Burun estetiği sonrası columellada his kaybı

damaged lemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
2.812
7.683
88
Açık ameliyattan sonra burnumun ortasındaki dikiş atılan bölgeyi (columella) hissetmiyorum. Bu normal mi? 5. günümdeyim.

Açık ameliyattan sonra burnumun ortasındaki dikiş atılan bölgeyi (columella) hissetmiyorum. Bu normal mi? 5. günümdeyim.
Normal fakat kimi zaman olur omur gelmiyor o his fazla kıkırdak dayanırsa orası kesinleşiyor asla haraket etmiyor hatta bazıları soğukta felan sizladigini,yatarken battığını vs yazmıştı.Aslinda en güzeli burun ucunun elastikligini bozmadan yapılan ameliyatlar. Tabi şuan yeni ameliyat olduğunuz için ekstra sert ve hissiz zamanla yerine gelmesi ümidiyle,ben de kolumellayi kafaya takıyorum hicbir zaman kendi burnumuz gibi olmayacak

Geçmiş olsun, sonunda aramıza katıldın. :KK24: Nasılsın, bu hissizlik dışında bir sorun var mı? Yalnız mıydın ameliyattan sonra? Soruya gelecek olursam, evet, o hissizlik uzun sürecek korkma.

Geçmiş olsun, sonunda aramıza katıldın. :KK24: Nasılsın, bu hissizlik dışında bir sorun var mı? Yalnız mıydın ameliyattan sonra? Soruya gelecek olursam, evet, o hissizlik uzun sürecek korkma.
Teşekkür ederim. İyiyim, yalnız değildim ameliyattan sonra. Bir arkadaşımdan rica ettim kalmasını. Şu an burnum çok kalkık ve şiş, yanaklarım filan da şişti biraz. Çok kalkık olmasın demiştim doktora, inecek dedi, inmesini bekliyorum.

Teşekkür ederim. İyiyim, yalnız değildim ameliyattan sonra. Bir arkadaşımdan rica ettim kalmasını. Şu an burnum çok kalkık ve şiş, yanaklarım filan da şişti biraz. Çok kalkık olmasın demiştim doktora, inecek dedi, inmesini bekliyorum.
E sen bunları yüzlerce kez okudun, ineceğini biliyorsun diye düşünüyorum :) o kadar konu, o kadar yorum okudum şu kalkık burun ucunu bir tek ben seviyorum anlaşılan. Ben ilk hafta bile çok memnunum, hiç insin istemiyordum. Ne istediysem olmadı hayret ya🤣

E sen bunları yüzlerce kez okudun, ineceğini biliyorsun diye düşünüyorum :) o kadar konu, o kadar yorum okudum şu kalkık burun ucunu bir tek ben seviyorum anlaşılan. Ben ilk hafta bile çok memnunum, hiç insin istemiyordum. Ne istediysem olmadı hayret ya🤣
Evet, ama ben özellikle kalkık olmasın istiyordum. Düşme payı bırakıyorlarmış, bakalım ne kadar düşecek.

Benim içim gidiyor böyle çarpma falan okuyunca...:KK17:
Kendimde değildim, yarı uykudaydım, hani elimizle burnumuzun ucunu yukarı doğru kaldırırız ya silmek ya da kaşımak için, sertçe öyle bir hareket yaptım. Acıdı biraz. Uyanıp kendime geldim sonra. Ne yapmalıyım ellerimi mi bağlayayım uyurken bilemedim.

Back
X