durum oldu ki oyle olduğunu düşünmüyorum goruntusu boyle kalmaz daha once bir burun seklini alir
Bu arada siz daha önce yaşamışsınız sanki böyle bir durum düzeldi mi?

benim de bugun ameliyatima bir ay oldu batlari cikardim sol tarafim burun sirti ve kanadi olmak uzere cok cökük resmen doktorun daralti yerler gözukuyodu sag tarafta ayni sekilde ama sola göre daha belirgin degildi haliyle sislikler indi az ama yinede o cöküklük bendede gecmedi seni cok iyi anliyorum

Kizlar ameliyat sonrasi cokme yasayaniniz varmi sanki benim sol burun kanadimda cokme var ve deliklerden bakinda biri daha acik digeri daha kapali ve kapali kalan kisimdan sanki kikirdak firlamis gibi ayriyetten burnum ucunda bir bosluk var sanki kucuk parmak bastirilmista orda bir bosluk olusmus gibi ve daha 24 gun oldu sislikler inince cok kotu duracagindan korkuyorum
Merhaba uzun zaman geçmiş aman ben yeni ameliyat olduğum için (25 gün) araştırırken buldum. Benim de şuan ki durumum sizinkinin birebir aynısı. Sizin burnunuzda ki bu çökme sonra kendiliğinden gitti mi? Kafamı çok kurcalıyor. Cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba uzun zaman geçmiş aman ben yeni ameliyat olduğum için (25 gün) araştırırken buldum. Benim de şuan ki durumum sizinkinin birebir aynısı. Sizin burnunuzda ki bu çökme sonra kendiliğinden gitti mi? Kafamı çok kurcalıyor. Cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba bende de aynısı oldu ateli çıkardığım zaman bir sorun yoktu sonra doktorum bant taktı salı günü bandımı çıkardığımda burnumun sol kanadının üstünde bir göçük oluşmuştu içine ışıkla baktığımda da içe doğru çöküklük belli oluyor. Bugün 18. Günüm ve gerçekten çok huzursuzum sizin de ameliyatınızın üzerinden baya zaman geçmiş dedikleri gibi ödemin farklı ilerlemesi mi yoksa gerçekten çöküklük mü, sizinki geçti mi cevap verirseniz içim biraz da olsa rahatlar belki 😔

Merhaba bende de aynısı oldu ateli çıkardığım zaman bir sorun yoktu sonra doktorum bant taktı salı günü bandımı çıkardığımda burnumun sol kanadının üstünde bir göçük oluşmuştu içine ışıkla baktığımda da içe doğru çöküklük belli oluyor. Bugün 18. Günüm ve gerçekten çok huzursuzum sizin de ameliyatınızın üzerinden baya zaman geçmiş dedikleri gibi ödemin farklı ilerlemesi mi yoksa gerçekten çöküklük mü, sizinki geçti mi cevap verirseniz içim biraz da olsa rahatlar belki 😔
Hala devam ediyor mu acaba benim de aynısı ve çok kafaya takıyorum

Back
X