Burun estetiği sonrası depresyon

Arkadaşlar merhaba burun ameliyatımın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti. Depresyona girdim. Burnumu hiç bir açıdan beğenmiyorum. Önceden sadece kemerinden ve ucundan rahatsızken şu an nefesime kadar her yerinden rahatsızım. Kendime aynada bakamıyorum. Fotoğraf çekiçlemiyorum. Hala çok yabancı geliyorum kendime, çok çirkin hissediyorum. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Sonsuza kadar karantinada kalsam sorun etmem şu an. Günün her bir saniyesinde aklımda. Kafayı yemek üzereyim. Bir daha olsam güzel olur mu diye umut ediyorum ama umut da yok sanki. Abdülkadir Gökselle alakalı bir başlık açıp sormuştum fakat revizyon olan kimse dönüş yapmadı. 21 yaşındayım azıcık olsa umutlanmak istiyorum. Hayattan soğudum inanın ağlayamıyorum bile şoktayım nasıl bu başıma geldi neden benim başıma geldi diye. Lütfen bu süreçten geçen birileri varsa iletişime geçelim belki birbirimize iyi geliriz.
Canim resim atarmisin özelden ordan konuşalım benimde 6.ayim bende sana atarım

Sanırım revizyon için %100 emin olmak gerek daha zorlu ameliyat oldukları için. Ben tekrar olursam Abdülkadir Göksele olacağım. Fakat fiyatları malum. Mezun olduktan sonra artık para biriktirip borca girip falan olucam bi şekilde. Bir tek ona güvenebilirim çünkü. Size de geçmiş olsun. Tekrar düşünüyor musunuz?
Yok artik düşünmüyorum, zaten olacak paramda yok, saglik olsun deyip sineme cektim, devamli ameliyat olmak cok zor benimki zor ameliyatti, doktor kalın derili dedi, hala sis iki seneyi bulacak inmesi ama inse de pek güzel durmuyo

Merhaba. Nesini beğenmiyorsunuz burnunuzun? Benim de kemerli ve ucu dusuk. Baya şekilsiz ama ince bir burnum var. Doktor secimi önemli evet ama o kadar cok seçenek ve o kadar kusurlu doktor var ki. Tv den artistlere modellere bakiyoruz. Estetik sonucu afet olmuşlar ama buradaki yorumlar beni korkutuyo. Acaba ger önüne gelen kbb ci veya plastik cerrah bu isi yapiyor diye mi bilemedim
Aynen sizinle aynı durumdayım güzel sonuçları görünce hevesleniyorum ama burda yazılanlar yüzünden vazgeçiyorum

kimse ameliyat sonrası depresyondan bahsetmemisti. o kadar video seyrettim. herkes çok mutluydu. çok üzgünüm. her şeyi kafama takıyorum. daha alçım çıkmadı 10. gündeyim ama aklımı kaçırmak üzereyim. kıpır kıpır bir şeyler oluyor burnumun içinde deliricem. gözüme eğri geliyor içerde kemik gibi bir şey görüyorum sanki.

kimse ameliyat sonrası depresyondan bahsetmemisti. o kadar video seyrettim. herkes çok mutluydu. çok üzgünüm. her şeyi kafama takıyorum. daha alçım çıkmadı 10. gündeyim ama aklımı kaçırmak üzereyim. kıpır kıpır bir şeyler oluyor burnumun içinde deliricem. gözüme eğri geliyor içerde kemik gibi bir şey görüyorum sanki.
Çok geçmiş olsun Ankara’da mı oldunuz? Doktorunuz kimdi?

Arkadaşlar merhaba burun ameliyatımın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti. Depresyona girdim. Burnumu hiç bir açıdan beğenmiyorum. Önceden sadece kemerinden ve ucundan rahatsızken şu an nefesime kadar her yerinden rahatsızım. Kendime aynada bakamıyorum. Fotoğraf çekiçlemiyorum. Hala çok yabancı geliyorum kendime, çok çirkin hissediyorum. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Sonsuza kadar karantinada kalsam sorun etmem şu an. Günün her bir saniyesinde aklımda. Kafayı yemek üzereyim. Bir daha olsam güzel olur mu diye umut ediyorum ama umut da yok sanki. Abdülkadir Gökselle alakalı bir başlık açıp sormuştum fakat revizyon olan kimse dönüş yapmadı. 21 yaşındayım azıcık olsa umutlanmak istiyorum. Hayattan soğudum inanın ağlayamıyorum bile şoktayım nasıl bu başıma geldi neden benim başıma geldi diye. Lütfen bu süreçten geçen birileri varsa iletişime geçelim belki birbirimize iyi geliriz.
Canım merhaba 🙋‍♀️Ne diyeyim bilemiyorum ama yazdıklarını okuyunca üzülmekten başka bir çaresi mutlaka vardır diye düşünüyorum ☘️ Yakın bir aile dostumuzda yaptırdı 12 yıl önce falandı.. Hep der prof yaptı ama alçıyı asistanı çıkardı o yüzden yamuk diye... Demem o ki herkesin çok absürt bir şekilde faekedeceği burun yamukluğu yoksa belki bizlerde kendi kendimizi telkin edip ufak tefek kusurlara alışabiliriz., ben ameliyata girmeden önce inanılmaz eğri ve uzun burunlu bir akrabam o benim burnum asla ameliyat olmam demişti.. Şimdi de şiş vb resimlerimi yollamıştım ona, merak ettiği için, İyiki de olmamışım kurban olurum burnuma yazmış.. Benim burnum inan ki onun yanında bal kaymak gibiydi.. Bireysel bakış açısıyla değişen bir durum değil di burnu.. Ama onda bile yok dedi beğeniyorum dedi.. Ve o öyle deyince, inan ki etrafındakiler şüpheye düşüyor, biz mi başka buruna bakıyoruz göremiyoruz diye...
Umarım her şey gönlünce olsun, inşallah düzelir tüm sıkıntılar canım....

Back
X