burun estetigi sonrası göz altı torbalanması

tylngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
147
0
0
Bursa
Selam arkadaslar,bir kac arkadasim burnunu yaptirmis ve goz altlarinda torba olusmus ayrica burunlari tikali ve burun yapildiktan sonra sekilde deforme soz konusu.Ameliyat olmus arkadaslar bu konuda deneyimlerini paylasirsa sevinirim.goz alti torbalari ve burundaki tikaniklik ilerki surelerde geciyor mu yoksa kalici mi?Simdiden cevap yazacak arkadaslara tesekkurler.

tıkanıklık gectı bende, göz altı torbası da oluşmadı.

tıkanıklık gectı bende, göz altı torbası da oluşmadı.

slm aslicim.cvp icin tsk ederim tatlim..Ben bu mesaji ameliyat olmadan once yazmistim,kimseden cvp gelmemisti.suan 3 hafta bitti ameliyat olali.cvp almak icin gec oldu yani ama genede tskler hayatim:)

slm aslicim.cvp icin tsk ederim tatlim..Ben bu mesaji ameliyat olmadan once yazmistim,kimseden cvp gelmemisti.suan 3 hafta bitti ameliyat olali.cvp almak icin gec oldu yani ama genede tskler hayatim:)

sen yazdıgında da ben bır haftalık amelıyatlıymısım:) bırbucuk ay oldu ben olalı. hem hıç cevap verılmemesınden iyidir geç cevap verılmesi, başkalarına yol gösterır belkı:)

sen yazdıgında da ben bır haftalık amelıyatlıymısım:) bırbucuk ay oldu ben olalı. hem hıç cevap verılmemesınden iyidir geç cevap verılmesi, başkalarına yol gösterır belkı:)

tsk ederim canim benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…