Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun Estetiği Sonrası Doktor Kontrolleri Gerekli mi?
Normalde kontrolüm vardı ama şu korona yüzünden gitmek istemiyorum. Doktor kontrollerinin avantajı var mı 5. aydayım? Burnumda da aslında sorunlar var doktor ekstra bir şey yapıyor mu?
Normalde kontrolüm vardı ama şu korona yüzünden gitmek istemiyorum. Doktor kontrollerinin avantajı var mı 5. aydayım? Burnumda da aslında sorunlar var doktor ekstra bir şey yapıyor mu?
Merhaba ameliyattan sonra benim burnumda ufak kemik vardi ben odem saniyordum fakat kontrole gittigimde doktor hemen mudahale etti yanak kemigim daha guclu olup burnumun sol tarafini cekiyormus baskiyla 5sn lik islem sonrasi burnum duzeldi bence gidin mutlaka
Merhaba ameliyattan sonra benim burnumda ufak kemik vardi ben odem saniyordum fakat kontrole gittigimde doktor hemen mudahale etti yanak kemigim daha guclu olup burnumun sol tarafini cekiyormus baskiyla 5sn lik islem sonrasi burnum duzeldi bence gidin mutlaka
Benim doktor 1 seneye kadar bu tip durumlarda bu yontemi kullandigini soylemisti ama ben gittigimse 2 aylikti cok zaman gecerse zor olur diye dusunuyorum. Farkli sehirde olmasi kotu olmus