Burun Estetiği Sonrası Değişim

hukuksevers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
95
11
1
26
Merhaba arkadaşlar, Burun ameliyat sırasında çekilen fotoğrafa benzer mi oluyor ? çok farklı görüntüler de çıkabilir mi ? Ben 21 gün önce ameliyat oldum çok az şişme morarma oldu. Şu an da burun ucu ödemli şiş gözüküyor onun dışında şişliğim yok sonradan değişir mi acaba?

Şuanda ameliyat fotoğrafına yakın gözükmesinin imkanı yok çok yüksek derece de şiş olacak ve önden güzel görünmeyecek. Yan profilden memnun ediyorsa seni şimdilik hiç düşünme bile. Benim önden görüntüm o kadar kötü ki bir türlü alışamadım fok balığı gibiyim abartısız hemde 1.5 ay oldu.

Şuanda ameliyat fotoğrafına yakın gözükmesinin imkanı yok çok yüksek derece de şiş olacak ve önden güzel görünmeyecek. Yan profilden memnun ediyorsa seni şimdilik hiç düşünme bile. Benim önden görüntüm o kadar kötü ki bir türlü alışamadım fok balığı gibiyim abartısız hemde 1.5 ay oldu.
Resim atarmisiniz özelden bende size atayım benimde 2 ay oldu

Herkesin ameliyat fotoğrafına donmesi mümkün olmuyor iyileşme sürecinden bazı olumsuzluklar yaşanabiliyor cokme , düşme , kayma vs... gibi ama genelde oradaki haline yakın oluyor istisnalar dışında

Back
X